• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugun sabah nefsıt yedım arada bı muz yedım gun ıcınde cay ıctım bol bol dsardaydım aksam geldıgımde balık yedım bı dılımden az ekmek yedım arada sut ıctımm bol su spor yapamadım bugun hıc halım yok ben hıc ekmek yemıyorm uc haftadırr ılk defa bugun az yedım yanlısmı yapıorm bılmıorm

GÜNLÜK KARBONHİDRAT İHTİYACI

Günlük alınan karbonhidrat miktarı çok az olduğu zaman, vücudumuzun ihtiyacı olan enerji proteinlerden ve yağlardan sağlanmaktadır. Bunun sonucunda üreme ve ketozis tablosu ortaya çıkmaktadır. Geleneksel yemek tarzımızda bol karbonhidrat içeren besinler bulunmaktadır. Buğday, pirinç, kuru baklagiller, meyve ve sebzeler, patates, şeker, hamur işleri vb. besinlerini içeriklerinin büyük bir bölümünü karbonhidratlar oluşturmaktadırlar. Bunun için karbonhidratların eksikliğine pek rastlanmamaktadır.

Bireyin günlük enerji ihtiyacının %55-60`ını karbonhidratlardan alması tavsiye edilmektedir. Orta aktiviteli bir işte çalışan bireyin günlük enerji ihtiyacı ortalama 2000 kcal`dır. Günlük alınması gereken karbonhidrat miktarını hesap edecek olursak:

1 gram karbonhidrat 4 kcal vermektedir.
(2000 * 55 / 100 ) / 4 = 275 g
(2000 * 60 / 100 ) / 4 = 300 g
Buna göre bireyin günde 275-300 g karbonhidrat alması gerekmektedir.

merhaba tatlım senin durumunu ben çok sık yaşardım bu aralar yok çok şükür:Saruboceq:
şimdi kendimi yemeye proglamladım canım isteyince yiyiyorum ama az az damak tadına iyi gelmeyen şeyleri masaya dolduruyorum yeşillik gibi bazen canım yine abur cubur isterse bi parça peynir yerim istediğim tatlı türünü çok minik minik yerim :dance:

galiba bende minik kavramı pek yok eger bi çikolatayı ısırırsam asla yarım bırakamam aklım onda kalıyolülülülülülü..ama galiba bu dönemlerim özellikle adetime yakın oluyo ve kendimi durduramıyorumÇok üzgünüm çoook

Kizlar bem bugun korn flakes yedim ogle ve aksam yemegi icim arada elma portakal yedim yesil cay ictim hic spor yapmadim :) yarim yeni bir gun basliyor hepimze kolay gelsin

--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------BASLANGIC KILOSU-----------------BOY------------------------ULASMAK ISTEDIGI KILO-----------------------

1-BURCUHAYAL------------52-----------------------boy1.70 -----------------ulasmak istedigi kilo ?
2-SULEULKU----------------55.4---------------------boy1.60------------------ulasmak istedigi kilo 52-53
3-SCYLLAA------------------57.9---------------------boy1.67 -----------------ulasmak istedigi kilo 52
4-BOZO-------------------------57-----------------------boy1.67------------------ulasmak istedigi kilo 52-53 (o artik bebek bekliyor:)
5-YESA-------------------------52-----------------------boy1.57------------------ulasmak istedigi kilo 47
6-YASEMN--------------------61.6---------------------boy------------------------ulasmak istedigi kilo 56
7-GUGUZ-TRUF---------------61----------------------boy1.58------------------ulasmak istedigi kilo 50
8-FSNCELIK------------------60.2---------------------boy 1.62-----------------ulasmak istedigi kilo 55
9-LILYUM----------------------57.8----------------------boy 1.72-----------------ulasmak ıstedıgı kilo 52-53
10-SIMPLE_DIMPLE--------56-----------------------boy 1.65-----------------ulasmak istedigi kilo 50
11-ECE1--------------------------49----------------------boy 1.53-----------------ulasmak istedigi kilo 44-45
12-NAZZ81----------------------56.3--------------------boy 1.63-----------------ulasmak istedigi kilo 49.
13-SIBEL24----------------------54----------------------boy 1.55-----------------ulasmak istedigi kilo 49
14-SEVGI006--------------------59----------------------boy 1.60-----------------ulasmak istedigi kilo 53
15-ASHMINUKAL--------------61.5-------------------boy?-----------------------ulasmak istedigi kilo 54
16-ECEMM82--------------------56---------------------boy?-----------------------ulasmak istedigi kilo 50
17-HUKUKCU19-----------------57---------------------boy1.65------------------ulasmak istedigi kilo 55
18-J.ML-----------------------------52---------------------boy?-----------------------ulasmak istedigi kilo47
19-NISANNUR--------------------66--------------------boy?-----------------------ulasmak istedigi kilo55
20-LIV85----------------------------57--------------------boy1.68-------------------ulasmak istedigi kilo53
21-PRENSESFB----------------58--------------------165 ulasmak istedigi kilo55
22-MAI------------------------------57.5------------------boy1.65-------------------ulasmak istedigi kilo55
23-CHEMES----------------------61---------------------boy1.70-------------------ulasmak istedigi kilo52
24-YELIZ---------------------------57.2-------------------boy1.62-------------------ulasmak istedigi kilo52
25-SANGS-------------------------56---------------------boy1.62-------------------ulasmak istedigi kilo50
26-AIBAR67------------------------60---------------------boy1.65-------------------ulasmak istedigi kilo 55
27-TUGBAAA----------------------56---------------------boy1.60-------------------ulasmak istedigi kilo48
28-FOUNTAIN----------------------52-----------------------boy1.60----------------ulasmak istedigi kilo48
29-PEPPERMINT------------------56.6-------------------boy

