• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

------------------------BASLANGIC KILOSU-----------------BOY------------------------ULASMAK ISTEDIGI KILO-----------------------

1-BURCUHAYAL------------52-----------------------boy1.70 -------------------------ulasmak istedigi kilo ?
2-SULEULKU----------------55.4---------------------boy1.60--------------------------ulasmak istedigi kilo 52-53
3-SCYLLAA------------------57.9---------------------boy1.67 --------------------------ulasmak istedigi kilo 52
4-YESA-------------------------52-----------------------boy1.57---------------------------ulasmak istedigi kilo 47
5-YASEMN--------------------61.6---------------------boy--------------------------------ulasmak istedigi kilo 56
6-GUGUZ-TRUF---------------61----------------------boy1.58--------------------------ulasmak istedigi kilo 50
7-FSNCELIK-------------------60.2---------------------boy 1.62------------------------ulasmak istedigi kilo 55
8-ECE1---------------------------49----------------------boy 1.53-------------------------ulasmak istedigi kilo 44-45
9-NAZZ81------------------------56.3--------------------boy 1.63-------------------------ulasmak istedigi kilo 49.
10-SEVGI006--------------------59----------------------boy 1.60------------------------ulasmak istedigi kilo 53
11-ASHMINUKAL--------------61.5-------------------boy?------------------------------ulasmak istedigi kilo 54
12-ECEMM82--------------------56---------------------boy?------------------------------ulasmak istedigi kilo 50
13-HUKUKCU19-----------------57---------------------boy1.65-------------------------ulasmak istedigi kilo 55
14-NISANNUR--------------------66--------------------boy?------------------------------ulasmak istedigi kilo55
15-PRENSESFB----------------58--------------------boy1.65---------------------------ulasmak istedigi kilo55
16-MAI------------------------------57.5------------------boy1.65---------------------------ulasmak istedigi kilo55
17-CHEMES----------------------61---------------------boy1.70--------------------------ulasmak istedigi kilo52
18-YELIZ---------------------------57.2-------------------boy1.62-------------------------ulasmak istedigi kilo52
19-PEPPERMINT----------------56.6-------------------boy 1.60----------------------ulasmak istedigi kilo53
20-AZULOSCUROCASINEGRO---------57---------------boy1.59------------------ulasmak istedigi kilo53
21-SENSEWITCH--------------------56-------------------------boy1.55-----------------ulasmak istedigi kilo46
22-BOZO-------------------- (o artik bebek bekliyor:)

canlar bu liste ilk basladigimiz zamanki listedir o yuzden kilolar eski kilolardir ve de degismeyecektir:)) zaten her carsamba yeni kilolarimizi goruyoruz bu liste sayesinde de karsilastirma yapabilirz :)) herkeslere kolay gelsin:)

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlarip atlamak gerçekten süper oluyor.ben eski evimde atlayabiliyordum.altım boş üst kattakilerde eve çok geç geliyorlardı.en üst kattaki de pek duyamıyordu.iştemiyordu.siz evde mi atlıyorsunuz?şimdi çok kalabalık bir apatmandayım.ip atlamam imkansız.ama atlamak isteyenlere hem zevkli hem kilo verdirici ben 5 kilo vermiştim.

canim afiyet seker olsunn
bi kofte az degilmi kuzum?cevizlimi yaptinn tatlim?

Ekmek yemeğe yetişmedi 1 saat sonra oldu, ekmek yemek istediğimden de yemeği az yedim tatlım. Daha yeni gördüm yazıdığını dün 23:30 da yattım bugün 11:30 da kalktım tam 12 saat uyumuşum ohaoldumsmile

------------------------BASLANGIC KILOSU-----------------BOY------------------------ULASMAK ISTEDIGI KILO-----------------------

