• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar bu hafta ne yapıyoruz koçumuz kim (: ilk defa diyet yapacağım heycanlıyım kaydirigubbakcemile3

merhaba canım
bu haftaki koçumuz burcuhayal burcu bugün hamurişi ve tatlı yasağı koydu yoksa cezalar iki katı görmedim duymadım kabul etmiyor valla :oklava:
hadi kolay gelsin canımmmm:hulya:

merhabalar önce
benm işim hep masa başında daha bugün kilo vermeye başlamam gerektiğine karar verdim sadece 3 öğpün yiyorum günde biber hapı falan kullandım 1 haftada baya kilo verdim ama geri haddinden fazla olarak aldım nasıl bir diyet yapmam gerekio acaba hiçbirini uygulayamıorum çünkü hayatta peynir yemedim yoğurt yemedim o yüzden tüm listelerde peynir var bende yapamıorum yardımcı olur musunuz mafoldumben

ooooooooovvvvv akannehir

merhaba canım durumun öyle çokta kötü değil farklı bi beslenme çeşidi ile bence kolayca üstesinden gelebilirsin bu bölümü bırakma
çok güzel fikirler veren arkadaşlar olur

kızlaar, haftasonu giremedim misafirlerim vardı. misafirlerime rağmen dikkati elden bırakmadım. sadece bir dilim elmalı tart yedim. onun dışında çok dikkat ettim düzenli yedim.

bu sabah yine mısır gevreği ve sütle kahvaltı yaptım. ara öğünümde 2 tane eti form yedim bir fincan da şekersiz açık çay içtim. (burçaklar gitti artık tabii :gitme: )

öğle yemeğimde zeytinyağlı pırasa ve çay var. ekmeksiz. tutmaz bu beni ama akşam hırsımı salatadan alırım artık akannehir
çarşamba gününü iple çekiyorum!!

canım ekmeği yemeyerek sağlıklı kilo veremessin başka vitamin problemleri yaşayıp dahada kilo alırsın canım yerimseniben

canım benim hoşgeldin
diyette kendini fazla sıkman gerekmez canım biz sana yardım etmeye çalışırız burda büyümene ve gelişmene engel olmadan tabikide çok rahat isteğine ulaşırsın

bak 6 öğün yemeye çalış öncelikle abur cuburdan uzak dur ama yasaklama yoksa daha fazla arzuluyor insan
fındık fıstık veyaa kuru yemiş ye baya abur cubur isteğini azaltıyor
ara öğünlerde yediğin meyvaların yanında mutlaka yoğurt ye veyaa süt iç yada 15 dk önce vyada sonra ayran iç
yediğin öğle veya akşam öğünlerindee et veya et ürünleri yoksa iri bir parça peynir ye bana diyetiyenimin tavsiyesi

bence bu dediklerimi uygularsan hem zayıflar hemde sağlıklı olursun canım:1hug:

meyvenin yaninda yogurt ya da sut mu icmek lazimmis cnm?

ooooooooovvvvv akannehir

merhaba canım durumun öyle çokta kötü değil farklı bi beslenme çeşidi ile bence kolayca üstesinden gelebilirsin bu bölümü bırakma
çok güzel fikirler veren arkadaşlar olur

biki çaylarından falan işe yarayan var mı neler denemedim ki en çok basen kısmım erise yeter yani oda bi türlü gitmek bilmio maalesef...benneyaptımki

canım benim hoşgeldin
diyette kendini fazla sıkman gerekmez canım biz sana yardım etmeye çalışırız burda büyümene ve gelişmene engel olmadan tabikide çok rahat isteğine ulaşırsın

bak 6 öğün yemeye çalış öncelikle abur cuburdan uzak dur ama yasaklama yoksa daha fazla arzuluyor insan
fındık fıstık veyaa kuru yemiş ye baya abur cubur isteğini azaltıyor
ara öğünlerde yediğin meyvaların yanında mutlaka yoğurt ye veyaa süt iç yada 15 dk önce vyada sonra ayran iç
yediğin öğle veya akşam öğünlerindee et veya et ürünleri yoksa iri bir parça peynir ye bana diyetiyenimin tavsiyesi

bence bu dediklerimi uygularsan hem zayıflar hemde sağlıklı olursun canım:1hug:

opuyorumnanaktan çok tsekkür ettim öneriler için..
aynen yaa aburcubur vazgecilmezim iste..
bunları uygularsam hem zayıflamış hem de kalsiyum almış oluyorum :)

tatil bitesiye kadar kurtulucam bu kilolardan]kaydirigubbakcemile5

canım bu dediklerimi tatil sonrasıda uydularsan beslenme alışkanlığında değişir kilo problemin olmazyerimseniben

biki çaylarından falan işe yarayan var mı neler denemedim ki en çok basen kısmım erise yeter yani oda bi türlü gitmek bilmio maalesef...benneyaptımki

spor canım bunun sırrı hem yediklerini kontrol edip hemde spor yaparsan bence kurtulursunyerimseniben

kizlar bu sabah tansiyonum dustu
daha dogrusu dun aksamdan beri kotuydum de bu sabah olcturdum,

8-6 cikti :-(

diyetten mi acaba? yoksa sabah ictigim limınlu sudan mi.

bu sabah,

yarim kepekli beyaz peynir domatesli tost
1 fincan yesil cay ictim.

