• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bole ıpın ucu bı kactımı toplanmıyor sen cezasızkalamıycaksın bu gıdısle bu hafta cıkolata nutella yedıgını gormıyım bı daha:oklava: tabı bu sadece benım cezam yesanın kı de varalsanaalsanasmileolumunekankayizsmile

Ok tatlım söz yemiycem, görüşürüz yine iyi seyirler hayatım. :gitme:

bu hafta ki koçumuz kim sayfalar ne çabuk ilerliyor geriye gidiyorumgidiyorum bulamıyorum

canim saolsun burcucum beni secmis koclugua :kedi: noldu cikolata tatli falan mi yedin kaydirigubbakcemile3 ceza gerekiyorsa hemen opuyorumnanaktan

kılar bugun yedıklerımı yazayım ama bugun cok fenaeyvahedigeldismile
sabah kızarmı cavdar ekmegı peynır sekersız cay bal
ara turk kahvesı
öğleden sonra:ıste kotu donem burda baslıyor sıgara boregı 1 kasık zeytın yaglı barbunya sekersız cay 1 tane de mercımek koftesı sonrada komsumuz asure getırdı bıraz da ondan yedım kendımı cok suclu hıssedıyorum aksam yemek yemıcem.yesacım ceza vermeden solıyım 40 dk ka plates yaptım bugun tabı bunları yemeden onceolumunekankayizsmile

canim hadi goruyum bi de bunlari yedikten sonra bi seyler yap olumunekankayizsmile soyle ya scyllaanin verdigi videolara bi goz ya yine plates devam dersen ona devam ya da hadi sana bi sans veriyim kendi cezani kendin sec kaydirigubbakcemile3

bende yazayım aklımdayken bugün yediklerimi,
sabah 1 dilim kepek ekmeği,zeytin, peynir, iki üç kaşıkta süzme yoğurt
öğlen bi parça tavuk, yoğurt ve salata. ikindide birkaç kuru kayısı.
akşam geldi geçiyo benim canım pek bişey istemiyor(tatlı dışında)

aman canim aman de disini fircala sakiz falan at agzina bu hafta 0 tatli cikolata haftasi ilan ettik hadi bakalim :teytey::teytey:

Merhaba kızlar, bugün son sınavıma da girdim ve sınav haftam bitti, bütünlemelere kalmazsam tabi, ben de bu yüzden kendime izin vermiştim bugün, lakin bu iznin sonuçları çok kötü yerlere vardı ohaoldumsmile

Sabah 2 dilim tam tahıl ekmeğine ezme
Öğlen bir kaşarlı zeytin ezmeli sandviç, bir ayran
Eve gelince 2 tahinli çörek, 2 de elmalı kurabiye yedim
Sonra tv izlerken, geçenlerde arkadaşlarımın getirdiği ve açmadığım nutella kavanozunu açıyım bir çay kaşığı yiyiyim ddedim, meğer paket açılmayı bekliyormuş, tv izlerken bir kaşık daha ay kaşık bir daha, ımm nefis bir kaşık daha derken, bir baktım kavanozun dibi gözüküyor bilmiyorumkismile
600 gramlık kavanozun hemen 450 gramı yedim galiba, 100 gramı 560 kaloriymiş, siz hesap edin kaç kalori almışım, bir hafta aç kalsam yakamam.
300 gram verdim derken 3 kilo alırım artık mafoldumben
Ben şimdi napıyım kendimi nerelerden atıyım.
Yesayla, burcu beni öldürmeden ben kendimi öldürücem mafoldumben
Ne yapıcaam ben şimdi eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

Yetmezmiş gibi akşam yemeğinde köfte, makarna yedim ve diet kola içtim, ne oluyor bana, vücudumu beğeniyorum dedim ya illa beğenilmez hale getircem deli miyim neyim, kendimi sabote etmeye bayılıyorum mafoldumben

canim masallah topikleri karistirdin heralde Kilo almak isteyenler topigi degil burasi yaa :oklava: ben bu haftayi 0 cikolata haftasi ilan ediyorum senin yaptigina bak :oklava: bugun durmak yok sana ne bulursan yap bisiklet video otur kalk dans et hele o bisiklette bi 400 kalori yak amaa alsanaalsanasmile

ben de yazayim aksam yemegi bari (sabah ve ogle yazmistim)

balik
patates puresi
cirpilmis yumurta (yagsiz mikrodalgada)

elimde suyum cok mutluyum:))

birazdan 100 kalori bisiklet 100 ip atlama ve hareket gunum olacak insallah

bu arada 1GUN= 0 cikolata:)

Merhaba kızlar, bugün son sınavıma da girdim ve sınav haftam bitti, bütünlemelere kalmazsam tabi, ben de bu yüzden kendime izin vermiştim bugün, lakin bu iznin sonuçları çok kötü yerlere vardı ohaoldumsmile

