Ya ben spor yapamıyorum yesa, ağrım var oturduğun yerden yapılan egzersiz var mı?:)
canim benimm kiyamam bi kac dinlen istersen kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben spor yapamıyorum yesa, ağrım var oturduğun yerden yapılan egzersiz var mı?:)
oyy annelik edioo resmen yavrum benim bide canimcim anneannemin penceresine kumrular gelio bugday verioruz alistilar iyice birbirlerini severlerken cilvelesirkende birbirlerini temizliolar insann erioo onlari gorunce
canim benim o videolardan kol icin olani yapsan oturarak nasi olur kaydirigubbakcemile5 ilk hareket harici hepsini oturarak yapabilirsin sanirim ben bugun 2 video buldum biri zaten bayaa bi tanidik kaydirigubbakcemile3daha onceden de duymustum su 6dklik kanepenizi kullanip su kadar gunde soyle guzel bir karin vucut falan gibisinden kaydirigubbakcemile3 diger buldugum da pek guzel cok sevdim ama basindan azicik sonundan azicik kesmisler 8dk kadar kalmis kaydirigubbakcemile3 ama oturarak degil canim hareketli bayaa opuyorumnanaktan
canim benimm kiyamam bi kac dinlen istersen kuzum
bu arada dusundum de o kol icin olan video da 1 hareket daha var ayakta yapilmasi gereken ama gerisi bence oturarak olur sanki ya ?
bu arada ben kacayim canlar yaa, opuyorum ikinizi de :) yarin aksam gorusuruz insallah :)
Bugün bütün gün yattım zaten, insan yorulmayınca uyuyamıyor da geceleri, dünde öyle sabaha kadar döndüm durdum![]()
bu arada dusundum de o kol icin olan video da 1 hareket daha var ayakta yapilmasi gereken ama gerisi bence oturarak olur sanki ya ?
bu arada ben kacayim canlar yaa, opuyorum ikinizi de :) yarin aksam gorusuruz insallah :)
haklisin bitanemmm
bakalim yumurta yapcaklarmi cok merak ediorum?bebis gelcekmi acaba?
Sanmıyorum küçükler daha, yuva da almadık zaten, istemiyoruz bir bebek daha. İkisi yeterince ilgi istiyor zaten.:)
dogru canimm ikisi oynassinn ucussunlarr biraz ne guzelll bide pireden kurtulsun bebikimde rahatlasin kuzum
Prenses napıyor hiç anlat mıyorsun?:)
İnşallah bakalım, olmaz bir hafta sonra yeniden ilaçlıycaz. İlacın üzerinde 10 gün ara verin diyor o yüzden bekliyoruz.
canim benim prenses uyuyo yanimda cimcime ben yatinca azar hemen topunu bulur ordan oraya patir patir kosar:)sonrada yanima atlar farir yanimda kuzum bide motoru var sorma dokununca mir mir baslio moturu otmeye canim
Süper birşey ya, sarılabilirsin, öpebilirsin istediğin kadar okşayabilirsin. kaydirigubbakcemile3 Bizimkiler öyle mi bir eline almaya kalk cer cer cer cer bağırıyorlar:)