• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm arkadaşlar:) Ben yeni üye oldum. 1.68 boyunda ve 59 kiloyum yıllarca spor yaptığımdan dolayı 54'ün üzerine hiç çıkmamıştım. Fakat şuan tartıda 59 u görüyorum. 5 kiloyu geri vermek istiyorum. Anlıyacağınız üzere sporu bırakmak zorunda kaldım yaklaşık 5 aydır spor yapamıyorum. En kısa zamanda geri başlıcam ama bu arada aldığım kilolardan kurtulmam lazım. Lütfen yardımcı olun her türlü çay vs. bilgiye ihtiyacım var. Birde şu biber hapı vs. kullanan varmı? Şimdiden teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum.:))

hosgeldin canim;
carsamba gunu kilo bildirimi yaparsin; liste guncelleniyor o gun. biz burda fikir alisverisinde bulunuyor; birbirimize gunluk yediklerimizi yaziyor; boylece birbirimizi denetliyoruz. her haftada birimiz kocluk yapiyoruz. bu haftaki koc nacizane benim...

SElam kizlar
Netten bir alinti tartilmayla ilgili:

Çoğu beslenme ve diyet uzmanı aslında her gün tartılmanın olumlu sonuç almayı engelleyeceğini ve hayal kırıklığına sebep olacağını iddia etse de, Kolarado Üniversitesi ndeki kayıtlara bakınca işe yaradığı görülüyor.

Sizce hergun ya da gun asiri tartilsak mi ? yoksa belli zamandan sonra takinti haline mi donusur? Yrumlariniz neler?

Ayrica Menum:
S:Meyveli yogurt=musli=birkac bogurtlen
Ara:Elma
Ara2:Armut=yesilcay
Ogle=kabakyemegi=1 ekmek=salata
Ara=1 kare naneli cikolata=yarim armut
Aksam:Mercimek yemegi eristeli(ilk defa yaptigim bir yemek,super oldu.annem gorse sevincten aglar artik ;) )=salata bolca

Aktivitem de: 40 dk yuruyus (cross) = 15 dk kas calismasi (kol,bacak)

Sabir,Sabir,Sabir..

canim faydali ve hafif seyler yemissin;
sebze yemegin de var, baklagilin de.

sporunu da yapmissin; daa ne olsunnn

bu arada kizlar baklagil yemek de cok onemliymis; haftada en az 1 gun.
bugun baklagil vermistim size unutmayin..

Konuyu okuyim derken misss gibim yaseminle karşılaştım, sağol prensesimmm günaydım herkeseeeeeee

Dün yediklerimi paylaşıyım sizlerle pepperciğimin dikkatine (hatırladığım kadarıyla) ;

Sabah : 1 haşlanmış yumurta 20g. beyaz peynir çoook açık yarım kupa çay

Ara: kuru kayısı kuru erik kuru elma toplam yarım avuç

Ara: neskafe tatlandırıcılı şekersiz ve yarım yağlı süt ile (light ı bulamadım koca otelde) ve 3-4 adet çilek

Öğle: yarım kepçe bezelye 2 kepçe yoğurt (yarım yağlı)

Ara: yeşil çay 1 kupa şekersiz

Ara: 1 adet orta boy yeşil elma

Akşam: yarım kepçe bezelye 2kepçe yoğurt üzerinde mor lahana turşusu

Akşam lipton form plus çayımı içtim. 3 bardak adaçayımı içtim. 1 bardak ıhlamur ve 1 bardak 50 ml. light sütle yapılmış şekersiz neskafemi içtim. (Azıcık sıcak içecek seviyorum da belli oluyodur :)) Yatarken yine 2 bardak suyumu içtim. Multivitaminimi ve bebe aspirinimi aldım

Ayrıca toplam 3-3.5 lt su içtim.

Atlamak için ip aldım saati kurdum işe gitmeden önce 30-40 dk atlıyim diye evdeki 2 saatte çalmadı vardır bir hayrı yaa bakalım eve gidince yapıcam ip atlamayı :( keşke kalkabilseydim sporumu da yapmış olurdum :çok üzgünüm:

İş adamın enerjisini emiyo canım hiç birşey yapmasan bile eve geldiğinde yorgun oluyorsun malesef :( ben de dün aldım ipi atlıycaktım ama sabah uyanamadım işte işe bile geç kalıyodum kalkmamla evden çıkma sürem yaklaşık 3 dk idi :) yeterli bir kondüsyon yapmış mıyım azcık hızlı hareket ettim de :)) neyse bugün eve gider gitmez yapıcam kaytarmak yooookk (inşallah):Saruboceq:

canimcim menun de bir kacak yok..
tek eksigin spor, ona da biran once baslaman dilegiyle.

bu arada bu sabah ben de servisi kacirdim, uyuyakalmisim.

dun aksam ben yalnizca 20 dk. walk at home 1 mil yurudum...

canimcim menun de bir kacak yok..
tek eksigin spor, ona da biran once baslaman dilegiyle.

bu arada bu sabah ben de servisi kacirdim, uyuyakalmisim.

dun aksam ben yalnizca 20 dk. walk at home 1 mil yurudum...