Sonra tv izlerken, geçenlerde arkadaşlarımın getirdiği ve açmadığım nutella kavanozunu açıyım bir çay kaşığı yiyiyim ddedim, meğer paket açılmayı bekliyormuş, tv izlerken bir kaşık daha ay kaşık bir daha, ımm nefis bir kaşık daha derken, bir baktım kavanozun dibi gözüküyor bilmiyorumkismile
600 gramlık kavanozun hemen 450 gramı yedim galiba, 100 gramı 560 kaloriymiş, siz hesap edin kaç kalori almışım, bir hafta aç kalsam yakamam.

canıııım daqlıııım guzzuum naptın bakiiiim sen a aa :olmaz:

:oklava::oklava::oklava:

akannehir

akannehir
ne yapmışsın sen öyle ben de ceza veriyim mi sana
50 mekik
30 kere çömelme
20 kere belini çevir aklinialirimsmile

canim masallah topikleri karistirdin heralde Kilo almak isteyenler topigi degil burasi yaa :oklava: ben bu haftayi 0 cikolata haftasi ilan ediyorum senin yaptigina bak :oklava: bugun durmak yok sana ne bulursan yap bisiklet video otur kalk dans et hele o bisiklette bi 400 kalori yak amaa alsanaalsanasmile

ver yesacım ver cezayı koçluk bitti diye scyllaa cım rahatlayı verdi
bu arada senide tebrik ederim çukulata yememişsin
benim canım spor yapmak istemiyor öğlen teyzeme gittim yarım saat tempolu yürüdüm birde dönüşte yarımsaat aynı tempoda ve elimde ağırlık vardı
yeter heralde:ecrin_bebek:

mafoldumben

Haklısınız valla canlarım:( Naptın ben aaaa

Yesa için bisiklette 400 kalori
Bozo için
50 mekik
30 kere çömelme
20 kere belini çevir
Yasemin için kafaya oklava

cezalarımı çekip geliyim o zaman ben, arttıran yoksa yani:)
Gidebilir miyim kızlar spora yeterli görsüydeniz? Gerçi yediklerimi yakmaya yetmez de. Uzun sürer gibi gözüküyor çünkü mafoldumben

bende bugün öğlen erken yedim arada 1 dilim ekmek 6 tane zeytin ve bol çay
ve bugün inanılmaz su içtim wc ye taşınmaktanakannehir

neyse akşam yemeğimi 7 de yedim
mercimek çorbası 1 dilim ekmek çok az ciyeryarım kase yoğurt:lepi:
yeşil çay içmedim
içsem heralde wc den buraya asla gelemem-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

mafoldumben

Haklısınız valla canlarım:( Naptın ben aaaa

Yesa için bisiklette 400 kalori
Bozo için
50 mekik
30 kere çömelme
20 kere belini çevir
Yasemin için kafaya oklava

cezalarımı çekip geliyim o zaman ben, arttıran yoksa yani:)
Gidebilir miyim kızlar spora yeterli görsüydeniz? Gerçi yediklerimi yakmaya yetmez de. Uzun sürer gibi gözüküyor çünkü mafoldumben

canıııııım kıyamam ben sana kızmadın inşallahŞeniz

ver yesacım ver cezayı koçluk bitti diye scyllaa cım rahatlayı verdi
bu arada senide tebrik ederim çukulata yememişsin
benim canım spor yapmak istemiyor öğlen teyzeme gittim yarım saat tempolu yürüdüm birde dönüşte yarımsaat aynı tempoda ve elimde ağırlık vardı
yeter heralde:ecrin_bebek:

yeter canim benim kacamak falan yapmamissin kacamak yapanlar dusunsun valla sırnaşık şey saolasin canim gelecek carsambaya kadar 0 cikolata yapacagim insallah da sonrasini bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 ama bugun pek fenaydi ogle sandivicimi yerken onumde 3 farkli cesitlerde kocaman kutularda cikolatalar vardi yaa senağlama neyseee neyse gecti artik kaydirigubbakcemile3

yeter canim benim kacamak falan yapmamissin kacamak yapanlar dusunsun valla sırnaşık şey saolasin canim gelecek carsambaya kadar 0 cikolata yapacagim insallah da sonrasini bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 ama bugun pek fenaydi ogle sandivicimi yerken onumde 3 farkli cesitlerde kocaman kutularda cikolatalar vardi yaa senağlama neyseee neyse gecti artik kaydirigubbakcemile3

yesacım haftaya koçluk bitince sende rahatlamayasın-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-delikafaduldendelikafadulden

Bebişler ben gidiyorum sporumu yapmaya, sonra film falan da izlerim gece uğrarım yine öpüyorum hepinizi, iyi ki varsınız.

Back
X