boyumu ekledimm

olurmu canım benım ole dusunme sakın sen cok ıyı oldugun ıcın kımselere kıyamadıgnı belırtmek ıstedım sadece.yoksa senı sevıyorum hayatım

canimmsin benim senn tatlimm benimm
valla koclugum suresince su icmeyenleri veya unutanlari tesfiklendirmek aliskanlik kazanmalarina yardimci olmak icin su uzerinde durdum umarim faydasi olmustur cunku diyette suda cok onemli yer teskil edioo

kizlar nasilsinizz tatlilarim?
bugun sabah iki dilim cavdar ekmek yesil zeytin 2 siyah zeytin2 bi karper light

ogle patates yemegi ve yogurt

aksam salata yogurt mercimek

elma mandalina yedim

kizlar nasilsinizz tatlilarim?
bugun sabah iki dilim cavdar ekmek yesil zeytin 2 siyah zeytin2 bi karper light

ogle patates yemegi ve yogurt

aksam salata yogurt mercimek

elma mandalina yedim

İyiyiz bir tanem sen nasılsın? Yine süper bir menün varmış.

slm canim benim hosgeldin malum bugun pazar benim aksam yemegim bayaa bi fazlaydi ama sonrasinda kendi capimda hareketler yaptim bi de bi video buldum onu yaptim her zaman yaptigimdan degil de umarim faydasi olmustur:))

slm canim benim hosgeldin malum bugun pazar benim aksam yemegim bayaa bi fazlaydi ama sonrasinda kendi capimda hareketler yaptim bi de bi video buldum onu yaptim her zaman yaptigimdan degil de umarim faydasi olmustur:))

canim benim gun icinde cok yemedigin icin aksamki dengelemistir fazlasida yaptigin hareketlerde gitmistir rahat ol pamugumm

canim benim eh iste iyi olmaya calisiorumm bugun tartildim ayniyimm hala maelsef beni bu depresan mahvedio ama biraz daha sabretmem lazim bari kilo almayimda

Antidepresanlar kötü evet bana da baya kilo aldırmıştı. Bırakınca kilo veriyorsun ama;)

Antidepresanlar kötü evet bana da baya kilo aldırmıştı. Bırakınca kilo veriyorsun ama;)

sorma tatlimm bi ay daha 150 mg kullancam sonra dozaji dusure dusure birakmis olcam hayirlisiyla iple cekiorum o gunu bitanem
limonum bebiki ozledim naptilar bugun canikom

canim benim gun icinde cok yemedigin icin aksamki dengelemistir fazlasida yaptigin hareketlerde gitmistir rahat ol pamugumm

cok saolasin canim benim insallah:) sen de hic motivasyonunu bozma canim dayan azicik daha insallah bi sey kalmadi opuyorumnanaktan

sorma tatlimm bi ay daha 150 mg kullancam sonra dozaji dusure dusure birakmis olcam hayirlisiyla iple cekiorum o gunu bitanem
limonum bebiki ozledim naptilar bugun canikom

Oyun oynayıp duruyorlar, artık aynı kafeste uyuyorlar geceleri. Yalnız bebiki yeniden ilaçlamam gerekecek galiba:( Kaşınıyor garip, limonum yardımcı oluyor kaşınmasına:)

Oyun oynayıp duruyorlar, artık aynı kafeste uyuyorlar geceleri. Yalnız bebiki yeniden ilaçlamam gerekecek galiba:( Kaşınıyor garip, limonum yardımcı oluyor kaşınmasına:)

oy oyy oyyy nasil eridimm burda anlatamam canim yerim ben onlari yaa opuyorumnanaktan demek artik birlikte ayni kafeste uyuyolar off canlarim benimm
bebikime kiyamam kurtulamadimi acaba?limonda yardim edioo desene of of ne guzel gorunuyolardir kimbilir benim icinde sev onlari sekercim

oy oyy oyyy nasil eridimm burda anlatamam canim yerim ben onlari yaa opuyorumnanaktan demek artik birlikte ayni kafeste uyuyolar off canlarim benimm
bebikime kiyamam kurtulamadimi acaba?limonda yardim edioo desene of of ne guzel gorunuyolardir kimbilir benim icinde sev onlari sekercim

Severim canım:) Limonum yavrusu gibi bakıyor bebike sağolsun, yemiyor yediriyor, kaşıyor, koruyor. Bebik şanslı yani, havalara girecek yakında bayanssulusmile

Ya ben spor yapamıyorum yesa, ağrım var oturduğun yerden yapılan egzersiz var mı?:)

Severim canım:) Limonum yavrusu gibi bakıyor bebike sağolsun, yemiyor yediriyor, kaşıyor, koruyor. Bebik şanslı yani, havalara girecek yakında bayanssulusmile

oyy annelik edioo resmen yavrum benim bide canimcim anneannemin penceresine kumrular gelio bugday verioruz alistilar iyice birbirlerini severlerken cilvelesirkende birbirlerini temizliolar insann erioo onlari gorunce

Ya ben spor yapamıyorum yesa, ağrım var oturduğun yerden yapılan egzersiz var mı?:)

canim benim o videolardan kol icin olani yapsan oturarak nasi olur kaydirigubbakcemile5 ilk hareket harici hepsini oturarak yapabilirsin sanirim ben bugun 2 video buldum biri zaten bayaa bi tanidik kaydirigubbakcemile3daha onceden de duymustum su 6dklik kanepenizi kullanip su kadar gunde soyle guzel bir karin vucut falan gibisinden kaydirigubbakcemile3 diger buldugum da pek guzel cok sevdim ama basindan azicik sonundan azicik kesmisler 8dk kadar kalmis kaydirigubbakcemile3 ama oturarak degil canim hareketli bayaa opuyorumnanaktan

Back
X