• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yesa su toplamıiştır o zaman vücudun. Sürekli olsaydı tiroid sorunu olabilirdi ama bilmiyorum dediğine göre ilk defa oluyo. yoksa unutulmazdı böyle bişey. Olsun üzülme Allah seni bi hafta daha bize bağişladi :dance:

sağolasın canım. miyom ameliyatı oldum..biraz riskliydi rahimin alınma tehlikesi vardı.ama çok şükür sağ sağlim atlattım.

oruç gerçekten çok rahat oluyor.günler bir avuç.keşke daha önce başlasaydım tutmaya.ilk iş başlamakta zaten. zor geliyor herkes yerken tutmak. ama alışınca ooo hiç farketmiyorsun bilehihoyyyt

canimm benimm cok sukur tatlim gecmisler olsunn allah bidaha gostermesinn bitanem
dogru diosun bende baslayim diorumm dedigin gibi gunler kus kadar zaten cok rahat olur opuyorumnanaktan

yesaaa sen mi koçsuun parçala bizi şekerimmmm :sm_cool:

hazir olan sekerim bu hafta yasemninde dedigi gibi cok yorucu olacak aklinialirimsmileaklinialirimsmile

canım cok dogru soluyosun spora basladıgında vucut once odem yapıyomus fazla çıkıyomussun sonra verıyomussun spor salonun dakı hoca soledı gecen gun

canim evet diger arkadaslar da aynisini demisler kesinlikle ondan bi de reglin son gunu onunda etkisi olmustur keske degistirmeseydim cizelgemi yaww boshayallersmileboshayallersmile

evet bozocum bende dinledim allahtan tatlandırıcı ve diyet yiyecekler kullanmam
spor yaparken kalbin salgıladığı hormon etkileyici
tatlandırıcılar bağırsakta emilirken beyne sinyal şeker olarak gidiyormuş
hadi şimdi yiyip :jeyyar::jeyyar::jeyyar:için diyet kolaları diyet biskivileri

Ya beyne şeker olarak sinyal verse nolur ki sonuçta o kalorisi yok hangi olmayan kaloriyi yağa dönüştürücek. anlamadım ki guclubacismile

aaa kızlaaar durun size bi gazete küpürü bulmuştum. yağ yakan yiyecekler hemen çikarip yaizim bayanssulusmile

ECEM7:59.5
TRUF:60.8(aynı)
FSNCELIK:59.5(aynı)
TWEETY:61(aynı)
ECEMMM82:54.3 (1500 garam vermiş)
YESA:51 (500 gram almış)
NAZ:55.8
YASEMN:60.8(700 gram vermiş)
SEVGİ:57.3 (200 gram vermiş)
MAİ:57.5
SULEULKU:54.5
ASHMİNUKAL:61 (400 gram almıs)
AHSEN:57 (yeni üye)
LİLYUM:57
BURCUHAYAL:51 (aynı)
BOZO: ONUN BEBİŞİ VAR ARTIK:ecrin_bebek: seni seviyoruz bozo tebrık edıyoruz ALLAH tamamına erdırsın İNŞALLAHopuyorumnanaktan

benide ekleyebilirmisiniz acaba

scyllaa uğurlu geldin bana bak hedefime çok az kaldııı . Gerçi 2,5 kilo az değil ama napalim artik daha önümüzde aç kalınıcak spor yapılıcak çook uzuuuun ve güzel günler var :lepi:

Yaparsın canım sen, kaçmaz senden kaydirigubbakcemile2

Ya beyne şeker olarak sinyal verse nolur ki sonuçta o kalorisi yok hangi olmayan kaloriyi yağa dönüştürücek. anlamadım ki guclubacismile

aaa kızlaaar durun size bi gazete küpürü bulmuştum. yağ yakan yiyecekler hemen çikarip yaizim bayanssulusmile

canım star haberde dinledim can kulağıyla
beyne verilen sinsal onu şeker olarak algılayınca vücutta yağa dönüşüyormuşşş
eksik anlattıysam kusura bakmayın dilimin döndüğünce:kedi:

YAĞ YAKAN YıYECEKLER

BADEM : Günde 5-10 tane ekleyebilirsiniz.

Yapılan araştırmada, kilo kayıplarında yüzde 20 bel oranı çevresinde yüzde 15 su kaybında yüzde 6 etkisi varmış.

ENGıNAR :

KIRMIZI BıBER : Metabolizmayı hızlandırr.
Yapılan arştırmalarda besin tüketiminden 20 dakika sonra bile oksiyen kullanma kapasitesini arttırabiliyormıuş ( Ne demekse :D )

NAR : En iyi antioksidanlardan biriymiş.

KURU KAYISI : Yağ yakma üzerinde metabolizmayı destekleyici görev yapar.

ARMUT : Bağırsak sistemini hızlandırdığı için diyetlerde tavsiye ediliyomuş.

TARÇIN : Kan şekeri ve insülin dengelenmesini sağlar ve böylece kilo kaybına neden olur.

KEFıR

canimm benim nasilsin?bebikle limon nasil?bugun neler yaptilar ?

Hoşgeldin prensesim ben iyiyim, bebikle limon da çok iyi uçuşup duruyorlar, çok iyi davranıyorlar birbirlerine:) Limonum çok yardımcı oluyor ona, öpüşüp ötüşmeye başladılar şuan dakaydirigubbakcemile3

YAĞ YAKAN YİYECEKLER

BADEM : Günde 5-10 tane ekleyebilirsiniz.

Yapılan araştırmada, kilo kayıplarında yüzde 20 bel oranı çevresinde yüzde 15 su kaybında yüzde 6 etkisi varmış.

ENGİNAR :

KIRMIZI BİBER : Metabolizmayı hızlandırr.
Yapılan arştırmalarda besin tüketiminden 20 dakika sonra bile oksiyen kullanma kapasitesini arttırabiliyormıuş ( Ne demekse :D )

NAR : En iyi antioksidanlardan biriymiş.

KURU KAYISI : Yağ yakma üzerinde metabolizmayı destekleyici görev yapar.

ARMUT : Bağırsak sistemini hızlandırdığı için diyetlerde tavsiye ediliyomuş.

TARÇIN : Kan şekeri ve insülin dengelenmesini sağlar ve böylece kilo kaybına neden olur.

KEFİR

bu ara kırmızı biber çok yedim salçasıydı tozuydu puluyduu e etkiledi galibaaaakafamçokkarıştı

canım star haberde dinledim can kulağıyla
beyne verilen sinsal onu şeker olarak algılayınca vücutta yağa dönüşüyormuşşş
eksik anlattıysam kusura bakmayın dilimin döndüğünce:kedi:

Of midemize hükmeysek beynimize edemiyoruz yani sonuçta kaydirigubbakcemile3

Back
X