• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mafoldumben

Haklısınız valla canlarım:( Naptın ben aaaa

Yesa için bisiklette 400 kalori
Bozo için
50 mekik
30 kere çömelme
20 kere belini çevir
Yasemin için kafaya oklava

cezalarımı çekip geliyim o zaman ben, arttıran yoksa yani:)
Gidebilir miyim kızlar spora yeterli görsüydeniz? Gerçi yediklerimi yakmaya yetmez de. Uzun sürer gibi gözüküyor çünkü mafoldumben

Bebişler ben gidiyorum sporumu yapmaya, sonra film falan da izlerim gece uğrarım yine öpüyorum hepinizi, iyi ki varsınız.

canim benim yaa kolay gelsin kocaman opuyroum cok guzel bi liste olmus opuyorumnanaktan

Merhaba kızlar, bugün son sınavıma da girdim ve sınav haftam bitti, bütünlemelere kalmazsam tabi, ben de bu yüzden kendime izin vermiştim bugün, lakin bu iznin sonuçları çok kötü yerlere vardı ohaoldumsmile

Sabah 2 dilim tam tahıl ekmeğine ezme
Öğlen bir kaşarlı zeytin ezmeli sandviç, bir ayran
Eve gelince 2 tahinli çörek, 2 de elmalı kurabiye yedim
Sonra tv izlerken, geçenlerde arkadaşlarımın getirdiği ve açmadığım nutella kavanozunu açıyım bir çay kaşığı yiyiyim ddedim, meğer paket açılmayı bekliyormuş, tv izlerken bir kaşık daha ay kaşık bir daha, ımm nefis bir kaşık daha derken, bir baktım kavanozun dibi gözüküyor bilmiyorumkismile
600 gramlık kavanozun hemen 450 gramı yedim galiba, 100 gramı 560 kaloriymiş, siz hesap edin kaç kalori almışım, bir hafta aç kalsam yakamam.
300 gram verdim derken 3 kilo alırım artık mafoldumben
Ben şimdi napıyım kendimi nerelerden atıyım.
Yesayla, burcu beni öldürmeden ben kendimi öldürücem mafoldumben
Ne yapıcaam ben şimdi eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

canim benim oncelikle sinavlarin bitmis gecmis olsun tatlim
sorma nutella boyle bisey iste bi kasik bi kasik derken kavonozun dibi cikmis
uzme kendini telafi edersin sporla ama sakin asiri yapma
cunku sporun asirisida zarrar tatlim

ben de yazayim aksam yemegi bari (sabah ve ogle yazmistim)

balik
patates puresi
cirpilmis yumurta (yagsiz mikrodalgada)

elimde suyum cok mutluyum:))

birazdan 100 kalori bisiklet 100 ip atlama ve hareket gunum olacak insallah

bu arada 1GUN= 0 cikolata:)
canim benim bende balik papates puresi severim afiyet olsun canim benim

canıııım daqlıııım guzzuum naptın bakiiiim sen a aa :olmaz:

:oklava::oklava::oklava:
yasemencim nasilsin kuzum?
tatlimm lokum nasil napioo>?

canlar

100 kalori bisiklet
100 ip atlama

yatmadan da hareket yaparsam tamam olacak insallah

tesekkur ederim prensesim valla ben yapmiyorum yemekleri onume ne gelirse o:))

canlar

100 kalori bisiklet
100 ip atlama

yatmadan da hareket yaparsam tamam olacak insallah

tesekkur ederim prensesim valla ben yapmiyorum yemekleri onume ne gelirse o:))

canim benim afiyet seker olsun tatlimmm
cok zorlama sporda kendini lutfen asirida zararli tamammi sekerparem opuyorumnanaktan

canim benim afiyet seker olsun tatlimmm
cok zorlama sporda kendini lutfen asirida zararli tamammi sekerparem opuyorumnanaktan

yok canim benim ya yasemn de aynisini soyledi oyle mi gorunuyor acaba ama gercekten fazla degil ama hergun duzenli yapmaya calisiyorum bi gun video bi gun bisiklet+ip diye gidiyor insallahboshayallersmile

ben akşam yemeğinden 2.5 saat sonra 1 elma ve yeşil çay içtim
bu arada ben yeşil çaya karanfil atıyorum 10 tane kadar oda zayıflamada etkil ioluyor sanırım hem dişlerimide korumuş oluyorumyerimseniben

yok canim benim ya yasemn de aynisini soyledi oyle mi gorunuyor acaba ama gercekten fazla degil ama hergun duzenli yapmaya calisiyorum bi gun video bi gun bisiklet+ip diye gidiyor insallahboshayallersmile

tamam canimm benim bana fazla yukleniosun gibi geldi ama tabi karismak istemem ama sagligin daha onemli kuzum

iyiyim canım başka bir bölüme takılmışım merakla okuyordum
lokumda depresyonda sanırım sürekli balkonu istiyor bende onunla oynayamadım bu ara yemek bile az yiyiyor gerçi bugün böyle oldu

sen nasılsın bu arada tatlım prenses nasıl yerimseniben

canimm benim hayirdir ne depresyonu aman balkondan kacmasin gulum dikkat et
bide balkonda neler yaptigini gozle bi neden bu kadar istio balkona cikmayi sen bana bisey sorcaktin vazgectin sanirim canim
bende iyi olmaya calisiorum
prenseste uyuyo simdi abbasi:)

iyi geceler kizlar kactim ben

yatmadan once mekik cektim bayaa bi bu kadar

opuyorummm gorusuruzz:)

iyi geceler kizlar kactim ben

yatmadan once mekik cektim bayaa bi bu kadar

opuyorummm gorusuruzz:)

gcgoodnight5.gif

merhaba herkeseee.......

dün yediklerimden bahsedeyim hemen. oruç olduğum için sadece akşam yedim. dün dışardaydım.bir dilim pizza ton balıklı salata ve kayısı suyu içtim. 1 saat yürüyüş yaptım.8-9 gibi eve gelince 2 bardak .çay içtim. yanında leblebi nohut yedim. sonra 1,5 saat spor yaptım.şu videolar varya muhteşem ya....ben sadece göbek için olanı kullanıyorum. günlük hareketlerime onuda ekledim artık....

Son düzenleme:
kızlar tartıldım bu sabah 57'yim hala :umursamaz: bu hafta telafi edicem işallah bayanssulusmile

ben bugün fazla uyudum 12.30
sözde kahvaltım: 2dilim tam buğday ekmeği 1 tatlı kaşığı bal peynir 4 tane zeytin
yeşil çay karanfilli 3.15 te yoğurt birazdan elmamı yerim
bugün göbeğim önden gidiyor hadi hayırlısıakannehir

Back
X