Slm arkadaşlar:) Ben yeni üye oldum. 1.68 boyunda ve 59 kiloyum yıllarca spor yaptığımdan dolayı 54'ün üzerine hiç çıkmamıştım. Fakat şuan tartıda 59 u görüyorum. 5 kiloyu geri vermek istiyorum. Anlıyacağınız üzere sporu bırakmak zorunda kaldım yaklaşık 5 aydır spor yapamıyorum. En kısa zamanda geri başlıcam ama bu arada aldığım kilolardan kurtulmam lazım. Lütfen yardımcı olun her türlü çay vs. bilgiye ihtiyacım var. Birde şu biber hapı vs. kullanan varmı? Şimdiden teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum.:))
hosgeldin canim;
carsamba gunu kilo bildirimi yaparsin; liste guncelleniyor o gun. biz burda fikir alisverisinde bulunuyor; birbirimize gunluk yediklerimizi yaziyor; boylece birbirimizi denetliyoruz. her haftada birimiz kocluk yapiyoruz. bu haftaki koc nacizane benim...
SElam kizlar
Netten bir alinti tartilmayla ilgili:
Çoğu beslenme ve diyet uzmanı aslında her gün tartılmanın olumlu sonuç almayı engelleyeceğini ve hayal kırıklığına sebep olacağını iddia etse de, Kolarado Üniversitesi ndeki kayıtlara bakınca işe yaradığı görülüyor.
Sizce hergun ya da gun asiri tartilsak mi ? yoksa belli zamandan sonra takinti haline mi donusur? Yrumlariniz neler?
Ayrica Menum:
S:Meyveli yogurt=musli=birkac bogurtlen
Ara:Elma
Ara2:Armut=yesilcay
Ogle=kabakyemegi=1 ekmek=salata
Ara=1 kare naneli cikolata=yarim armut
Aksam:Mercimek yemegi eristeli(ilk defa yaptigim bir yemek,super oldu.annem gorse sevincten aglar artik)=salata bolca
Aktivitem de: 40 dk yuruyus (cross) = 15 dk kas calismasi (kol,bacak)
Sabir,Sabir,Sabir..
canim faydali ve hafif seyler yemissin;
sebze yemegin de var, baklagilin de.
sporunu da yapmissin; daa ne olsunnn
bu arada kizlar baklagil yemek de cok onemliymis; haftada en az 1 gun.
bugun baklagil vermistim size unutmayin..