aksam yemeginde 1 tabak tavuklu patates yemegi,
5 ad. cherry domates,
1 kase yogurt yedim kizlar.
geceye dogru bir ara yapabilir miyim?
ben yapıyorum,bir sakıncasını görmedim. kivinin kalorisi az,bir kivi az süt içiyorum genelde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aksam yemeginde 1 tabak tavuklu patates yemegi,
5 ad. cherry domates,
1 kase yogurt yedim kizlar.
geceye dogru bir ara yapabilir miyim?
ben yapıyorum,bir sakıncasını görmedim. kivinin kalorisi az,bir kivi az süt içiyorum genelde.
canim benim umarim boyle gider hep insallah olumunekankayizsmile
canlar kilo cizelgesi guncellemek icin ilk yaptiginizdaki sayfayi saklamaniz gerekiyor o sayfayi sik kullanilanlara falan ekleyin kaydirigubbakcemile2 yoksa en bastan yaparsiniz ki bence bi sorun yok onda da :ecrin_bebek:
CAnım benim, çok öpüyorum seni. DÜn gece erken yattım bugün geç kalktım, rahatsızım biraz çok uyuyorum o yüzden limonla bebikim iyi dün yeniden ilaçladım onları. Şimdi de dışarı çıkmak için bağrışıp duruyorlar:)
Sen nasılsın tatlım?
Canım bir şifren oluyor, o şifreyi girdiğinde kendi çizelgen çıkıyor o şekilde düzeltebiliyorsun.
50 kilo olmusum ben de yarim kilo daha gitmis hadi hayirlisi bakalim
bu arada sabah kalkar kalmaz tartilma imkanim olmadigi icin biraz once tartildim umarim dogrudur
bitanem biz iyiyiz sen nasılsın :1hug:
bu ara sık giremiyorum nete ama aklım burdaaopuyorumnanaktan
bitanecekim gecmis olsun kuzum hayirdir neyin var?
demek disari cikmak icin baagirisiolar oyy yerim onlari ben canim yaa
bende idare ederim kilom 59 bugun doktorla gorustum ilacim bitmeden kilo verebilcegimi sanmiorum artik tatliskomcunku doktorda dedi istah veniba bitince eski haline doner dedi
ben artik daha fazla almamak icin dikkat etcek su ilac bitane kadar canimcim
canim benimm sorma ben 59 ciktim doktorla konustumda antidepresanim bitince istahim duzelcekmis bende kilo almamaya caliscam hayatim
lokumum nasil?napioo cimcimem
olur canım böyle ilaçların etkisi havalar soğuk hareket az bencede bu durumda korumak en önemlisi:1hug:canım benimm
lokum iyi tatlım oynuyo şimdi tüm şımarıklığı üstündelaelaelaelaelae
azulos:57 (aynı)
yelİz:56 (1500 gram vermİŞ)
yesa:50(500 garam vermİŞ)
hukukÇu:56 (500 gram vermİŞ)
suleulku:54(200 gram vermİŞ)
peppermİnt:56 (400 gram vermİŞ)
sevgİ:55.7 (aynı)
betÜl:56.3 (400 gram vermİŞ)
lavanta:57 (yenİ Üye)
nİsanur:66
yasemn:59.8(200 gram vermİŞ)
scyllaa:58.1 (600 gram vermİŞ)
truf:61.5 (700 gram almıŞ)
tweety:60.3(700 gram vermİŞ)
chemes:59.2 (1000 gram vermİŞ)
fsncelİk:58 (700 gram vermİŞ)
burcuhayal.51(aynı)
merhaba canımcım
ben kaydettimde o girilen pini falanda kabul etmedi değiştirme zamanı gelince olmassa tekrar konuşuruz
bu arada tebrikler canım işte azmin gücükaydirigubbakcemile
BÜTÜN KILO VEREN ARKADASLARIMIZI TEBRIK EDIYORUM BU HAFTA KUPA YELİZ ARKADASIMIZIN:hooray:
bitanecekim gecmis olsun kuzum hayirdir neyin var?
demek disari cikmak icin baagirisiolar oyy yerim onlari ben canim yaa
bende idare ederim kilom 59 bugun doktorla gorustum ilacim bitmeden kilo verebilcegimi sanmiorum artik tatliskomcunku doktorda dedi istah veniba bitince eski haline doner dedi
ben artik daha fazla almamak icin dikkat etcek su ilac bitane kadar canimcim
kızlar bu hafta koçunuz ben olmak ıstıyorum yakında evlılık hazırlıkları baslıycak telaşa gırmeden ben yapıyım.daha sonra vaktım olmayabılır cunku.ama bu hafta sızı fena sıkarım haberınız olsun
canim benim tebrik ederim bitanem opuyorumnanaktan