• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de kahvaltıda iki dilim kepekli ekmekle kaşarlı tost,1 yumurta ,1tk zeytinyagıyla yapılmış kırmızı lahana salatası,bolca maydonoz yedim

brita-surahiler.jpg

kizlar gune bi bardak su ile baslayin
ve gun boyunca slk slk icin lutfen su cok onemlii

sağolun arkadaşlar tam gaz devam hep birlikte başarıcaz inanıyorum ben opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile:hooray:

günaydın şekerler...

kahvaltı:2 dılım ekmek,4 yesıl zeytın,peynır,yarım domates,1 tane salatalık,2 berdak sekersız cay

ara vermeyecegım cunku 10:30 da kahvaltı yaptım 1 de öğle yemegı yıyecegım sonrada oğlumu asıya goturecegımm.. öpüyorum sizi...... Bu arada prensesım cook tesekurler su şişenı gordum ve içtım yıne tatlım benımmmmm......

merhaba kızlar bu başlığı yeni gördüm aranıza katılmak istiyorum. 1 ay önce doğum yaptım şu anda 57 kiloyum en az 7-8 kilo vermem lazım ama nasıl yapacağım bilmiyorum. çevremdeki herkes diyet yapamazsın emziriyosun diyor ama ben bu kiloların bana yapışıp kalmasını istemiyorum

merhaba kızlar bu başlığı yeni gördüm aranıza katılmak istiyorum. 1 ay önce doğum yaptım şu anda 57 kiloyum en az 7-8 kilo vermem lazım ama nasıl yapacağım bilmiyorum. çevremdeki herkes diyet yapamazsın emziriyosun diyor ama ben bu kiloların bana yapışıp kalmasını istemiyorum

hoşgeldin, memurlar.net te kimyacı bir arkadaş vardı,aynı nick de,eğitimci demişsin mesleğine de merak ettim aynı kişimisiniz diye.

afiyet olsun canim sut light sut dimi canim?cunku epey bi kalori azaliooo tatlim

yağsız süt kullanıyorum zaten ben . yağlı süt içmeyi bırakalı epey oldu çünkü ben sütü çok seven bir insanım , bir oturuşta 1 lt. sütü rahatlıkla tüketebilirim :) o yüzden de uzun bir zamandır yağsız ( light ) süt içiyorum .

yağsız süt kullanıyorum zaten ben . yağlı süt içmeyi bırakalı epey oldu çünkü ben sütü çok seven bir insanım , bir oturuşta 1 lt. sütü rahatlıkla tüketebilirim :) o yüzden de uzun bir zamandır yağsız ( light ) süt içiyorum .

yalnız sütün fazlası da zararlı kansızlığa neden oluyor, çünkü demirin geri emilmesini engelliyor. günde yarım litreden fazlasını pek tavsiye etmiyorlar.

yalnız sütün fazlası da zararlı kansızlığa neden oluyor, çünkü demirin geri emilmesini engelliyor. günde yarım litreden fazlasını pek tavsiye etmiyorlar.

evet canım bende o yüzden günlük yarım litreyle sınırlandırdım , yarısı sabah yarısı akşam . idare ediyorum artık . okul zamanlarında sabah kahvaltıya , masada 1 lt.süt olmazsa oturmazdım , akşamlarıda en büyük keyfim tv karşısında elimde 1 lt süt yanımda kurabiyelerim ohhh keyif benim keyfimdi :) ama o zamanlar 48 kiloydum :) yaş geçtikçe ve bir dönem kan iğnesi vurulacak kadar kansızlık artınca bıraktım bu alışkanlığımı . ama bazen nasıl canım çekiyor nasıl canım çekiyor anlatamam ama içmiyorum :)

benim oğlumda bana benzemiş onuda bıraksanız akşam yatarken 1 lt.süt içecek , ama onunda yarım litreyle sınırı var , bazen çok istiyor , o zaman suyla inceltiyorum biraz sütü öyle veriyorum . doktorumuz kesinlikle fazla vermeyin dedi.

