• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün berbat beslendim
sabah sade bi simit
akşam makarna
bütün gün böyleydim canım hiç bişey istemedi hım bide soda içmiştim
düzene girmem lazım ama içimden gelmiyor

inan tatlıyı görmek istemiyorum
hiç tatlı yemedim
bugün ben fazla yiyemedim dr daydım tüm gün nerdeyse
annemler gelicek onları bekliyorum köfte yiycem boshayallersmile

ay bebiş kız mı olcak yoksa kaydirigubbakcemile3 Ekşi mi yiyorsun daha çok hayatım.
Neler diyor doktor? Annenler geldikten sonra da yaz bakalım neler yiyeceksin kaydirigubbakcemile3

ay bebiş kız mı olcak yoksa kaydirigubbakcemile3 Ekşi mi yiyorsun daha çok hayatım.
Neler diyor doktor? Annenler geldikten sonra da yaz bakalım neler yiyeceksin kaydirigubbakcemile3

dr kan verdim 10 gün sona gel dedi regli öncesi hep turşu yedim burda da yazmıştım hatırlarsan ama herkes erkek diyor sağlıklı olsunda hiç farketmez
süt çorbası
patates püresi ve köfte yiycem
meyvelerimi yedim
fsıtığımı yerim
bide yatarken süt içerim

Akşam da makarna, yoğurt ve 3-4 kornişon turşusu yiyerek günü kapattım, yeşil çay falan içerim yatmadan da.

Kızlar birşey sorucam şimdi tatlı yok falan diyoruz ya, peki biz şeker ihtiyacımızı nasıl karşılıycaz, beyin glikozla besleniyor mesela, aptal mankenler gibi olmayalım sonra bayanssulusmile

Şeker ihtiyacımızı en az kaloriliyle nasıl karşılarız acaba?

canim tatli ihtiyacimizi yedigimiz meyvelerden karsilayacagiz zemuszemus

Yok canım bu hafta hiç tatlı yemiycem diye söz verdim burcuyla yesaya, ama sen yiyorsundur umarım, ihtiyacın var biliyorsun değil mi?

canim benim bravo valla kocaman opuyorum 0 tatli haftamiz kutlu olsun olumunekankayizsmile

dr kan verdim 10 gün sona gel dedi regli öncesi hep turşu yedim burda da yazmıştım hatırlarsan ama herkes erkek diyor sağlıklı olsunda hiç farketmez
süt çorbası
patates püresi ve köfte yiycem
meyvelerimi yedim
fsıtığımı yerim
bide yatarken süt içerim

Doğru söylüyorsun hayatım, sağlıklı olsun da önemli olan o. Güzel menü yapmışsın tatlım, Süte bal da katarsan daha süper olur bence opuyorumnanaktan

kizlar aksam yemegimi yedim de geldim (saat 6yi azicicik geciyor)

patates puresi
firinda pisilirilmis kuru fasulye
kofte (burger)

ama hic bu haftaya yakismayacak kocluga yakismayacak bi sey yaptim herkesten ozur diliyorum benim icin profitorol tarzi bi sey almislar ondan yedim :(( ama valla bugun video gunum zaten video yapacagim kendi cezami vereyim dedimm:( ama yine ceza vermek isteyen olursa buyursun lutfen cekinmeyinn:(

Bebikim ve limonum, geçen gün ekleyemedim bugün ekliyim dedim, soldaki bebik, sağdaki limon, renkleri biraz solgun çıkmış resmin kalitesi düşük. Aşağı yukarı böyleler işte:)

fotoraf0024kk.jpg

:nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
maşşallah canım yaaa bu kadarmı birbirlerine yakışırlar opuyorumnanaktan

sanada afiyetler olsun canımopuyorumnanaktan
aslında bende cevizli ekmek yapsam iyi olur makinada güzel oluyor içine kuru meyva ekleyince az da pekmez
kahvaltı için mükemmel scylla sanada uygun canım az kalorili hafif tatlı bir ekmeksositosositosositososito

herkese iyi akşamlar tekrardan.......

bu akşam bir kase çorba salata hoşaf ve 6 tane küçük balık yedim.....1.5 lite oldu şimdiye kadar suyum ve şimdi elimdede maden suyum var.ayrıca 1.5 saat spor yaptım.videolardan göbek ve kol için olanı yaptım...

kizlar aksam yemegimi yedim de geldim (saat 6yi azicicik geciyor)

patates puresi
firinda pisilirilmis kuru fasulye
kofte (burger)

ama hic bu haftaya yakismayacak kocluga yakismayacak bi sey yaptim herkesten ozur diliyorum benim icin profitorol tarzi bi sey almislar ondan yedim :(( ama valla bugun video gunum zaten video yapacagim kendi cezami vereyim dedimm:( ama yine ceza vermek isteyen olursa buyursun lutfen cekinmeyinn:(

selam tatlım
canım benim önüme geçemessin sanırım
mecburen akşam yemeğimin saatini kaçırdım çok acıktım ve

1 kase çorba 1 tabak ketçaplı patates kızartması yedimbilmiyorumkismileohaoldumsmile
ama inanın çoooooooooooook uzun zamandır
patates kızartması yememiştim hep az az yerdim
zaten evde çok sık yapılmaz
ama pişman değilim :dilcikar:sadece biraz fazla yemişim şişkinlik yaptı:mymeka:

sanada afiyetler olsun canımopuyorumnanaktan
aslında bende cevizli ekmek yapsam iyi olur makinada güzel oluyor içine kuru meyva ekleyince az da pekmez
kahvaltı için mükemmel scylla sanada uygun canım az kalorili hafif tatlı bir ekmeksositosositosositososito

Tatlım nasıl oluyor cevizli ekmek, ekmek makinesi ile mi, hangi makina mesela, ben de almak istiyorum da, çok severim böyle şeyleri.