Evet bugün ip atlıycam yoksa kilolar gitmiycek 20. güne yaklaşıyorum bünye bıramıyo kiloları yapıştı vesselam :oklava:

sabah yine salatalık ve galetayla güne başladım, arada sadece bir tane akide şekeri yedim.
öğlen corn flakes yiyicem, baklagili de akşam yiyicem. kuru fasulye olarak. =) yanına da salata ve birkaç kaşık yoğurt.
sporumu da yapıcam yine. inşallah o 400 gr da kalıcı olarak gitmiştir. verdikçe gaza geliyor insan :lepi:

İş adamın enerjisini emiyo canım hiç birşey yapmasan bile eve geldiğinde yorgun oluyorsun malesef :( ben de dün aldım ipi atlıycaktım ama sabah uyanamadım işte işe bile geç kalıyodum kalkmamla evden çıkma sürem yaklaşık 3 dk idi :) yeterli bir kondüsyon yapmış mıyım azcık hızlı hareket ettim de :)) neyse bugün eve gider gitmez yapıcam kaytarmak yooookk (inşallah):Saruboceq:

valla öle calısırken dıyet duzenı tutturmakzorr ama ısteyınceoluo herseyy zıplayalım canımm ip atlayalaım aksamm durmadan:teytey::teytey:

kızlar, powerplates yapan var mı diye sormuştum sabah ama kaynadı arada, işe yarayıp yaramadığını bilen var mı? seanslara ona göre gideyim diyorum.

valla öle calısırken dıyet duzenı tutturmakzorr ama ısteyınceoluo herseyy zıplayalım canımm ip atlayalaım aksamm durmadan:teytey::teytey:

Aynen tey tey sevgicim :) atlayalım zıplayalım başka türlü olmayacakkkk istediğin kadar boğazı kes veremiyosun en azından bende böyle :sinifsinif:

kızlar, powerplates yapan var mı diye sormuştum sabah ama kaynadı arada, işe yarayıp yaramadığını bilen var mı? seanslara ona göre gideyim diyorum.

canimcim,
power plate i duydum,
bir ara bayag arastirmistim;
kilo vermeden incelme sagliyormus o da tipki pilates gibi.

ama onda onemli olan makine degil basinda ki hoca imis;
bence kuaforde yapma,

yapacaksan spor salonuna git;

hem de cok fiyat farki var; senin kuaforun de cok ucuzmuz;

bir de p.plate devamli yapilmiyor; bi 20 seans yapip birakiyosun; o arada ne kadar incelebilirsen iste..

he bir de canim;
p.pilate e gidenler genelde;
30 dk. yuruyus, sonra 10 dk p.plate, sonra 15 dk kosu gibi bi program izliyorlarmis..

hadi ya, yürüyüşten kaçamicaz galiba. bu arada kuaförüm sadece kuaför değil, saç kesmiyor, saç yapmıyor. güzellik ve bakımın yanı sıra başka bir sürü aletleri var, zayıflama için ayrı, bölgesel zayıflama için ayrı, selülit için ayrı, powerplates cihazını yeni almış sanırım. spor salonu gibi zaten güzelik merkezi.
bilmiyorum ya bana da ucuz geldi bi de 20 seansta zayıflanır mı? benim üst bacaklarım baya kalın. yürümeden olmaz zaten. ama destek amaçlı düşünmüştüm fiyatı ucuz gelince.
ben düşüneyim biraz daha, sağol peppercım ilgin için. kaydirigubbakcemile5

Selam kızlar gıdı problemi yaşayan var mı aranızda, bu sabah aynaya baktığımda gıdım olduğunu fark ettim, kilo verdiğim halde, neden böyle oldu ki, yüzüm mü şişti acaba gıdı egzersizleri falan varmış onlardan yapan var mı? Ya da cihaz kullanan, internetten bir tane gördüm çok güzel geldi.

