• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canlarim nerdesiniz yahu isten geldim kimsecikler yok :)

sabah
kahvaltilik gevregi
sut

ara
1 mandalina

ogle

tonbalikli cok az salatali sandvic (2 dilim ekmek)
1 armut
1 elma
1 mandalina

ara
2 biskuvi

aksam

hayirlisi :)

Burdayııızzzzzz :)

Ben de yeni işten çıkıcam giricem hemencik ama yazamııcam ellerim dolu olucak ip atlıcam da :):dance:

ooo supermis canim benim ben de yemekten once bi kac video yapsam diyorum bi kacini da yemekten sonra diyorum ama hic kalkasim yok yerimden biraz oturayim bakalim :)

canlarim nerdesiniz yahu isten geldim kimsecikler yok :)

sabah
kahvaltilik gevregi
sut

ara
1 mandalina

ogle

tonbalikli cok az salatali sandvic (2 dilim ekmek)
1 armut
1 elma
1 mandalina

ara
2 biskuvi

aksam

hayirlisi :)

çok güzel bir menü akşamda kaçırmazsan süper olur
ben hiç yazmıyorum pide çıkmıştı akşam yemeğine mecburen aç kalmamak adına yedim işte bi kaç tane sempatiksalakcinni

çok güzel bir menü akşamda kaçırmazsan süper olur
ben hiç yazmıyorum pide çıkmıştı akşam yemeğine mecburen aç kalmamak adına yedim işte bi kaç tane sempatiksalakcinni

insallah canim benim aksam yemeklerimiz hep saglikli oluyor kesin sebze ve et (ya da tavuk ya da balik:) bi de erken yiyoruz umarim iyi olur da iste spor hareket falan filan olumunekankayizsmile pide icinde afiyet olsun sekerim:))

Oturdukça insanın oturası geliyo saat kaç oldu dah ip atlıcam :tomato:

ayy aynen canim yaa aksam yemegimi yazayim bu arada zemuszemus

haslama fasulye
haslama havuc
degisik bir tur patates puresi
balikli sebzeli bi sey yine

ama su biskuviler beni oldurecek ayyyyy saglikli diye cok tatli istedigim olursa bi tane yerim ara icin iyi olur diye aldim ama sonuca bakin yaaaaa bitmeden rahatlamaycagim sanirim alsanaalsanasmile

Sabah 3 dilim tahıl ekmeği, salça ve krem peynir yedim.
Öğlen ceviz fındık yedim, bir adet baklava yedim.
Akşam çok az pilav ve 1 köfte yedim bir de yoğurt yedim.

Sonra da ekmek makinamla yaptığım ekmekten yedim çayla.

Bisiklette 200 kalori yaktım, karın hareketleri yaptım.

afiyet olsun canım opuyorumnanaktan
menünde güzell :1rolleyes:
offf benim hiç keyfim yo üzerimde bir ağırlık gözlerim kapanıyorr bugün uzun bir öğle uykusuda uyudum ama kafamçokkarıştıişte bu haldeyimmmm
ayyyy nefret ediyorum bu halimmmdeeen:tomato::tomato::1ninca:

ayy super canim yaaa off mis gibi boshayallersmile

KK' nın Sevgili Üyeleri,

Kilonuz 50-59 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..

Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.

Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.

50 kiloda 34 bedendeyim.iki ayda 38 bedenden düştüm.çok sıkı spor ve diyet yaptım.sonuçtan memnun değilim.daha estetik görüneceğimi düşünmüştüm.olmadı.üstelik gardrobumuda şu kriz ortamında tamamen değiştirmek zorunda kaldım.

50 kiloda 34 bedendeyim.iki ayda 38 bedenden düştüm.çok sıkı spor ve diyet yaptım.sonuçtan memnun değilim.daha estetik görüneceğimi düşünmüştüm.olmadı.üstelik gardrobumuda şu kriz ortamında tamamen değiştirmek zorunda kaldım.

boyun kac ama canim benim boyum 1.57 oldugu icin 47 olmak istiyorum kaydirigubbakcemile5

Arkadaşlar akşam sporumu tam anlamıyla yaptım çok mutluyum :))) 15 dk ısınma kas açma + 45 dk ip atlama (30 adet X 17 set = 510 adet kadar) 10 dakika soğuma kas dararltma toksin laktik asit atma :))) şimdi elimde suyum duş almayı bekliyorum. Artık bu sporla da gitmezse kilolar kendim kesip alıcam göbeğimden onları yeter bea aaaaaaa:oklava:

afiyet olsun canım opuyorumnanaktan
menünde güzell :1rolleyes:
offf benim hiç keyfim yo üzerimde bir ağırlık gözlerim kapanıyorr bugün uzun bir öğle uykusuda uyudum ama kafamçokkarıştıişte bu haldeyimmmm
ayyyy nefret ediyorum bu halimmmdeeen:tomato::tomato::1ninca:

Bana da çok oluyor o halleri bulaşıkları makinaya koymaya üşeniyorum:(

masallah canim benim gider gider merak etme sen :)) ben de yazayim yaptiklarimi

videolardan

1-kol

2-bacak

3-gobek

4- 40 sag 40 sol ic bacak hareketi

5-eller havaya (redbook tummy)

6-koltuk koltuk soyle bana :)

Amanin 45 dakika ip atladım ne yani 15 dk da 26 kalori mi yakılıyo sadece ip atlarken yani ben 80 kalori mi yaktım pehhhh :umursamaz: bazı yerlerde 70 atlama / dk 607 kalori diyor o da olamaz mümkün değil e 80 de çok az yahu 15 dk bisiklet zaten 100 kalori yaktırıyo yahu :1ninca:

Başka yerde de 15 dk da 100 den fazla kalori yakarsınız diyo ben 300 mü yaktım bu daha mantıklı geldi bana hıh kızlar ne diyosunuz hangisi doğru ki?

Son düzenleme:

canim afiyet seker olsunn
bi kofte az degilmi kuzum?cevizlimi yaptinn tatlim?

Back
X