Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benden de günaydın . kahvaltımda bi kase kelleogs ve yağsız süt var. öğlene allah kerim diyorum :)
ben de kahvaltıda iki dilim kepekli ekmekle kaşarlı tost,1 yumurta ,1tk zeytinyagıyla yapılmış kırmızı lahana salatası,bolca maydonoz yedim
merhaba kızlar bu başlığı yeni gördüm aranıza katılmak istiyorum. 1 ay önce doğum yaptım şu anda 57 kiloyum en az 7-8 kilo vermem lazım ama nasıl yapacağım bilmiyorum. çevremdeki herkes diyet yapamazsın emziriyosun diyor ama ben bu kiloların bana yapışıp kalmasını istemiyorum
afiyet olsun canim sut light sut dimi canim?cunku epey bi kalori azaliooo tatlim
yağsız süt kullanıyorum zaten ben . yağlı süt içmeyi bırakalı epey oldu çünkü ben sütü çok seven bir insanım , bir oturuşta 1 lt. sütü rahatlıkla tüketebilirim :) o yüzden de uzun bir zamandır yağsız ( light ) süt içiyorum .
yalnız sütün fazlası da zararlı kansızlığa neden oluyor, çünkü demirin geri emilmesini engelliyor. günde yarım litreden fazlasını pek tavsiye etmiyorlar.
Geçmiş olsun canım kısa zamanda iyileşir inşallah.
canım çok geçmiş olsun
geçen hafta oğlumda ateşlenti (10 yaşında)) bende çok korktum ateşlendiği zaman kesin antibiyotik kullanarak geçer(
biz bu kış eşimle çok şükür grip hiç olmadık ufak tefek kırgınlıklar hariç
canım daha bu kış keşfettiğim bişey anlatayım
ben tarçın şurubunu çok severim diğer adı(( lohusa şerbeti )) boğazlarımız yandığında yada bitkinlik hissettiğimizde onu içmeye başladık ve 2 & 3 gün içince öyle bir his kalmadığını farkettik
1.5 ay önce oğlum faranjit olmuştu atelendiğinin 2 günü dr a götürdüm 1 günü tarçın şurubunu gündüz 1 kere içti ve keyfi düzeldi gece içmedi ve o gece sabaha ateşliydi neyse ilaçlarını bitirdi ve iyileşti
geçen hafta tekrardan ateşlendi hemen ateş düşürücü ve tarçın şurubu içirdim 1 saat sonra ateş düştü sabaha kadar sağa sola döne döne uyudu
ertesi gün ve diğer günler içirmeye devam ettim ve oğlum ilk defaaaa!!!!!
antibiyoktiksiz iyileşti
sanırım kızınız bebek belki anlattığım size yaramaz sadece paylaşmak istedim
tekrardan geçmiş olsuna.s.a.s.
Diyetisyene ben de gitmeyi düşündüm ama, özel sigorta geçer mi onlarda? çok da para bayılmak istemiyorum açıkçası.
hoşgeldin, memurlar.net te kimyacı bir arkadaş vardı,aynı nick de,eğitimci demişsin mesleğine de merak ettim aynı kişimisiniz diye.
scyllaa canım senın yazılarını ayrı bır topık seklınde mı yapsak scyllaa ve cezaları ya da yaramaz kız scyllaa ay dzı gıbı oldu hayatım.ben senı kalorıden uzak tutmaya calıstıkca sen yerıne bısey buluyorsun hızına yaklasılamıyor.takıbındeyım
Öyle deme bebiğim ya, benimki şaşkınlıktan oluyor, dün geberdim spor yapcam diye sonra gittim çekirdek yedim ne biliyim o kadar kalori olduğunu, ama bugün tartıldım tam 300 gram eksik çıktım. 58.4'üm efendim. zemuszemus
Ben bugün kahvaltıda kaşar peyniri, 4 zeytin, 2 dilim ekmek, acı ezme ve bir fincan şekersiz çay içtim.