• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

YEDIKLERIM

sabah
kahvaltilik gevregi
sut
1 muz

ara
yesil cay

ogle
sandvic (2 dilim ekmek)
azicik kasar
1 armut
1 mandalina
yesil cay

gun icerisinde
kek (ler) ama kucucukler valla resmini bulursam koyayim :(

aksam
sebze
et
sekersiz cay

Son düzenleyen: Moderatör:
@sevgiii canim benim neresi cok bu yediklerinin bence hiiiiic de cok degil patates salatan da yag da yok hem ama iste cikolataaa :)))) neyse cezamizi cekecegiz :(( ben hala bekliyorum ne ceza yiyecegim canim ip ya da bisiklet harici bi ceza verirsen sevinirimm :p bu arada yediklerimden biri buydu :(( kucuk ama ayy bi de utanmadan resmini koymus demez insallah kocumuz :))))

Son düzenleyen: Moderatör:
peppermint kullanıcısından alıntı
kizlar bu sabah tansiyonum dustu
daha dogrusu dun aksamdan beri kotuydum de bu sabah olcturdum,

8-6 cikti :-(

diyetten mi acaba? yoksa sabah ictigim limınlu sudan mi.

bu sabah,
yarim kepekli beyaz peynir domatesli tost
1 fincan yesil cay ictim.

sonra 1 bardak sicak sekerli su icirdiler bana tans.icin. (1 ad. kesme sekerli)

simdi ara yapiyorum,
1 fincan ihlamur,
1 ad k-bar

ogle
1 kase corba
4 ad.izgara kofte,
az salata
1 dilim kepek ekmegi

ara1
1 ad.muz

ara2
sabahtan kalan yarim tostum-

aksama Allah kerim.

bu arada esim kizdi, tansiyonun dusuyor diyet yapma diye
senağlama

aslinda benimkisi rejim sayilmaz, tatli hamur isi , abur cuburu, kizartmayi kestim,
esime caktirmadan devam edeyim en iyisi:oklava:

aksam
1 dilim cavdar ekmegi,
1 haslanmis yumurta,
2 ad cherry domates
1 avuc maydonoz,
1 parca b.peynir
3 fincan bitki cayi ictim

asil icinizde en cok ben yiyorum :çok üzgünüm::oklava:

bugun spor yapasim da yok.
canim sikkin..
senağlama

canim benim bi yarim saatcik de olsa kalk yap hadi valla spordan sonra cok cok iyi hissedeceksin kendini hatta ben hem videoyu aciyorum spor yapacagim hem de muzigimi aciyorum gozum videoda kulagim muzikte cok gusel oluyor hadi canim goruyum seni yap gel sonra da catir catir yaz hem de degisik renkle falan yaz -tatlicadiarzu- 30 dk sunu yaptim bunu yaptim diye olumunekankayizsmile

yedılerın cok gec bı satte ve de fazla bence gun ıcıne yaysaydın bu yedıklerını zararı olmazdı dıye dusunuyorum ama su yazdıgın saat cok gec:oklava:

evet canım haklısın akşam yemeğinin vakti çok erken oldu mecburen akşam 5 te yedim ondan bugün yine ağır işçiydim yaniii bayaa bi temizlik vardı :gitme:
hak ettim ben oklavayıııı:tomato:

Ne zaman içiyoruz canım yeşil çayı?? bende başlıcam da. Aç karnına sabah mı?

canım ben yemeklerden hemen sonra içmeye çalışırım olmadı 1& 2 saat sonra illaki içiyorum artık
ama sabah aç karnınada içilir bence denemeli
birde yeşil çayı açıktan alırsan daha iyiymiy
aslında bütün bitki çaylarını öyle açıktan kullanmalıalkisalkisalkis

bugün yediklerim

sabah: 8.30
2 dilim ekmek peynir az reçel
üstüne yeşil çayy
13:00 1 meyva
1:30 yarım kase yoğurt
14:30 bir neskafe tabiii şekersizz

15 :30 yarım dilim ekmek çok az brokoli salatasıı
16.00 meyvaa
19.00 4 köftee ince dilim ekmek az az patates kızartması yeşillik
yarım kase yoğurt
şimdi yeşil çayda sıraa:1ninca:

Bugün yediklerim:

Sabah 4 dilim tam tahıllı ekmek, baharatlı cevizli salça.(buldum aradığım baharatları)

Ara yeşil çay

Öğlen bir kase k flakes(bugün aldım pek de beğendiğimi söyleyemeyeceğim:(

Ara bir avuç fındık

Akşam fırında patates ve baharatlı tavuk(dün yasemincim ve prensesimin söylediği baharatlarla yaptım mükemmel oldu:) 2 dilimde tahıllı ekmek

Son olarak bir avuç fıstık, yeşil çay ve 2 dilim diet bisküvi

Ne zaman içiyoruz canım yeşil çayı?? bende başlıcam da. Aç karnına sabah mı?

canım gun ıcınde ıce bılırsın ama ben 1 gunduz 1 yatmadan önce tavsıye ederım.yag yakıcı metabolızmayı hızlandırcı özellıgı oldugu ıcın yemeklerdn 1-2 saat sonra ıcıyorum bırınıde yatmadan once ıcmemın nedenı ıse akşam metabolızmanın en dusuk oldugu zamanlar hızlandırsın akşam yedıgımı yakmam kolay olsun dıye ama 2 fıncandan fazla ıcme.

kızlar ben bıraz rahatsızım mıydem de bı agrı var erken kacıyorum opuyorum hepınızı fıstıklar.ıyı geceler ALLAH rahatlık versın.olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

Bugün yediklerim:

Sabah 4 dilim tam tahıllı ekmek, baharatlı cevizli salça.(buldum aradığım baharatları)

Ara yeşil çay

Öğlen bir kase k flakes(bugün aldım pek de beğendiğimi söyleyemeyeceğim:(

Ara bir avuç fındık

Akşam fırında patates ve baharatlı tavuk(dün yasemincim ve prensesimin söylediği baharatlarla yaptım mükemmel oldu:) 2 dilimde tahıllı ekmek

Son olarak bir avuç fıstık, yeşil çay ve 2 dilim diet bisküvi

aaaa canım benim dediğim karışımmı yoksaa

selam kızlar nasılsınız
ben 2 kilo zayıflamışım
istediğim zaman zayıflıyamıyordum şimdi istemeden zayıflıyorum

yaa kızlar ben 4 & 5 gündür ara ara fıstık yiyiyorum acayip bi enerji ve mutluluk var içim kaynıyor resmen bunu fıstıkmı yaptı hava buz gibi olcakta ben temizlik yapçam oldu
derdim eskiden ama 3 gündür bombayım yaaa iştahtada öyle acayip bi artma yada eksilme yok tatlı ihtiyacımıda incir ve kuru üzümden alıyorum
ne zamandır söylicem unutuyorum

selam kızlar nasılsınız
ben 2 kilo zayıflamışım
istediğim zaman zayıflıyamıyordum şimdi istemeden zayıflıyorum

hoşgeldin bozocum hamileliğin ilk aylarında olur böyle üzülmee sen sanırım miden hala bozuk ben en son hamileliğimde 9 kiloyu inan zorla almıştım hemde güzel yerdimm yani ama benim oğlan 4 kilo doğdu:1hug:

Back
X