Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamile kalmadan once zayiflayin diye alakam yok simdilik o islerle ama -tatlicadiarzu-Canım benim çok sağol, aslına bakarsan kilomdan o kadar da çok rahatsız olmuyorum yalnız bebek düşünüyorum ve ben hamileyken yediklerime dikkat edemeyeceğimden abartacağımdan eminim. O yüzden zayıf hamile kalırsam bebekten sonra kilo vermek o kadar yorucu olmaz diye düşünüyorum.
Öpüyorum tatlımkaydirigubbakcemile3
kizlar bilmiorumm beni merak etttinizmi?
anneanneme gittim kaldim bugun gec geldim eve sonra yemekti filmdi derken anca geldimm napiosunuz ?nasil gidiooo?
saol cnm iyiyim sen minik bir tatilmi yaptın acaba oralarda zemuszemus
lokum biraz önce minik bir yaramazlık yaptı sonrada acil tuvaletine koşarak beni atlattı şimdi onu içeri alıp ayaklarını temizleyeyimkaydirigubbakcemile3
hamile kalmadan once zayiflayin diye alakam yok simdilik o islerle ama -tatlicadiarzu-
o zaman haklisin canim cunku hep duyuyorum
canim merak etmeyiz mi hic ee anlat bakalim ne yedin ne ictim opuyorumnanaktan
ayyy prensesçim afedersin kafam dalgın sen nasılsın bi problem yoktur inşallaha.s
canimm benimm haftanin bi iki gnu anneanneme gidiorum orda bi gece kalip donuyorum ayni sehirdeyiz zaten tatlimm
lokum ne yaramazligi yapti tatlimm>???
cok sukur diyimmm bitanemmm senin keyfin nasil?lokumum kuma gidip yapmiomu ee sini tatlimm:))))
afiyet olsunn canimm benimmm ama su bisiklette harcadigimiz kalorilerle ilgili kafam karisti ekolayda cok farkli yazio bizim bisikletlerde hangisi dogru sasirdim tatlimm
sanırım mutfağın kapısını açtı yada iyi kapatılmamıştı bulduğu yiyeceği yiyip salona geldi ve kapının önünde mivavladıktan sonra tuvaletine koştu yani balkonun kapısını açıcakmışım biz anlayasıya mutfakta olanları o kaçtı bilekafamçokkarıştı
yesa canım nerelerdeydina.s.
canimm patlicanli et pilav yedim aksamda meyva salata yogurt
bu sabah tost oglen simit aksamdaaaaa ispanak yogurt yedimm
buarada bisiklet kalorilerini gordunmu?bizim yaktiklarimiz dogru deilmi anlamadim kuzum
ayy canim nasi unuturum yazmayi ya sen sormasan walla unutacaktim
bol su:)
100 ip atlama
100 kalori bisikleti
azicikta hareket yaptim ama biraz daha yapacagimzemuszemus
bu arada burda asiri kar var okullar yarin tatil olabilir ( ben de bi okulda calisiyorum) o yuzden tum gun buralarda olabilirim canlarim :lepi:
oooooohhhh süper inşallah bi işim çıkmazda aralarda sohpet ederiz
canım sen ne zamandır spor yapıyorsunCADIARZU
ayy canim nasi unuturum yazmayi ya sen sormasan walla unutacaktim
bol su:)
100 ip atlama
100 kalori bisikleti
azicikta hareket yaptim ama biraz daha yapacagimzemuszemus
bu arada burda asiri kar var okullar yarin tatil olabilir ( ben de bi okulda calisiyorum) o yuzden tum gun buralarda olabilirim canlarim :lepi:
canimm benimmm yerim lokumu ben kizma annesi ona sakingerci seviosun kizmazsinda takildim oylesine annemin pamugu var oda masadan ekmek calmaya bayilir sonra halinin uzerinde bi guzel ekmegi patisiyle tutar yer:)hepsi ayri ayri huya sahipler
bide cok disari cikarma tatlim mikrop alir ne biliyim bi sey yer eder yazliktan bi komsumuzun kedisine bisey sokmustu kurtaramadilar cok uzulduk o yuzden evden salmiom disari ben
yok canım ben 5 kattayım zaten salmıyorum benim balkonla mutfak yanyana yani mutfaktan balkona çıkılır
zaten bi o kusuru var hep aç hiç doymaz bende anlamadım fit 32 ile besliyorum 2 öğün veririm 6 aylık ve 5 kilo
canim boyle duzenli bi sekilde cok olmamistir ama benim ara ara cok duzenli yaptigim oldu mesela yaklasik 1 sene kadar once her turlu kursa yazilmistim aerobikten step daha bi suru aklima gelmiyor simdi o ara cok duzenliydi sonra bi ara hergun nivea body cd yaptim 45 dk hic aksatmadan o yuzden tam bi sey soyleyemem canim ama ara ara yaptigim ama ara arada hic ama hic yapmadigim olmustur :lepi: ama ip atlamaya aralik 26da basladim ondan eminim bisiklet daha oncesi :lepi:kafamçokkarıştı
:)))) lokumcumm masallah pek istahli annemin pisisi pamuk gibi sanirim zaten goren koyuncuk dioo yavrumuzaa ohaoldumsmile benim prenses pek yemez oyle form koruyo sanirimm yaza bikini giycekmiss kaydirigubbakcemile3