50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm canlar

oncelikle canim kocumuz bugun hic cikolata seker ivir zivir yoktu valla :)))

YEDIKLERIM

sabah

kahvaltilik gevregi
sut
azicik ceviz

ogle
sandvic ekmegi arasi
kasar peynir
domates
sekersiz cay

ara
sekersiz cay

aksam
patates puresi
haslama bezelye
haslama misir
tavuk nuggetler olur ya onlara benzer bi sey 1 adet
sekersiz cay

1 bardakta sut icmeyi dusunuyorum egzersiz sonrasi 45dk -1 saat icince yag yakiyormus (alintidir)

cnm ben calistigim icin tvden izleyemiyorum,
netteki videolarindan yapiyorum;
ilk bolumden basladim;
41. bolumdeyim su an.

simdilik hundredi 100 olarak yaptirmiyor zaten,
30-40-50 derken simdi 70 kerelerdeyiz.

;-)

sirayla gidiyorum bakalim netteki bolumlerden.

bende çalışıyorum netten yapıyorum, ilk bir kaç bölüme baktım,sıkıldım, son bölümleri yapmaya çalışıyorum şimdi,zorlanmam normal demek.

kizlar ya gecen sormustum cevap alamadim sizce avonun selulit giderici kremi ise yarar mi??

Pilatesi herkes yapabilir mi?
Pilatesin günümüzde bu kadar popüler olması, fazla magazinsel olmasından kaynaklanıyor. Aslında pilates; herkesin her yerde yapabileceği kadar basit olmayan, çok karmaşık ve çok ciddi bir kontrol mekanizması gerektiren bir egzersiz biçimidir. Profesyonel spor geçmişi bulunmayanlar tarafından yaptırılamayacak kadar bilgi ve tecrübe gerektirir. Pilates, sadece 'Nefes al, nefes ver' egzersizi değildir. Bir kişinin pilates dersleri verebilmesi için; çok ciddi bir insan anatomisi, fizyolojisi ve biyomekaniği eğitimi almış ve bunlarda başarı sağlamış olması gerekir.

Pilates yaptığı için sakatlanan, belinde hasar oluşan ve size başvuranlar oluyor mu?
Pilates egzersizleri sırasında da yaralanmalar olabiliyor. Yaralanmaların büyük bölümü, bel kaslarında zorlanma ve lomber diskopati gibi sorunlar olarak karşımıza çıkıyor. Bu yaralanmaların temelinde yatan sorun ise, pilatesin doğru kişilerce yaptırılmamasından kaynaklanıyor.

valla bi aklim diyor
1-avon selulit kremi
2-bi aklim diyor kabak lifi, yosun sabunu (ama bunu turkiyeye gidince artik)

bi de bugun basladim banyodan cikmadim selulitli bolgelere soguk su tutuyorum sicak suyun ardindan (alintidir:) bakalim artik hayirlisi :)

Zayıflamak ıçin Bol Bol Su ıçiniz

ıster düşük yağlı bir beslenme programı, ister protein yüklü bir zayıflama diyeti, isterseniz karbonhidrat diyeti uygulayın, hepsinde sabit olan tek şey vardır: Bol bol temiz ve doğal su içmek.

Yeni yapılan çalışmalar bol su içerek metabolizmanızı hızlandırabileceğinizi gösteriyor. Su içtikçe, yakacağınız kalori miktarı artabilir. Su kilo verme programınızın eşsiz bir parçası bile olabilir. Diyet uzmanları ve doktorlar kilo kaybını hızlandırabilmeniz için diyet yaparken de günde yaklaşık 5 bardak su içmeniz gerektiğinde çok ısrarlılar.

Berlin deki Franz-Volhard Kliniği Araştırma Merkezi nden Michael Boschman ve arkadaşları bu etkinin nasıl oluştuğunu araştırmak amacıyla, fazla kilolulara günde yaklaşık yarım litre su ilave vermişlerdir. Araştırma sonunda kadın ve erkeklerdeki metabolik hızın yaklaşık yüzde 30 oranında arttığı saptanmıştır.

slm canlar

oncelikle canim kocumuz bugun hic cikolata seker ivir zivir yoktu valla :)))

YEDIKLERIM

sabah

kahvaltilik gevregi
sut
azicik ceviz

ogle
sandvic ekmegi arasi
kasar peynir
domates
sekersiz cay

ara
sekersiz cay

aksam
patates puresi
haslama bezelye
haslama misir
tavuk nuggetler olur ya onlara benzer bi sey 1 adet
sekersiz cay

1 bardakta sut icmeyi dusunuyorum egzersiz sonrasi 45dk -1 saat icince yag yakiyormus (alintidir)

ozaman bı opcugu hak ettınopuyorumnanaktan

ayy canim ne bileyim;
2 tane kas cikti resmen.

herhalde hundred ve de makas hareketlerinden oldu.

2 aydir devam ediyorum ebru saliyla pilatese.

ahh su selulitler de gitse;
yaza kadar giderler inss.:Saruboceq:

cok guzel canım ya super bence bende yapıyorum plates cok sevıyorum ben sert ve dumduz bı karın ıstıyorum az kaldı yakında olcak İNŞALLAH

bısı dıcemm ben bugun ınce bı dılım cıkolatalı pasta yedım ama sonra bı saat yurdum vıdeoları yapcam yatmadannn daaa ne oluo bana anlamadımm ama telafı ettım aksam az yeedımm:((((

bılmemkı uzun zamandır yemıyosan bırden canın cekıyodur.cezalarını yap guzelce uyuopuyorumnanaktan

iyi akşamlar

sahah:6 00

2 dilim ekmek az zeytin yağı bi parça peynir

ara yok

öğle 13:30

çorba 1 dilim ekmek 1 kaşık bal peynir

ara 16:00

bir meyva

akşam 17.00

1 tabak patates yarım dilimin yarısı ekmek
4 kaşık bulgur pilavı
hemen ardından yeşil çay

guzel bı menu afıyet olsun

38962.jpg
afiyet olsun kizlar unutmayalim

valla bi aklim diyor
1-avon selulit kremi
2-bi aklim diyor kabak lifi, yosun sabunu (ama bunu turkiyeye gidince artik)

bi de bugun basladim banyodan cikmadim selulitli bolgelere soguk su tutuyorum sicak suyun ardindan (alintidir:) bakalim artik hayirlisi :)

canım deracıne kullandım basarılı oladu alabılrsın kabak lıfı ve sabunda aldım ucunu de kullandım bıde spor ve su bol bol yalnız cıldını sok etkısı yapma sakın sıcak ardından soguk yapma zararlıymıs cıldı yaşlandırıyomus.bol bol o bolgeye asagıdan yukarı dogru masaj yap zaten lıfıde kullanırken bıde kremı surerkende ole yapmak gerekıyor.aşagıdan yukaı dogru dairesel hareketlerle masaj yapcaksın.

Back
X