• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yesacım tebrikler kolay gelsin
hadi bakalım şimdi kolaysa ye çikolataları:jeyyar::jeyyar:
ŞenizŞenizŞeniz

canım ben daha önce araştırmıştım yanlış bilmiyorsam tabiii yemekten en az 1 saat önce
ve yemekten 2 saat sonra diye biliyorum yanılmıyorsam:1rolleyes:

aaaaaaaaaaaaaa alıntı yaptııım hani alkışşşşşşşşalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

cok saolasin yasemncim bu arada kutlarim valla super bi alinti olmus :sm_cool::sm_cool:

EVEEET KIZLAR
oncelikle ECEM82 ARKADASIMIZI COK TEBRIK EDIYORUM:hooray: İŞTE KUPAN CANIM
sızde arkadasımızı tebrık etmeyı untmayın kızlar

bu haftaki koç yesa olsunn

şimdı butun kılo veren arkadaslarımızı tebrık edıyorumalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

canim tebrik ederim gule gule sakla kupani kaydirigubbakcemile tum kilo verenleri ben de tebrik ediyorum hatta alanlari da tebrik ediyorum nasi yaptilarsa masallah valla alsanaalsanasmile

kızlar bugün tv de dinledim tatlandırıcı şeklindeki şeyleri yemeyin çok kilo yapıyormuş
bide spor yaparken kalp hormon salgılıyormuş oda yağları yakıyrmuş

evet bozocum bende dinledim allahtan tatlandırıcı ve diyet yiyecekler kullanmam
spor yaparken kalbin salgıladığı hormon etkileyici
tatlandırıcılar bağırsakta emilirken beyne sinyal şeker olarak gidiyormuş
hadi şimdi yiyip :jeyyar::jeyyar::jeyyar:için diyet kolaları diyet biskivileri

ve sıra kocumuzu acıklamaya geldı ılk ona kara vermıstım zaten lısteyı yayınlamadan once açıklıyorum bu haftakı koçumuz yesa

canim benim simdi okudum beni kocluga sectigin icin tesekkur ederim ama 500gr almis biri olarak pek yakismadi sanki mafoldumben bi de cok guzel ceza veririm de bu hafta cok dikkat etmem lazim ya koc olaraktan mafoldumben

evet bozocum bende dinledim allahtan tatlandırıcı ve diyet yiyecekler kullanmam
spor yaparken kalbin salgıladığı hormon etkileyici
tatlandırıcılar bağırsakta emilirken beyne sinyal şeker olarak gidiyormuş
hadi şimdi yiyip :jeyyar::jeyyar::jeyyar:için diyet kolaları diyet biskivileri

Yaaaaa öyle demeyein ben çok severim diet kolayı, yalandı o yalan :umursamaz:

canim benim simdi okudum beni kocluga sectigin icin tesekkur ederim ama 500gr almis biri olarak pek yakismadi sanki mafoldumben bi de cok guzel ceza veririm de bu hafta cok dikkat etmem lazim ya koc olaraktan mafoldumben

evet hayatım ayen ole cok dıkkat edıp yedıklerınle yaptıgın sporla ornek olcaksın e tabı bu hafta cıkolata yasagında varaklinialirimsmile

saol canım
artık rejim yok 1 sene sonra görüşürüz artık
ama kontrol edicem sizi ona göre
koçunuz olursam yine cezalar var
kabul ederseniz tabi

canımm ne güzel bi haber buu :)) hemen koooooooş bebiş için kendin için bi de benim için ye kaydirigubbakcemile3

aman aman :CüvCüv: hamilelikte pek yakişirmişşşş

Yesacım tebrik ederim yeni koçumuz, çok acımasız olma olurmueyvahedigeldismile

evet yesacım bu hafta acımasız bır koç olman dılegıyle ve ılk yasagın benden gelıyor bu hafta cıkolata yemenı yasaklıyorum canım uzgunum hadı bakayım basarılarolumunekankayizsmile

bende yesa demiştim

canlarim cok tesekkur ederim ya evet acimasiz olacagim aklinialirimsmile orasi kolay da ilk yasagimi gorunce direkt bittim zaten ben mafoldumben neyse bi cizelge neyim hazirlayim bari o etkili oluyor ben de kaydirigubbakcemile5 bozucum, scyllaacim cok tesekkurler sizin gibi super koclar olamasam da elimden geleni yapacagim insallah opuyorumnanaktan

yesacım tebrikler kolay gelsin
hadi bakalım şimdi kolaysa ye çikolataları:jeyyar::jeyyar:
ŞenizŞenizŞeniz

evet canim yaa bu hafta cikolata 0 olacak nasil olacak bilmiyorum valla once su yatagimin altindaki cikolatalari valizin en dibine atmam lazim sonra cizelge neyim basaricam insallah bilmiyorumkismile

canlarim cok tesekkur ederim ya evet acimasiz olacagim aklinialirimsmile orasi kolay da ilk yasagimi gorunce direkt bittim zaten ben mafoldumben neyse bi cizelge neyim hazirlayim bari o etkili oluyor ben de kaydirigubbakcemile5 bozucum, scyllaacim cok tesekkurler sizin gibi super koclar olamasam da elimden geleni yapacagim insallah opuyorumnanaktan

yaparsın hayatımkaydirigubbakcemile5

Back
X