Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet çok enteressan gerçekten:bbo:
limon dışarıda ise lokum o odaya alınmıyor içgüdüsel olarak hareketleri bile değişiyor tabiki risk alamayız
ama kafese kesinlikle dokunmuyor oda ilginççç-tatlicadiarzu-
10 dk yokum canım görüşürüzyerimseniben
aaaa söylemeyi unuttum şimdi evde akvaryum var küçük bir akvaryum
içinde 2 tane melek balığı aldı oğlum bide temizlikçi balık:roflol::roflol::roflol:
Aileden biri olduğunu anlıyordur belki.
Ne güzel bir eviniz var sizin yahu, çocuklar çok şanslı. Maşşallah![]()
evet çocuklarımı bu konuda hiç sıkmadım eşimde tabii
ama kediye biraz karşı karşı olmasının sebebi orayı burayı cırmaklaması o yönden şimdi sıkıntılıyım
esas sorun yazın her taraf açık lokuma
aslında bu konuda bayaaa zor durumdayım:sinifsinif::sinifsinif:
Eşyalara mı zarar mı veriyor hayatım? koltukları falan tırmıklıyorlar dimi? her güzel şeyin bir zararı oluyor tabi. Benim de evi süpürme sayım bebikle 2 ye katlandı:)
evet canım koltukları cırmaklıyor koltukların kol yerleri deri ve arkalarıda lokum bunu oyun sırasında yapıyıyor içgüdüsel şimdi salona girmesi yasak
kuşlarında sıkıntısı uçuşan yemler eyvahedigeldismile
kafesin etrafına küçük perdeler var bayaaa önlüyor seninkinin varmı canım:sm_confused:
Var ama bebiki kesmiyor, bebik çünkü yemlerin dağılmasını eğlenceli buluyor bazen, oraya buraya saçıyor. boshayallersmile
hmmmm evet teyzemin kuşuda bunu yapıyordu bunu birazda şımarıklıktan yaparlar teyzemde yemliğini en aşşarıya koydu biraz engelledi
kafesin altındaki gazeteyi nasıl tiftiyor
benim limon öyle şeyler yapmıyor artık olgunlaştııı
bebik daha yavru yavaş yavaş düzelir heraldea.s
scylla canım ben yatayım artık iyi geceler tatlım ŞenizŞeniz
Evet zamanla daha ağırbaşlı oluyorlar.
Canım ben yatıyım artık, geç olmuş, görüşürüz yarın, iyi geceler hayatım. Öpüyorum yanaklarından.
canim benim kesinlikle cok haklisin saglikli beslenme olursa amacimiz cok daha guzel olur kaydirigubbakcemile2 saat gec olmadiktan sonra bence meyvenin oek sakincasi yok bu hafta 0muz haftasi ilan ettigim icin hic yemedim bakalim opuyorumnanaktan bi gelsin su carsamba kaydirigubbakcemile