Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bılıyorum canım sana saka yaptım benım aklımdakı zaten oydu
aminnn teşekkür ederimm
tamam takip edicem sizi
ay canım teşekkür ederim
benim geçen depresyonun sebebi belli oldu hormonlar kaydirigubbakcemile3
canım ben daha önce araştırmıştım yanlış bilmiyorsam tabiii yemekten en az 1 saat önce
ve yemekten 2 saat sonra diye biliyorum yanılmıyorsam:1rolleyes:
aaaaaaaaaaaaaa alıntı yaptııım hani alkışşşşşşşşalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
yesacım tebrikler kolay gelsin
hadi bakalım şimdi kolaysa ye çikolataları:jeyyar::jeyyar:
ŞenizŞenizŞeniz
EVEEET KIZLAR
oncelikle ECEM82 ARKADASIMIZI COK TEBRIK EDIYORUM:hooray: İŞTE KUPAN CANIM
sızde arkadasımızı tebrık etmeyı untmayın kızlar
bu haftaki koç yesa olsunn
şimdı butun kılo veren arkadaslarımızı tebrık edıyorumalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kızlar bugün tv de dinledim tatlandırıcı şeklindeki şeyleri yemeyin çok kilo yapıyormuş
bide spor yaparken kalp hormon salgılıyormuş oda yağları yakıyrmuş
canım varya benım ozaman da aklıma gelmıstı
ve sıra kocumuzu acıklamaya geldı ılk ona kara vermıstım zaten lısteyı yayınlamadan once açıklıyorum bu haftakı koçumuz yesa
sana katılıyorum canım yesın bakalım sıkysa bu arada azmin ıcın tebrık edıyorum senıopuyorumnanaktan
evet bozocum bende dinledim allahtan tatlandırıcı ve diyet yiyecekler kullanmam
spor yaparken kalbin salgıladığı hormon etkileyici
tatlandırıcılar bağırsakta emilirken beyne sinyal şeker olarak gidiyormuş
hadi şimdi yiyip :jeyyar::jeyyar::jeyyar:için diyet kolaları diyet biskivileri
canim benim simdi okudum beni kocluga sectigin icin tesekkur ederim ama 500gr almis biri olarak pek yakismadi sanki mafoldumben bi de cok guzel ceza veririm de bu hafta cok dikkat etmem lazim ya koc olaraktan mafoldumben
saol canım
artık rejim yok 1 sene sonra görüşürüz artık
ama kontrol edicem sizi ona göre
koçunuz olursam yine cezalar var
kabul ederseniz tabi
Yesacım tebrik ederim yeni koçumuz, çok acımasız olma olurmueyvahedigeldismile
evet yesacım bu hafta acımasız bır koç olman dılegıyle ve ılk yasagın benden gelıyor bu hafta cıkolata yemenı yasaklıyorum canım uzgunum hadı bakayım basarılarolumunekankayizsmile
bende yesa demiştim
saol burcucum haftaya regli zamanım inşallah onların yaşadığını yaşamam:Saruboceq:
yesacım tebrikler kolay gelsin
hadi bakalım şimdi kolaysa ye çikolataları:jeyyar::jeyyar:
ŞenizŞenizŞeniz
canlarim cok tesekkur ederim ya evet acimasiz olacagim aklinialirimsmile orasi kolay da ilk yasagimi gorunce direkt bittim zaten ben mafoldumben neyse bi cizelge neyim hazirlayim bari o etkili oluyor ben de kaydirigubbakcemile5 bozucum, scyllaacim cok tesekkurler sizin gibi super koclar olamasam da elimden geleni yapacagim insallah opuyorumnanaktan