• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yarım saattir cnm tatlı istiyor kriz değil ama yemekten 3 saat sonra meyva ve yoğurtta yemedim direniyorum anlıycanız şimdi yarım mandalin yerim tamam tatlımıda yarına saklıyayım bari öğle yemek yemem :utangac:

evet canim aman simdi yeme de saat gec oldu byaaa yarin yersen de scyllaa nin bilecegi is o kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3evet canım olsun acaba bnm avatar gözükmüyormu dedim bi araa.s.

ay o serçeyi ne kadar tatlı bayıldım, benim de muhabbet kuşum var.:)

Eşin seni hep böyle desteklesin ne güzel, benim eşimde destekler, gerçi bugün 400 kalori yakınca bayılcaksın artık yeter dedi.

Eşin seni hep böyle desteklesin ne güzel, benim eşimde destekler, gerçi bugün 400 kalori yakınca bayılcaksın artık yeter dedi.

canim benim pisim var ama oncesinde muhabbet kusu kanarya sultan papagani falan bakmistim senin muhabet kusunun adi ne

masallah canim 150 kere ben yapamazdim valla

canim bazen 50 bi atliyorum duruyorum oturyorum sonra tekrar basliyorum ama bugun 100 bi atladim tabii bazen 25de bazen 5 de takiliyorum :)) sonra durup dinlenip 50 daha atladim kaydirigubbakcemile2

yarım saattir cnm tatlı istiyor kriz değil ama yemekten 3 saat sonra meyva ve yoğurtta yemedim direniyorum anlıycanız şimdi yarım mandalin yerim tamam tatlımıda yarına saklıyayım bari öğle yemek yemem :utangac:

Sakız çiğne iyi geliyor, tatlı yeme lütfen bu saatten sonra direk yapışır yakamazsın.

Yarın yer öğle yemeği yemeyerek de telafi edebilirsin ya da stepperınla;)
Erken saatte yemeye dikkat edersin ama.

canim bazen 50 bi atliyorum duruyorum oturyorum sonra tekrar basliyorum ama bugun 100 bi atladim tabii bazen 25de bazen 5 de takiliyorum :)) sonra durup dinlenip 50 daha atladim kaydirigubbakcemile2

yine bile supersin canim bide bisiklet ceviriosun calla muthissinnn ne diyim allah nazardan saklasin kuzum

oyy limon demek yesinler onu :))
benim pisiminde adi prenses nickim ordan gelio yani kaydirigubbakcemile3
ahh hic sevilmezmi canim limonu benim iicinde sev lutfen opuyorumnanaktan

Sen de prensesi sev benim için gıdısından gıdısından:) Çok sevimli oluyorlar mırr mırrr:)

evet canim aman simdi yeme de saat gec oldu byaaa yarin yersen de scyllaa nin bilecegi is o kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet inanın yemedim ve yemiyeceğim:oklava: yarın bende ip atlamaya başlıycam ev pek uygun değil ama denicem ip atlamayı çok severim çünküdelikafadulden

yine bile supersin canim bide bisiklet ceviriosun calla muthissinnn ne diyim allah nazardan saklasin kuzum

ayy canim benim umarim faydasi olur tartiya yansir regl oldum bugun sisligim var ama tartilma gunune kadar bi sey kalmaz artik kaydirigubbakcemile2

Son düzenleyen: Moderatör:

:roflol::roflol:boşver bazen dinlememek lazım:1ninca:

herkese selam,ancak fırsat buldum uyumadan nete girip cezamı öğreneyim dedim.mekik + bacak kaldırma hareketi demişsiniz.sırtüstü konumdayken mi 90 derece, ayakteyken mi acaba?

ayy canim benim umarim faydasi olur tartiya yansir regl oldum bugun sisligim var ama tartilma gunune kadar bi sey kalmaz artik kaydirigubbakcemile2

canim regl oldugunda biliosun sende sislik olur kilo fazla cikar hatta regl bitince bi kac gun sonra inio sislikler kuzum

Back
X