ıyı geceler kızlar ben kactım oglum uyurken ben de yatayım tatlı ruyalarrrrrr
sana ve oğluşunada iyi geceler tatlı rüyalaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba tatlııım koçluğun için teşekkürlera.s.
bende tebrik ederim canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım benim misafirliğim pek yokyur aslındaa ziyaretlerim genelde annem teyzem onlarada 2 haftada bir giderim bide can dostum var ona işte gittiklerim bunlar:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
candostum dediğim arkadaşımla 10 gündür ev ortamında görüşmüyorduk bugün aşure yapmış birde annemleride çağıdı
yaaa ben kısır sevmem aslındaaa :1no2:şimdi bıraksam kalanı atılır israftan elimden geldiğince kaçarım işte o yüzden yediiimm
ama siz bu meyvaların kalorisini bence fazla düşünüyorsunuz yanında yoğurt yiyin yada süt için arkadaşlarr meyvanın kalorisini azaltıyor
bunu her fısatta hatırlatıyorum belki sizi çok sıkıyorum ama siz çok az yiyiyorsunuz zaten
evet ,ara öğünlerde sadece meyve yemek daha çok acıkmaya neden olur, yanında süt yoğurt veya peynirle yenirse hem glisemik indeksi düşer, hem daha geç acıkırsınız. çünkü kan şekeriniz dengelenir.
ya kızlar ya bılmeden bişey yaptım ben kestane yedım hemde cokk 100 gr kestane 245 kalorıymış anacım yavv tuhhhhh!!!!
Kutlu olsun yapcak bişey yok canım, öpüyorum güzel koçum, sağol herşey için.
içtım cnm saoasın hatırlattıgın için.... hatırlamayınca pek içemıyorum bu hafta bol bol hatırlat cnm bıze...
ve gelelim bana :)
tum 5 videomu da yaptim yine cok mutluyum :))
1-kol
2-bacak
3-basen
4-esneme gerinme rahatlama:)
5- ayyyy gobek![]()
canim benim cok tesekkur ederim git tabii canim ki dikkat ediyosun gittigin yerde en onemlisi de bu bravo valla alkisalkisalkis
yasemncim de saolsun hep soylerde meyve ve sut ya da yougrt nedense pek cazip gelmiyor bana ama peynirli sandvic yiyorum hemen ardindan da meyve acaba etkisi olur muCADIARZU
ahh canım yaaa siz böyle az yiyince kendi yediklerim beni tırmalıyoorkaydirigubbakcemile
peynirli sandaviçini sabah yiyebilirsin bence kaydirigubbakcemile2
ardından meyva yemek pek etkilemez heraldelmaz:
lmaz:
benim bu hafta olanlar olucak kızlar en korktuğum ve en ümitlendiğim haftalaelaelaelaelae
sebebi büyük bir temizlik var yorulunca ne yaparım elim ayağım titrerse bilemiyorm artık sporrrr da daha yoğun olucak geçen hafta aksttım kaydirigubbakcemile2
en sıkıcısı eşim gündüz evde uyuyor geceleri çalışıyorrrrohaoldumsmile
canim benim cok tesekkur ederim git tabii canim ki dikkat ediyosun gittigin yerde en onemlisi de bu bravo valla alkisalkisalkis
yasemncim de saolsun hep soylerde meyve ve sut ya da yougrt nedense pek cazip gelmiyor bana ama peynirli sandvic yiyorum hemen ardindan da meyve acaba etkisi olur muCADIARZU
ahh canım yaaa siz böyle az yiyince kendi yediklerim beni tırmalıyoorkaydirigubbakcemile
lmaz:
benim bu hafta olanlar olucak kızlar en korktuğum ve en ümitlendiğim haftalaelaelaelaelae
sebebi büyük bir temizlik var yorulunca ne yaparım elim ayağım titrerse bilemiyorm artık sporrrr da daha yoğun olucak geçen hafta aksttım kaydirigubbakcemile2
