ama makarna ve azda olsa aşure var
bence onlar olabilir tabii bu benm fikrim meyva yerine geçer
dikkat ediyorumda pek meyva yiyen yok benmi gözden kaçırdım acabaCADIARZU
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama makarna ve azda olsa aşure var
bence onlar olabilir tabii bu benm fikrim meyva yerine geçer
dikkat ediyorumda pek meyva yiyen yok benmi gözden kaçırdım acabaCADIARZU
Evet bozo her zaman çok dikkatli, lakin bozocum menünde protein ve vitaminli bir şey göremedim, lütfen biraz meyve, bir de süt ya da yoğurt yersen çok güzel olur, besin değeri düşük bir menü bu.
Kendine biraz daha özen göster lütfen.
Evet bozo her zaman çok dikkatli, lakin bozocum menünde protein ve vitaminli bir şey göremedim, lütfen biraz meyve, bir de süt ya da yoğurt yersen çok güzel olur, besin değeri düşük bir menü bu.
Kendine biraz daha özen göster lütfen.
Bu arada en güzel ödülü haftasonu bize tartı veriyor, bozo tartısından benim ona verebileceğimden daha güzel bir ödül alacaktır![]()
Bu arada en güzel ödülü haftasonu bize tartı veriyor, bozo tartısından benim ona verebileceğimden daha güzel bir ödül alacaktır![]()
ne kadar dikkat etsem de değişmiyor kilom canım
hani derler ya her sene kilo vermek biraz daha zorlaşır diye çok doğru
geçen sene hemen kilo veriyordum ama bu sıralar çok zorlanıyorum
acayipp şişim kendimi şişko hissediyorum mafoldumben
Cicim sen 167 boy 56 kilo değil misin şişko olman imkansız, ben de 167 boy 58 kiloyum.
Ama ben hiç şişko değilim, sadece biraz daha ince olmak istiyorum.
Sen şişkoysan ben de şişkoyum, hımm duymamış olayım:)
Şişkinlik öyle hissettiriyor evet ama geçici olduğunu unutma![]()
ne kadar dikkat etsem de değişmiyor kilom canım
hani derler ya her sene kilo vermek biraz daha zorlaşır diye çok doğru
geçen sene hemen kilo veriyordum ama bu sıralar çok zorlanıyorum
acayipp şişim kendimi şişko hissediyorum mafoldumben
bu ara basenlerim acayip genişledi zaten ben direk kalça ve basenden alıyorum
ayy ne biliyim galiba ben bu ara depresyondayımmafoldumben
canım moralını bozma hemen lutfen ara ara bole donemler olur ya reglı oncesındesın ya da bebıs olabılır belkıde stress nebılıyım motıve et kendını hemen psıkolojık bıle olabılır nekadar cok kafaya takarsan gozune okadar cok batar hersey:1hug:
iyiki şuanda evde tatlı yok yoksa kesin yemiştim canım istediğinden değil sıkıntıdan
bide kızlar ben ailemden ayrı şehirdeyim ben burda kendimi şişko görüyorum ama ailemin yanına gidince zayıf görüyorum bide herkes ne kadar zayıflamışsın kilo al deyince mutlu oluyorum
stresten şişiyorum burda
peki ozaman oy canım benım sen nekadar zayıflamıssın ole kuzucum benım hıc yemek yemıyomusun sen yoksa ıyı bakmıyomu kocan sana kıyamam ben sen ılgımı ıstıyosun bakıyımŞeniz
kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan saol canım güldürdün beni kaydirigubbakcemile5
ben de bugün ılık limonlu suyum klasik kahvaltım
öğlen makarna
biraz aşure öyle 1 kase değil
ara da 1 kepek ekmeğe acı ezme sürdüm
akşamda 1 kase çorba
suyumu içtim 2.5 litre
bacak hareketlerimi de yaptım
ohh canim yaa kac gundur makarna ve asure goruyorum valla senin listende scyllaa bi baksin bence kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3