• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

azulos:57 (aynı)
yelız:56 (1500 gram vermıŞ)
yesa:50(500 garam vermıŞ)
hukukÇu:56 (500 gram vermıŞ)
suleulku:54(200 gram vermıŞ)
peppermınt:56 (400 gram vermıŞ)
sevgı:55.7 (aynı)
betÜl:56.3 (400 gram vermıŞ)
lavanta:57 (yenı Üye)
nısanur:66
yasemn:59.8(200 gram vermıŞ)
scyllaa:58.1 (600 gram vermıŞ)
truf:61.5 (700 gram almıŞ)
tweety:60.3(700 gram vermıŞ)
chemes:59.2 (1000 gram vermıŞ)
fsncelık:58 (700 gram vermıŞ)
burcuhayal.51(aynı)

canim benim umarim boyle gider hep insallah olumunekankayizsmile

canlar kilo cizelgesi guncellemek icin ilk yaptiginizdaki sayfayi saklamaniz gerekiyor o sayfayi sik kullanilanlara falan ekleyin kaydirigubbakcemile2 yoksa en bastan yaparsiniz ki bence bi sorun yok onda da :ecrin_bebek:

merhaba canımcım
ben kaydettimde o girilen pini falanda kabul etmedi değiştirme zamanı gelince olmassa tekrar konuşuruz

bu arada tebrikler canım işte azmin gücükaydirigubbakcemile

kızlar bu hafta koçunuz ben olmak ıstıyorum yakında evlılık hazırlıkları baslıycak telaşa gırmeden ben yapıyım.daha sonra vaktım olmayabılır cunku.ama bu hafta sızı fena sıkarım haberınız olsun

CAnım benim, çok öpüyorum seni. DÜn gece erken yattım bugün geç kalktım, rahatsızım biraz çok uyuyorum o yüzden limonla bebikim iyi dün yeniden ilaçladım onları. Şimdi de dışarı çıkmak için bağrışıp duruyorlar:)
Sen nasılsın tatlım?

bitanecekim gecmis olsun kuzum hayirdir neyin var?
demek disari cikmak icin baagirisiolar oyy yerim onlari ben canim yaa
bende idare ederim kilom 59 bugun doktorla gorustum ilacim bitmeden kilo verebilcegimi sanmiorum artik tatliskomcunku doktorda dedi istah veniba bitince eski haline doner dedi
ben artik daha fazla almamak icin dikkat etcek su ilac bitane kadar canimcim

prenses:59 (300 gram almış)
yelız:56 (1500 gram vermıŞ)
yesa:50(500 garam vermıŞ)
hukukÇu:56 (500 gram vermıŞ)
suleulku:54(200 gram vermıŞ)
peppermınt:56 (400 gram vermıŞ)
sevgı:55.7 (aynı)
betÜl:56.3 (400 gram vermıŞ)
lavanta:57 (yenı Üye)
nısanur:66
yasemn:59.8(200 gram vermıŞ)
scyllaa:58.1 (600 gram vermıŞ)
tweety:60.3(700 gram vermıŞ)
chemes:59.2 (1000 gram vermıŞ)
fsncelık:58 (700 gram vermıŞ)
burcuhayal.51(aynı)

Canım bir şifren oluyor, o şifreyi girdiğinde kendi çizelgen çıkıyor o şekilde düzeltebiliyorsun.

canım o şifreyi kendimizmi seçiyoruz
ben çizelgeyi yaparken öğrendiğim yerdeki şifreyi girdim yok kabul etmedi yada nereden tamama basıcam onu bilemedim

canım tebrikler
ve geçmiş olsun bu ara kendine dikkat et bol bol vitamin al

bitanem biz iyiyiz sen nasılsın :1hug:
bu ara sık giremiyorum nete ama aklım burdaaopuyorumnanaktan

canim benimm sorma ben 59 ciktim doktorla konustumda antidepresanim bitince istahim duzelcekmis bende kilo almamaya caliscam hayatim
lokumum nasil?napioo cimcimem

bende idare ederim kilom 59 bugun doktorla gorustum ilacim bitmeden kilo verebilcegimi sanmiorum artik tatliskomcunku doktorda dedi istah veniba bitince eski haline doner dedi

prensesimmm cannıım çoook sağol tatlım koçluğun için olumunekankayizsmile
artı sanada acil şifalarrra.s.
bilirim bende o sıkıntıyı!!!!:çok üzgünüm:

yelizcim tebrik ederim.... opuyorumnanaktan

canim benimm sorma ben 59 ciktim doktorla konustumda antidepresanim bitince istahim duzelcekmis bende kilo almamaya caliscam hayatim
lokumum nasil?napioo cimcimem

olur canım böyle ilaçların etkisi havalar soğuk hareket az bencede bu durumda korumak en önemlisi:1hug:canım benimm
lokum iyi tatlım oynuyo şimdi tüm şımarıklığı üstündelaelaelaelaelae

olur canım böyle ilaçların etkisi havalar soğuk hareket az bencede bu durumda korumak en önemlisi:1hug:canım benimm
lokum iyi tatlım oynuyo şimdi tüm şımarıklığı üstündelaelaelaelaelae

canim benim gunde iki saat bisiklet yapiorum zaten onu yapmasam daha cok kilo alirdim ama biraz daaha hareketi fazlalastiriyim vermesem bile almak istemiorum ilac bitince istahim normale donunce normal bi diyet yaparim allahin izniyle
oyy oynuyo demek lokumm topla falanmi ?

yelİz:56 (1500 gram vermİŞ)
yesa:50(500 garam vermİŞ)
hukukÇu:56 (500 gram vermİŞ)
suleulku:54(200 gram vermİŞ)
peppermİnt:56 (400 gram vermİŞ)
sevgİ:55.7 (aynı)
betÜl:56.3 (400 gram vermİŞ)
lavanta:57 (yenİ Üye)
nİsanur:66
yasemn:59.8(200 gram vermİŞ)
scyllaa:58.1 (600 gram vermİŞ)
tweety:60.3(700 gram vermİŞ)
chemes:59.2 (1000 gram vermİŞ)
fsncelİk:58 (700 gram vermİŞ)
burcuhayal.51(aynı)

tum kilo veren arkadaslarimiza kocaman alkis alkisalkisalkis alanlara da :oklava:

merhaba canımcım
ben kaydettimde o girilen pini falanda kabul etmedi değiştirme zamanı gelince olmassa tekrar konuşuruz

bu arada tebrikler canım işte azmin gücükaydirigubbakcemile

anladim canim benim olmazsa herseferinde bastan yapariz :roflol: saolasin canim benim yavas yavas gidio ama spor yaptigimdan sanki sekle giriyor vucudum insallah boshayallersmile

BÜTÜN KILO VEREN ARKADASLARIMIZI TEBRIK EDIYORUM BU HAFTA KUPA YELİZ ARKADASIMIZIN:hooray:

yelizcim seni ayriyeten tebrik ediyorum canim benim a.s.

canim benim hic moralini bozma ilaclarin bitsin hersey cok guzel olacak insallah Şeniz

kızlar bu hafta koçunuz ben olmak ıstıyorum yakında evlılık hazırlıkları baslıycak telaşa gırmeden ben yapıyım.daha sonra vaktım olmayabılır cunku.ama bu hafta sızı fena sıkarım haberınız olsun

canim ol tabii ya senden iyi koc mu bulacagiz ama seninde dedigin gibi bayaa bi siki hafta olsun insallah şakkıdı

Back
X