Tatlım nasıl oluyor cevizli ekmek, ekmek makinesi ile mi, hangi makina mesela, ben de almak istiyorum da, çok severim böyle şeyleri.

ekmek makinası canım gerçi bir kere cevizli ekmek yaptım ama çok güzel oluyor
ben normal ekmek yaparım genelde ama kurabiyelere saldırmamak için bence süper bir yol
ben o zaman içine 2 kaşık şeker katmıştım bunu 1 e indirip birazda pekmez konabilir
kuru meyva larla bayaaa tatlanırboshayallersmile
benim makina mulinex

ekmek makinası canım gerçi bir kere cevizli ekmek yaptım ama çok güzel oluyor
ben normal ekmek yaparım genelde ama kurabiyelere saldırmamak için bence süper bir yol
ben o zaman içine 2 kaşık şeker katmıştım bunu 1 e indirip birazda pekmez konabilir
kuru meyva larla bayaaa tatlanırboshayallersmile
benim makina mulinex

Canım sadece malzemeleri atıp karıştırıyor musun, yoğur muyorsun değil mi, kendisi yoğuyor, fiyatı ne kadar, sen memnun musun, bak aklıma girdin ben de yarın gidip alıyım, bayılırım çeşit çeşit ekmeklere:)

Amma çok soru sormuşum bilmiyorumkismile

benim canım tatlı bir şey çektiğinde ülker k-bar yiyorum.bir paket 90 kalori sadece ve ben yarısında tıkanıyorum.

söyle bir şey duymuştum. vücut uzun süre bir şeyi yemediği zaman ilk yediğinde onu depolarmış bir daha bulamıcam diye.bilmem doğrumu. o yüzden ben herşeyden azda olsa yiyorum

benim canım tatlı bir şey çektiğinde ülker k-bar yiyorum.bir paket 90 kalori sadece ve ben yarısında tıkanıyorum.

söyle bir şey duymuştum. vücut uzun süre bir şeyi yemediği zaman ilk yediğinde onu depolarmış bir daha bulamıcam diye.bilmem doğrumu. o yüzden ben herşeyden azda olsa yiyorum

Doğru olabilir tatlım. Ama o K-barların tadı berbat evde var bir sürü eşim almıştı yerim diye ama hiç yiyemiyorum. Eti çikolata keyfinin sticklerinde 54 kalori var daha az, onu yiyeceğime onu yerim. cokacimcoook
Tabi bu hafta yiyemem yasakkafamçokkarıştı

Canım sadece malzemeleri atıp karıştırıyor musun, yoğur muyorsun değil mi, kendisi yoğuyor, fiyatı ne kadar, sen memnun musun, bak aklıma girdin ben de yarın gidip alıyım, bayılırım çeşit çeşit ekmeklere:)

Amma çok soru sormuşum bilmiyorumkismile

tatlım olurmu yaa ne demek çok sordum opuyorumnanaktan
canım hepsini o karıştırıyor mayalıyor ve pişiriyor istersen proglamla senin istediğin saatte ekmek sıcak çokıyor 100 civarıdır heralde
ben 12 taksitle geçen sene 125 e aldım memnuniyete gelince bi servisi aramam lazım üşeniyorum
sıkıntım ekmeğin üstü iyi pişmiyor büyük fırına atıyorum tekrar üstünü pişiriyorumbilmiyorumkismileişte böyle canım

ben çok sevdim k-barı pirinç patlağı visne kayısı şeftalı bayıldım....

eti çikolata keyfini hiç denemedim sanırm.benim tatlıyla aram olmadı için.çikolata yemiyorum sevmiyorum.çok şükür :lepi:

tatlım olurmu yaa ne demek çok sordum opuyorumnanaktan
canım hepsini o karıştırıyor mayalıyor ve pişiriyor istersen proglamla senin istediğin saatte ekmek sıcak çokıyor 100 civarıdır heralde
ben 12 taksitle geçen sene 125 e aldım memnuniyete gelince bi servisi aramam lazım üşeniyorum
sıkıntım ekmeğin üstü iyi pişmiyor büyük fırına atıyorum tekrar üstünü pişiriyorumbilmiyorumkismileişte böyle canım

Hımm o zaman diğer makineleri de araştırıyım ben.
Bir de fırında pişmesini bekleyeyem cokacimcoook

ben çok sevdim k-barı pirinç patlağı visne kayısı şeftalı bayıldım....

eti çikolata keyfini hiç denemedim sanırm.benim tatlıyla aram olmadı için.çikolata yemiyorum sevmiyorum.çok şükür :lepi:

ne kadar güzel tatlı sevmemen :sinifsinif:biz öyle öcüye bakar gibi bakıp geçiyoruz onların yanından:sinifsinif::gitme:

Back
X