sonra 1 bardak sicak sekerli su icirdiler bana tans.icin. (1 ad. kesme sekerli)

simdi ara yapiyorum,
1 fincan ihlamur,
1 ad k-bar

ogle
1 kase corba
4 ad.izgara kofte,
az salata
1 dilim kepek ekmegi

ara1
1 ad.muz -- henuz yemedim

ara2
sabahtan kalan yarim tostum- acikirsam yapicam bu arayi..

aksama Allah kerim.

bu arada esim kizdi, tansiyonun dusuyor diyet yapma diye
senağlama

aslinda benimkisi rejim sayilmaz, tatli hamur isi , abur cuburu, kizartmayi kestim,
esime caktirmadan devam edeyim en iyisi:oklava:

ogle
1 kase corba
4 ad.izgara kofte,
az salata
1 dilim kepek ekmegi

ara1
1 ad.muz -- henuz yemedim

ara2
sabahtan kalan yarim tostum- acikirsam yapicam bu arayi..

aksama Allah kerim.

bu arada esim kizdi, tansiyonun dusuyor diyet yapma diye
senağlama

aslinda benimkisi rejim sayilmaz, tatli hamur isi , abur cuburu, kizartmayi kestim,
esime caktirmadan devam edeyim en iyisi:oklava:

canım gecmış olsun ya uzuldum ama sana bı tavsıyem sabahları lımonlu su ıcme hiç bir faydası yok tansıyonnda o dusurmustur mutemelen.uzmanlar bangır bangır bagırıyo lımonlu suyun hıc bır faydası yok dıye.yag yakıyo dıye solentıler vardı gecen tv de bı uzman bardagın ıcıne yag koyun uzrınede lımon sıkın yag erıycek mı sızce dıye anlatıyodu.ınanmayın bole seylere dıyolar.

kızlaar ben dün gece yazmayı unuttum

saat :22.00 1 tabak patates yemeği ekmek yok

23.00 yada 23.30 karışık meyva ve 15 tane kadar fıstık
birde saat 2.00 yattım

bu yedikleri çooook mu abartılı acaba :uhm::uhm:

yedılerın cok gec bı satte ve de fazla bence gun ıcıne yaysaydın bu yedıklerını zararı olmazdı dıye dusunuyorum ama su yazdıgın saat cok gec:oklava:

canim ya ben de sana diyecektim ki yarin okulda depremzeler icin kek satisi yapilacak almazsam ayip olur simdi 10.30 gibi olacak aksama kadar eritirsem kaydirigubbakcemile

tamamdir canim oyle yapayim barikaydirigubbakcemile2

canım al zaten alman yasak degıl ama yemen yasak.al katkıda bulun ama yeme bırıne hedıye et ya da ısmarla her neyse.ya da al ve ye ama 2 kat spor yap secımını yap ye yada yeme oyun baslasın.testere gıbı oldu dımı semını yap falanohaoldumsmile

Kızlar çok güzel burası bembeyaz. Öğle arası kar topu oynadık kaydirigubbakcemile2 bugunkü sporumu yaptım sayılır.

Öğle yemeğim de şöyle:

5 adet köfte
5 çorba kaşığı bulgur pilavı
Yarım kase şekerli yoğurt
Salata

Kardan adam yapalım burnuna havuş takalım üşüyor bu havada. ...

canım gecmış olsun ya uzuldum ama sana bı tavsıyem sabahları lımonlu su ıcme hiç bir faydası yok tansıyonnda o dusurmustur mutemelen.uzmanlar bangır bangır bagırıyo lımonlu suyun hıc bır faydası yok dıye.yag yakıyo dıye solentıler vardı gecen tv de bı uzman bardagın ıcıne yag koyun uzrınede lımon sıkın yag erıycek mı sızce dıye anlatıyodu.ınanmayın bole seylere dıyolar.

haklisin canim, icmicem bundan sonra;
bana faydasi vardi- su bakimdan; normalde bagirsak tembelligi sorunum var ona iyi geliyordu,

ama tansiyonumu dusuruyor artik alternatif bisey bulmaliyim bagirsaklarim icin.
CADIARZU

Kızlar çok güzel burası bembeyaz. Öğle arası kar topu oynadık kaydirigubbakcemile2 bugunkü sporumu yaptım sayılır.

Öğle yemeğim de şöyle:

5 adet köfte
5 çorba kaşığı bulgur pilavı
Yarım kase şekerli yoğurt
Salata

Kardan adam yapalım burnuna havuş takalım üşüyor bu havada. ...

bizim burasi da bembeyaz ama tipi var, cikamiyoruz.
hemde is kiyafetleri var uzerimizde..

keske cocuk olsaydik, ahhhhhhhhbilmiyorumkismile

Ayy canım bizim şirkette serbest giyim. O yüzden çocuklar gibi eğlendik. Kar süper bir şey ya :emir_bebek:

Ama inşallah akşama trafikte takılı kalmayız :olmaz:

merhaba arkadaşlar toppic uçmuuuuuuuuş
almış başını gitmiş
burda kar yok keşke olsa ama hava soğuk

bu arada dün akşam burnum kanadı diye sert diyetimi kestim artık uygulamıyorum
en azından son bir haftadır aldığım jet kilolarım gitti

bundan sonra normal bir şekilde beslenmeye devam hadi bir tane elma yiyelim

sadece kızım uyurken nete girebiliyorum ve kızım uyandı sonra görüşürüz
bol su içmeye
kalori yakmaya ve
az - sık yemeye devam arkadaşlar

canım hoş geldın benım de tavsıyem abur cubur yeme braz spor yap yesıl çay ıc duzenlı beslen hem faydalı hem sağlıklı olurr.

Back
X