• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de 6.20 de kalkiyorum,
dediginiz gibi ben de yataktan zor aliyorum kendimi,

ama karar verip azmedersem yapamaz miyim acaba yaa CADIARZUkafamçokkarıştı

azmedince yapılmayacak şey olmaz ki :)
çok isteyince yapılır da benim hiç cesaretim yok öyle bişeye. ne güzel gaz veriyosun kendine, bende o da yok valla. :utangac:

scyllaa üzülme, 200 gramı da verememiş olsaydın daha çok üzülecektin. en azından değişiklik olumlu yönde. az da olsa.

evet sycllaa, en azindan almiyoruz ve de azar azar da olsa veriyoruz.

zaten bizim su an yaptigimiz diyet degil ki aslinda normal yeme duzenimiz boyle olmali...

spor derseniz o da yasamimizin bir parcasi olmali.

diy mi?

azmedince yapılmayacak şey olmaz ki :)
çok isteyince yapılır da benim hiç cesaretim yok öyle bişeye. ne güzel gaz veriyosun kendine, bende o da yok valla. :utangac:

scyllaa üzülme, 200 gramı da verememiş olsaydın daha çok üzülecektin. en azından değişiklik olumlu yönde. az da olsa.

kiz yarin sabah denicem kalkmayi,
hadi bakalim..

yerimseniben

Şimdi iyi diyosunuz da spor yapalım yaşamın bir parçası olsun da çalışan kişi için sürekli spor oldukça yorucu birşey arkadaşlar hayatının bir parçası yapalım diyoruz da sabah zaten insan uykusunu alamıyor akşam çok erken yatması lazım ki sabah spor için erken kalksın e akşam saat kaçta evde olunuyor ki işten gelince insan kendine de vakit ayırmak istiyor bir film izlemek kitap okumak gazete okumak ya da yemek yoksa evde yarına hazırlık yemek yapmak falan ... Spor yapmak için çalışan birisi her zaman uykusundan feragat eder ki az uyunan uyku insanı yaşlandırır. Kilolar gitsin diye uğraşırken yaşlanmayalım öyle değil mi ? Bence üşenmemek yapabileceğimiz en iyi spor gerisi geçici diye düşünüyorum...

yaa herkes başka bi şey söylüyor ya.. bir arkadaşım şöyle dedi şu an:

"koşu bandı gibi aletler daha çok vucuttaki suyu atıyorlar mış. yağ yakımına katkısı olması için mutlaka ağırlıkla desteklenmesi gerekiyormuş. insan vucudunda 5 litre kadar su var mış sadece bu suyu atınca kilo verdim gibi görünebiliyor muş. mutlaka ufak ağırlıklarla da olsa düzenli olarak egsersiz yapmak gerekiyormuş."

napıcaz ya?

yaa herkes başka bi şey söylüyor ya.. bir arkadaşım şöyle dedi şu an:

"koşu bandı gibi aletler daha çok vucuttaki suyu atıyorlar mış. yağ yakımına katkısı olması için mutlaka ağırlıkla desteklenmesi gerekiyormuş. insan vucudunda 5 litre kadar su var mış sadece bu suyu atınca kilo verdim gibi görünebiliyor muş. mutlaka ufak ağırlıklarla da olsa düzenli olarak egsersiz yapmak gerekiyormuş."

napıcaz ya?

ya canim ben de tam tersini biliyorum;

yag yakmak icin kardiyo egzersizleri yapmak lazim; (yurume, kosu, bisiklet, aerobik vs.)
kardiyo derken nabiz atisini belli seviyenin uzerine cikaran egzersizler; nabiz hizlaninca biz yaglari enerjiye donusturebiliyoruz ancak.

diger minder egzersizleri (pilates vs.) kas yapmaya yonelik. ufak agirliklarda ayni amaca hizmet eder (kas yapmak, sikilasmak)

kilo vermek icin ikisini beraber yapmak lazim.

