- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
kızlar benim şişkinliğin sebebi belli oldu hamileyim galiba elim ayağım titriyor
artık zayıflamak yok
ayyy canim benim yaa cok mutlu oldum senin adina masallah masallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benim şişkinliğin sebebi belli oldu hamileyim galiba elim ayağım titriyor
artık zayıflamak yok
artık zayıflamak yok
59,5ya nerde yanlış yapıyorum acaba
niye gitmiyor bu kilolar , artık hergün düzenli yürüyüşte yapıyorum , yemeklerimide normal ölçülerde ve hafif yiyorum. neden neden neden
![]()
ayyy canim benim yaa cok mutlu oldum senin adina masallah masallahaman artik dikkat et yediklerine falan canim opuyorumnanaktan
bozom tebrikler canım benim çok sevindim inşaalah hayırlısıyla kucağına alırsınopuyorumnanaktan
darısı başımızaolumunekankayizsmile
saol canım
artık rejim yok 1 sene sonra görüşürüz artık
ama kontrol edicem sizi ona göre
koçunuz olursam yine cezalar var
kabul ederseniz tabi
yesacım nasılsın özledim seniopuyorumnanaktan
ya yaşasın yeni smile eklenmiş hemde bi sürüaklinialirimsmile
vallaha bende rejim hak getire yılbaşından sonra bıraktım içmiyorum artık otu motu sadece geç saatte yemek yememeye çalışıyorum en son 56.4 tüm şimdi 55.8 e düşmüşüm sporda yapamıyorum artıkguclubacismile
sende canını sıkma canım son zamanlarda fazla spor yapmaya başlamıştın kasamı döndü acabafisfisfis
canım benim sporun fazlasıda zarar dikkat et
artık zayıflamak yok
kızlar kilo bildirimimi yapayım 7.30 da tartıldım veeeeeeee 60 6. geldiiiimguclubacismile
boyum 1.60
sonra kahvaltımı yapıp yattım benim kociş gececi ses olmasın diye neti açamadım
öğlen 2 gibi yine kahvaltı 1 dilim ekmek peynir meyva 6 tane kadar zeytin 2 bardak çay şu çayı hiç içmek istemiyorum da alışkanlık olmuş eşim istiyor:çok üzgünüm:
yeşil çayımıda içtim yarım saat stepper yaptım
yesacım motivasyonunu sakın düşürme bende bir ara düzenli 1 ay sporumu hemde ne spor günde 2 saat tempolu ve diyetimi tam yapmıştım o zaman tartım yoktu aralarda kaçamakta yoktu spor sonrası ve gün içinde sodamı mutlaka içerdim sonuç:uhm:
bir ayda 1 kilo çıldırdım tabiii-tatlicadiarzu-
yani olabilir vücut bazen karşı geliyora.s
öptüm canımŞeniz
yesacım sen günlük 1 muz yiyorsunya o senin kilo vermeni zorluyordur. muz dışında başka bir meyve yesen daha iyi olur alkisalkisalkis
canim benim ya valla asagiya cikolata yemek icin indim ama YEMEDIM yukari gelip tekrar iki video yaptim yaa :bbo: bi de bugun reglimin son gunu ondan olmus olabilir mi acaba yaa offakannehir