• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canimm benim gecmis olsunn
ne ameliyati tatlim?dilerim onemli bisey deildir hayatim
allah kabul etsin aslinda ben tutsam iyi olcak raamazadan tutamadigimiz regl zamanlari simdiden tutsak ne iyi olcak bi turlu baslayamadim simdi gunlerde kisa hemencecik iftarda oluoo ramazani cok severim zaten sahur iftar ayri guzel oluodu zemuszemus

sağolasın canım. miyom ameliyatı oldum..biraz riskliydi rahimin alınma tehlikesi vardı.ama çok şükür sağ sağlim atlattım.

oruç gerçekten çok rahat oluyor.günler bir avuç.keşke daha önce başlasaydım tutmaya.ilk iş başlamakta zaten. zor geliyor herkes yerken tutmak. ama alışınca ooo hiç farketmiyorsun bilehihoyyyt

kilomu yazayım unutmadan 54.5

sağolasın canım. miyom ameliyatı oldum..biraz riskliydi rahimin alınma tehlikesi vardı.ama çok şükür sağ sağlim atlattım.

oruç gerçekten çok rahat oluyor.günler bir avuç.keşke daha önce başlasaydım tutmaya.ilk iş başlamakta zaten. zor geliyor herkes yerken tutmak. ama alışınca ooo hiç farketmiyorsun bilehihoyyyt

geçmiş olsun canım çok sıkıntılı bir dödem geçirmişsin ALLAH korumuş:)

teşekkür ederim kızlar
ben tatlı ve hamur işi yememeye gayret edicem fazla kilo almak istemiyorum

Selam kızlar,

Kilo bildirimi yapıyorum : 61.0 :gitme:
Ama bu hafta regl oldum ondandır sanırım. Ondandır ondandır neden olacak. Yoksa ne alakası var. Evet ondan kesin.. Mutlaka ondan olmalı. Öyeldir de mi ya? Evete evet mutalaka ondan.. :sinifsinif:

Geçmiş olsun :teselli:

Selam kızlar,

Ama bu hafta regl oldum ondandır sanırım. Ondandır ondandır neden olacak. Yoksa ne alakası var. Evet ondan kesin.. Mutlaka ondan olmalı. Öyeldir de mi ya? Evete evet mutalaka ondan.. :sinifsinif:

ondandir canim ondan cunku benimki de ondan alsanaalsanasmile

aksam yediklerim
haslama bezelye
tavuk nugget 1 adet
firinda patates
azicik ketcup

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlar bi sorum daha olacak benim (ilki yosun sabunu ve kabak lifi kullanan var miydi?)
yemek yedikten ne kadar sonra spor yapmak saglikli acaba?

Selam arkadaŞlar bende 1.63 boy bır senede 52kılodan "57"ye Çıktım aranıza yenı katıldım kabul edersenız ya bende Çıkolata neskafe tatlı ya dayanamıyorum yoksa almazdım bukadar kılo bu tatlı konusundada yardım cı olursanız sevınırım aranızda dıyetısyen arkadaŞlar varmı tavsıyeler falan ÇÜnkÜ geÇmıŞı okumam mÜmkÜn deĞılde muhabetle..........

kizlar bi sorum daha olacak benim (ilki yosun sabunu ve kabak lifi kullanan var miydi?)
yemek yedikten ne kadar sonra spor yapmak saglikli acaba?

canım ben daha önce araştırmıştım yanlış bilmiyorsam tabiii yemekten en az 1 saat önce
ve yemekten 2 saat sonra diye biliyorum yanılmıyorsam:1rolleyes:

Selam kızlar,

ondandir canim ondan cunku benimki de ondan alsanaalsanasmile

benide haftaya ondan olucaaaaakeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

aaaaaaaaaaaaaa alıntı yaptııım hani alkışşşşşşşşalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Back
X