Selam kızlar gıdı problemi yaşayan var mı aranızda, bu sabah aynaya baktığımda gıdım olduğunu fark ettim, kilo verdiğim halde, neden böyle oldu ki, yüzüm mü şişti acaba gıdı egzersizleri falan varmış onlardan yapan var mı? Ya da cihaz kullanan, internetten bir tane gördüm çok güzel geldi.

gıdı eritmek için cihaz mı varmış? benim bilfiğim sadece, biraz krem sürüp işaret parmaklarımızın dış kımıyla boynumuza doğru masaj yapıyoruz. bunu alışkanlık haline getirmek gerkeiyormuş. gıdı tamamen gidiyormuş o zaman.

sabah yine salatalık ve galetayla güne başladım, arada sadece bir tane akide şekeri yedim.
öğlen corn flakes yiyicem, baklagili de akşam yiyicem. kuru fasulye olarak. =) yanına da salata ve birkaç kaşık yoğurt.
sporumu da yapıcam yine. inşallah o 400 gr da kalıcı olarak gitmiştir. verdikçe gaza geliyor insan :lepi:

afiyet olsun cnm..
ben size soyledim ama bugun yemekte cikmadi baklagillerden,
yarin evde pisirip yicem bende.

bu sabahi
2 dilim tam tahilli ekmek
maydonoz
b.peynir
cay

ara yok

oglen
corba
yogurtlu ispanak
1 dilim tuzsuz ekmek

yedim..

aksama da Allah kerimm

hadi ya, yürüyüşten kaçamicaz galiba. bu arada kuaförüm sadece kuaför değil, saç kesmiyor, saç yapmıyor. güzellik ve bakımın yanı sıra başka bir sürü aletleri var, zayıflama için ayrı, bölgesel zayıflama için ayrı, selülit için ayrı, powerplates cihazını yeni almış sanırım. spor salonu gibi zaten güzelik merkezi.
bilmiyorum ya bana da ucuz geldi bi de 20 seansta zayıflanır mı? benim üst bacaklarım baya kalın. yürümeden olmaz zaten. ama destek amaçlı düşünmüştüm fiyatı ucuz gelince.
ben düşüneyim biraz daha, sağol peppercım ilgin için. kaydirigubbakcemile5

evet canim,
sen yine bir dusun arastir;

yerimseniben

kizlarr merhaba

sabah bi dilim tambugday ekmegi kasar cay
ogle yemegi biraz sonra yicem
mercimek corbasi

canim ben tv8 in sitesinde videolar var ordan yapiyorum.

ama adsl limitini 8 lira kadar asmisiz bu ay.. (napim cnm sagolsun, spor salonuna gitsem kac para verecektim diy mi ama)

aslinda haklisin, pilateste eger hareketler yanlis yapilir ve bele yuk bindirilirse tehlikeli;
ama ebru salli oyle riskli hareketlere girmiyor; ben bir yabanci dvd almistim; tesbih bocegi gibi yerde yuvarlanmaktan helak oldum; hicbirini yapamadim hareketlerin; adamin bi dedigi otekini tutmuyor vilmem ne,
ayy nefret ettim pilatesten

ama ebru salli herseferinde bastan anlatiyor hareketi, tane tane,
bir de dedigim gibi riskli hareketler yok

soyle soyliyim: nivea body cdsinde ne kadar sakatlanma riski varsa bunda da o kadar vardiryerimseniben

canim benim o zaman su tv8 nin sitesine bi bakiyimm yavas yavas yapmaya basliyim bende bu arada yere yatinca minder olmadigi icin battaniye iki kat koysam olurmu?
ben seni var ya yerim guldurdun beni tesbih bocegi gibi ilahii kahkaha attim prenses bile bakti yerim ben seni allahta seni guldursun emi sekerpancarim benim:)))

Canım oraya evde varsa masaj aletini kullanabilirsin çok bastırmadan kan dolaşımını arttırıp toparlanmasını sağlayabilirsin. Kilo verince hücre aralarındaki yağlar eridiği için etin yumuşaması ve sarkması muhtemel çünkü gıdı çok hassas çabuk sarkabilen bir doku. Ayrıca annemin yaptığı egzersiz vardı onu veriyim sana işe yarıyo. kafanı arkaya atıp dişlerini sıkıp çeneni aşağı çekiyorsun, boynunun iki tarafında damar gibi bağ doku çıkıyorsa hareketi doğru yapıyorsun demektir.
kaydirigubbakcemile

Back
X