yani haftada 2-3 gun yuruyus, kosu vs,
2-3 gıun de agirlik, pilates vss

Şimdi iyi diyosunuz da spor yapalım yaşamın bir parçası olsun da çalışan kişi için sürekli spor oldukça yorucu birşey arkadaşlar hayatının bir parçası yapalım diyoruz da sabah zaten insan uykusunu alamıyor akşam çok erken yatması lazım ki sabah spor için erken kalksın e akşam saat kaçta evde olunuyor ki işten gelince insan kendine de vakit ayırmak istiyor bir film izlemek kitap okumak gazete okumak ya da yemek yoksa evde yarına hazırlık yemek yapmak falan ... Spor yapmak için çalışan birisi her zaman uykusundan feragat eder ki az uyunan uyku insanı yaşlandırır. Kilolar gitsin diye uğraşırken yaşlanmayalım öyle değil mi ? Bence üşenmemek yapabileceğimiz en iyi spor gerisi geçici diye düşünüyorum...

canim cok haklisin;

ben zaten herzaman diyorum ; ben calismasam gorun beni diye;

vaktim olur, turlu sporlar yaparim; kendime diyet yemekler hazirlarim...
ama calisrken zor oluyor dedigin gibi.

simdi esim aksamlari mesaiye kaliyor bu aralar, haftasonlari da kursu var da ben o sayede spora vakit buluyorum 2 aydir.

yoksa o evde oldugu zaman yapamiyorum ...

ama iste bi sekilde vakit bulmaliyiz spora kizlarr..

simdi bulamazsak ilerde hic bulamayiz, bunun hamileligi var, cocugu varrrr

Pazar günü itibariyle diyete başladım.Sabah kahvaltımı iyi yapıyorum.Peynirimi,sütümü eksik etmiyorum.Ama öğlen ve akşam az yiyor,spor yapıyorum sabah,akşam.Yeşil çay içiyorum şekersiz.Ara öğünlerde meyve,sebze,akşam 19:00 itibariyle sadece 1 adet mevsim meyvesi tüketiyorum.Tabi suyumu da içiyorum.Vereceğim bu 5 kiloyu,kesin kararlıyım.kaydirigubbakcemile3

Ben tartıldım kızlar. 500 gr vermişim. Ama yani pek emin de değilim çünkü hassasiyeti düşük bir tartı. :emir_bebek:

ya canim ben de tam tersini biliyorum;

yag yakmak icin kardiyo egzersizleri yapmak lazim; (yurume, kosu, bisiklet, aerobik vs.)
kardiyo derken nabiz atisini belli seviyenin uzerine cikaran egzersizler; nabiz hizlaninca biz yaglari enerjiye donusturebiliyoruz ancak.

diger minder egzersizleri (pilates vs.) kas yapmaya yonelik. ufak agirliklarda ayni amaca hizmet eder (kas yapmak, sikilasmak)

kilo vermek icin ikisini beraber yapmak lazim.

yani haftada 2-3 gun yuruyus, kosu vs,
2-3 gıun de agirlik, pilates vss

ekstra ekstra bi şeyler yapmadan olmuyor evet. ama işte tembelliği atamadım ki üzerimden :(
of..

Kaç günde vermişsin 500 gr.ı canımgamyoncuiremsu

5 günde canım. Ama şunu da belirteyim ki bu benim ilk haftam kaydirigubbakcemile2
Ve ondan önceki 2 hafta stresten dolayı 1 buçuk kilo almıştım. Henüz onları atıyorum. Asıl zorluğu bu bir buçuk kilodan sonra başlıyor. Ama kararlıyım bu sefer vereceğim guclubacismile

mrba bayanlar opuyorumnanaktan
kilo bildirimi yapim bugün çarşamba ya
yine bugün mutluyum çünki biraz vermişimzemuszemus
çok olmasada yine bişeyler gitmiş 600 g
geçen hafta 60.3k. çıkmıştım bu hafta ise 59.7k çıktım süper benim için çünki aylardır uğraşıyordum hiç kilo veremiyordum
diyete aykırı bişeyler kaçırdım bu hafta :utangac:
yemeseydim daha fazla verirdim herhalde neyse bunada şükür
ben kaçtık a.s.
herkese kolay gelsin bye bye :dance:

Back
X