beni seven yok sanirim![]()
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktancanım beeeeeniiiimmm kıyamam ben sana nedn şimdi öyle düşündün seeeeen heemafoldumben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beni seven yok sanirim![]()
inşallah canım ALLAH dualarını kabul eder:Saruboceq:
lokum kızımla çok iyi anlaşır oyun oynerken lokumun dilinden anlar bazen beraber uyurlar lokum yanımızda sıkıldığı vakit kızımın odasında kafasını dinlemeye giderkaydirigubbakcemile3
oğlum daha farklı lokum onu mahvediyorlmaz: emre lokumla pek oynayamaz ya emre lokumu çok sıkar yada lokum emreyi elini yüzünü haritaya çevirir
şu 1 aydır ikiside biraz uslandı ama lokum emreyi gördümü hemen kuruluyoüzerine atlamak için:jeyyar::jeyyar:
sana ceza yok canim hareketlerini yapmissin gulum ama suyunuda ictinmi bakiyimmm opuyorumnanaktanayy canim benim yaa kaydirigubbakcemile5 ama daha ne olsun ki kola var en az iki bardak sonra cerez falan neyim var kek de var sanirim demi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 canim bu arada ben de saat 10.30 -11.00 gibi cikolatali kek yemistim ama videolarimi yaptim ayriyeten ceza yok o zaman demi sositososito
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktancanım beeeeeniiiimmm kıyamam ben sana nedn şimdi öyle düşündün seeeeen heemafoldumben
sana ceza yok canim hareketlerini yapmissin gulum ama suyunuda ictinmi bakiyimmm opuyorumnanaktan
aferim canim benimm mumkunse bi bardakta simdi benim icin icermisin bitanem
![]()
amin bitanem benim
sanirim esinde sevio dimi lokumu?lokumla oda oynasiomu?kucagina alip seviomu?dilerim benimde karsima hayvansever cok biri cikar diorum .demek birlikte uyuyolar ne guzel iki melek yanyanaa uyuyo desene guzelcim.emreciklede insallah anlasirlarr canimcim
aslinda emrede onla oynasa lokumda deisirdi ona karsi opuyorumnanaktan
eşimde çok seviyor bak birazdan albüme fotolarını koyayım ikisinin
emre lokuma kendisini dinletemiyor lokum da ona oyun arkadaşı gibi yaklaşıyor aralarında anlaşmazlık yok yaniiimeselaa emre yemek yerken ayaklarını salladımı tamam tutmayın lokumu o zaman bizide dinlemiyor lokum emre onun için oyuncakboshayallersmileboshayallersmile
canim mutfaga inersem bi sey yerim diye korkuyorum canim bi seyler yemek istiyo ne istedigini bilmiyor ama kafamçokkarıştı
canim benim bence odana bi surahi su koysan aklina geldikcede icerdin en azinda mutfaga inmek durumunda kalmazdin guzelcim
tamam canim cok sevinirim bakarim hemen tatlim
cok sevindim esininde sevmesine darisi basima diiyim hayatim
himm anladim arkadasi olarak gordugu icin hep oynasmak istio emrecimle demekti yerim ben onlari kuzum
canım ben fotoları pc ye kaydetmemişim cepte fotolar kızımda uyudu yarına kalıcak artık canım
canım benim inşallah seni seven ve senin sevdiğini koruyup kollayan birini bulursun
allahım gönlüne göre versin bitanem:Saruboceq:
tamam bitanem musait oldugun zamaan koyaarsin hayatim benim
cok saolasin amin canim benim
dilerim seninde yuvandan mutluluk hic eksik olmaz fistigim
canim valla sirf sen dedin diye asagiya indim suyumu ictim sisemi doldurdum hic bi sey yemeden de geldim :))
haydi ben kactim canlar yarin gorusuruzz optum herkesleri :)
amiiiiiiiiiiinnnnnnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hadii herkese iyi gecelerrr tatlı rüyaalrmirmirmirmiropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kizlar nasil gitti bugun?![]()
limonla bebikim nasillar?
lokumum nasil?