Geçmiş olsun canım kısa zamanda iyileşir inşallah.

teşekkür ederim canım sağol

canım çok geçmiş olsun
geçen hafta oğlumda ateşlenti (10 yaşında)) bende çok korktum ateşlendiği zaman kesin antibiyotik kullanarak geçer:((
biz bu kış eşimle çok şükür grip hiç olmadık ufak tefek kırgınlıklar hariç
canım daha bu kış keşfettiğim bişey anlatayım
ben tarçın şurubunu çok severim diğer adı(( lohusa şerbeti )) boğazlarımız yandığında yada bitkinlik hissettiğimizde onu içmeye başladık ve 2 & 3 gün içince öyle bir his kalmadığını farkettik
1.5 ay önce oğlum faranjit olmuştu atelendiğinin 2 günü dr a götürdüm 1 günü tarçın şurubunu gündüz 1 kere içti ve keyfi düzeldi gece içmedi ve o gece sabaha ateşliydi neyse ilaçlarını bitirdi ve iyileşti
geçen hafta tekrardan ateşlendi hemen ateş düşürücü ve tarçın şurubu içirdim 1 saat sonra ateş düştü sabaha kadar sağa sola döne döne uyudu
ertesi gün ve diğer günler içirmeye devam ettim ve oğlum ilk defaaaa!!!!!
antibiyoktiksiz iyileşti
sanırım kızınız bebek belki anlattığım size yaramaz sadece paylaşmak istedim
tekrardan geçmiş olsuna.s.a.s.

çok teşekkürler canım sağolasın.
kızım 22 aylık. dün uzmana gittik 5. hastalık diye döküntülü ateşli bir hastalık geçirdiğini söyledi. antibiyotik kullanmanıza şu anda gerek yok dedi. p.ditus ve d.lven diye iki ilaç verdi eğer ateşi 39 olursa n.valgine şurup verin, 39,5 u geçerse gece gündüz demeyin gelin ve bi antibiyotik başlayın dedi bende evde d.ocid var dedim tamam onu kullanın dedi. çok şükür bu zamana kadar 1 kere antibiyotik kullanmak zorunda kaldık. ateş sürekli çıkıp çıkıp iniyor. napalım biraz katlanıcaz. Allah beterinden korusun. tarçın şurubunu kızıma deneyemem belki ama ben içerim canım.

Diyetisyene ben de gitmeyi düşündüm ama, özel sigorta geçer mi onlarda? çok da para bayılmak istemiyorum açıkçası.

canım özellerdeki diyetisyenlerin devletle anlaşması yok zaten
belki özel sigortayla vardır. 30 lira muayene ücreti vermiştim ben

scyllaa canım senın yazılarını ayrı bır topık seklınde mı yapsak scyllaa ve cezaları ya da yaramaz kız scyllaa ay dzı gıbı oldu hayatım.ben senı kalorıden uzak tutmaya calıstıkca sen yerıne bısey buluyorsun hızına yaklasılamıyor.takıbındeyım

YESA:50.5 (500 gram vermiş)
BURCUHAYAL:51 (aynı)
SEVGİ:55.7(1600 gram vermiş)
SCYLLAA:58.7 (1400 GRAM ALMIŞŞŞŞ)
PRENSES:58.7(700 GARAM ALMIŞŞŞŞ)
AYZEMHERİ:57.9 (yeni üye)
YASEMN:60 (800 gram vermiş)
AZULOS:57 (yeni üye)
FSNCELİK:58.7 (800 gram vermiş)
SECRET:56
TRUF:60.8 (aynı)
TWEETY:61 (aynı)
BETUL:56.7 ( aslında hangı kılosunu yazacagmı sasırdım ama sabahkını yazyım dedım yenı üye)
CHEMES:60.2(yeni üye)
BOZO: TATLI ANNEMIZ BEBİŞİ OLACAK
SULEULKU:54.2 (300 gram vermiş)
HUKUKÇU :56.5
NİSANUR:66 (yenı uye)
ASHMİNUKAL:60.6 (400 gram vermiş)
MAİ:57.5 (aynı)

scyllaa canım senın yazılarını ayrı bır topık seklınde mı yapsak scyllaa ve cezaları ya da yaramaz kız scyllaa ay dzı gıbı oldu hayatım.ben senı kalorıden uzak tutmaya calıstıkca sen yerıne bısey buluyorsun hızına yaklasılamıyor.takıbındeyım

Öyle deme bebiğim ya, benimki şaşkınlıktan oluyor, dün geberdim spor yapcam diye sonra gittim çekirdek yedim ne biliyim o kadar kalori olduğunu, ama bugün tartıldım tam 300 gram eksik çıktım. 58.4'üm efendim. zemuszemus

Ben bugün kahvaltıda kaşar peyniri, 4 zeytin, 2 dilim ekmek, acı ezme ve bir fincan şekersiz çay içtim.

Öyle deme bebiğim ya, benimki şaşkınlıktan oluyor, dün geberdim spor yapcam diye sonra gittim çekirdek yedim ne biliyim o kadar kalori olduğunu, ama bugün tartıldım tam 300 gram eksik çıktım. 58.4'üm efendim. zemuszemus

tamam hayatım şaka yaptım ben zaten.hadı bakalım bu hafta sıkı bısekılde devam et

Back
X