canim benim kendini cok ac birakma guzelcim hele temizlik yapcaksa duser bayirlirsin allah korusun
canim benim kendini cok ac birakma guzelcim hele temizlik yapcaksa duser bayirlirsin allah korusun
saol canım ince prensesim benimolumunekankayizsmile
ben bu bölüme katıldığımda 58 & 59 arasıydım kasım ve aralık arası diyet yapayım derken 3 kilo birden aldım
ben şimdi ondan çabuk veriyorum kiloları eski kiloma 1 kilocuk kaldı bu hafta spor ve dikkatli beslenirsem tamam 1 kilo verebilirim ama dayanamassam :1ninca:
ben zaten kendimi zorlamam canım benim minik minik lokmalarr yiyiyorum çok acıkınca birde en sevmediğim neskafe yi içiyorum günde 1 yad 2 fincan oda sade
esas ben türk kahvesi tiryakisiyimm ikisini dengelerim artık:lepi:
ŞenizŞeniz
lmaz:
şekerinin düşmesine elinin ayağının titremesine izin verme , sakın, büyük hata olur. bütün emeklerin boşa gider,temizlik yaptığın gün sporu biraz hafiflet. ben kiloları hep öyle aldım, elim ayağım titreyene kadar yemedim,dinlenemedim, şekerim düşünce de dayandım karbonhidrata.çok tehlikeli.
saol canım ince prensesim benimolumunekankayizsmile
ben bu bölüme katıldığımda 58 & 59 arasıydım kasım ve aralık arası diyet yapayım derken 3 kilo birden aldım
ben şimdi ondan çabuk veriyorum kiloları eski kiloma 1 kilocuk kaldı bu hafta spor ve dikkatli beslenirsem tamam 1 kilo verebilirim ama dayanamassam :1ninca:
ben zaten kendimi zorlamam canım benim minik minik lokmalarr yiyiyorum çok acıkınca birde en sevmediğim neskafe yi içiyorum günde 1 yad 2 fincan oda sade
esas ben türk kahvesi tiryakisiyimm ikisini dengelerim artık:lepi:
ŞenizŞeniz
canimin ici hatali diyetler vermekten cok aldirio ozellikle ac kalmak guzelcim
canim benim gunde bi fincandan fazla kahve zararli kuzum biliosun selulit yapio bideopuyorumnanaktan
tebrik eederim kuzum simdi bi bardak su icermisin sekerparemm
lmaz:
canim benim ya cok tesekkur ederim bizi dusunuyorsun da valla ben az yemiyorum olumunekankayizsmile bi de ben yazmayi unutmusum ben kahvaltilik gevregimin icine dogruyordum muzu ve de sut ekliyordum opuyorumnanaktan yani tam da dediginizi yapiyormusum oysaki kaydirigubbakcemile5 sonra 1 haftada hic muz yedim yarin yerim artik
canim benim sen de dikkat et aman :lepi:
bende kararsiz kaldim acaba yapsam mi napsam kizlarrrrrrrrrrrrr
bende kararsiz kaldim acaba yapsam mi napsam kizlarrrrrrrrrrrrr
Ya ben çok acıktım, akşam midem ağrıyor diye çok az yemiştim, e midemin ağrısı geçince acıktım, saat geç oldu bişey yemiyim diye çekirdek yedim, e prensesim şimdi kalorilerini yazmışsın çok kalori varmış bu çekirdekte, ben şimdi 3-4 avuç yedim, kaç kalori aldım e ne yapıcam ben şimdi, eyvahedigeldismile
dimyata pirince giderken elimizdeki bulgurdan olduk mafoldumben
Kaç kalori aldım acaba, geç yatıyım ben o zaman dimi, hiç spor yapcak halim de yok canım çıktı bugün spordan midemi mahvettim mafoldumben
Bu hafta 1 kilo vermem lazım çok kararlıyım hemen bu sorunu çözmeliyim yasemincim helppp helppppdelikafadulden