1-BURCUHAYAL------------52-----------------------boy1.70 -------------------------ulasmak istedigi kilo ?
2-SULEULKU----------------55.4---------------------boy1.60--------------------------ulasmak istedigi kilo 52-53
3-SCYLLAA------------------57.9---------------------boy1.67 --------------------------ulasmak istedigi kilo 52
4-YESA-------------------------52-----------------------boy1.57---------------------------ulasmak istedigi kilo 47
5-YASEMN--------------------61.6---------------------boy--------------------------------ulasmak istedigi kilo 56
6-GUGUZ-TRUF---------------61----------------------boy1.58--------------------------ulasmak istedigi kilo 50
7-FSNCELIK-------------------60.2---------------------boy 1.62------------------------ulasmak istedigi kilo 55
8-ECE1---------------------------49----------------------boy 1.53-------------------------ulasmak istedigi kilo 44-45
9-NAZZ81------------------------56.3--------------------boy 1.63-------------------------ulasmak istedigi kilo 49.
10-SEVGI006--------------------59----------------------boy 1.60------------------------ulasmak istedigi kilo 53
11-ASHMINUKAL--------------61.5-------------------boy?------------------------------ulasmak istedigi kilo 54
12-ECEMM82--------------------56---------------------boy?------------------------------ulasmak istedigi kilo 50
13-HUKUKCU19-----------------57---------------------boy1.65-------------------------ulasmak istedigi kilo 55
14-NISANNUR--------------------66--------------------boy?------------------------------ulasmak istedigi kilo55
15-PRENSESFB----------------58--------------------boy1.65---------------------------ulasmak istedigi kilo55
16-MAI------------------------------57.5------------------boy1.65---------------------------ulasmak istedigi kilo55
17-CHEMES----------------------61---------------------boy1.70--------------------------ulasmak istedigi kilo52
18-YELIZ---------------------------57.2-------------------boy1.62-------------------------ulasmak istedigi kilo52
19-PEPPERMINT----------------56.6-------------------boy 1.60----------------------ulasmak istedigi kilo53
20-AZULOSCUROCASINEGRO---------57---------------boy1.59------------------ulasmak istedigi kilo53
21-SENSEWITCH--------------------56-------------------------boy1.55-----------------ulasmak istedigi kilo46

canlar bu liste ilk basladigimiz zamanki listedir o yuzden kilolar eski kilolardir ve de degismeyecektir:)) zaten her carsamba yeni kilolarimizi goruyoruz bu liste sayesinde de karsilastirma yapabilirz :)) herkeslere kolay gelsin:)

Ben hala bu listedeki kilodayım mafoldumben

gunaydin canlar nasilsiniz bakalim :)) cok guzel bir gun olur insallah ben bugun alisverise gidecegim yesil cay alacagim bi de bulursam kabak lifi ve de selulit sabunu:)) haydi insallah

Ben de alışverişe gidicem cilt kremleri alıcam yüz göz altı falan, geçen gün selülit sabununun yosunlusundan aldım mecitefendinin işe yarayacak gibi gözüküyor. kabak lifi tozluydu almadım, canımı acıtır bir de benim o vazgeçtim ondan. İkisini de bulabilirsin bence.

kizlar az once yarim saat walk at home ile 2 mil yurudum,
uzerine 1 bardak y.yagli sut ictim;
ama ictikten sonra sutun uzerini okuyunca sok oldum :-o

bir bardak y.yagli sut 92 kalori..

ben zaten bu kadar yakmisimdir ancak yarim saat sporla,

offf yaaa :-((((

hicbisey yiyip icmeyelim, olelim mi yaaa :-((

Ben de alışverişe gidicem cilt kremleri alıcam yüz göz altı falan, geçen gün selülit sabununun yosunlusundan aldım mecitefendinin işe yarayacak gibi gözüküyor. kabak lifi tozluydu almadım, canımı acıtır bir de benim o vazgeçtim ondan. İkisini de bulabilirsin bence.

ooohh, hadi bakalim..

ben nivea aqua fresh in hem bakim kremini, hem de goz cevresini kullaniyorum; yillardir.
cok memnunum..
simdi garnier in goz alti rollonuna merak saldim; almak istiyorum;
bir de bihter ayakkabisi istiyorum. (hani topuklu bilege kadar olan aykkkabilardan)
bir de alakasiz olacak ama kucuk bir duduklu tencere istiyorum .-)) (benimkisi cok buyuk ve bu aralar sebze haslamak icin cok kullaniyorum, herseferinde koca tencereyi yikamak zoruma gitmeye basladi)

bir ara benim de alisverise cikmam lazimm

canim mecitefendi burda bulacagimi sanmiyorum ama kaydirigubbakcemile3 artik diyecegim ver bana ordan bi selulit sabunu kaydirigubbakcemile5 kabak lifinin tozlusu da mi varmis valla umarim anlasabiliriz kabak lifi, yosun sabunu ya da selulit sabunu derdimi anlatabilirim umarim :hulya: ben bu arada hergun kese yapmaya calisiyorum ama normal bildigimiz keselerden ve de dustan sonra normal vucut kremi suruyorum ve de gercekten gozle gorulur sekilde azaldi selulitlerim umarim tamamen gecerler sempatiksalakcinni ama herkes sporu biraktigin anda geri gelir diyor :bbo:

ooohh, hadi bakalim..

ben nivea aqua fresh in hem bakim kremini, hem de goz cevresini kullaniyorum; yillardir.
cok memnunum..
simdi garnier in goz alti rollonuna merak saldim; almak istiyorum;
bir de bihter ayakkabisi istiyorum. (hani topuklu bilege kadar olan aykkkabilardan)
bir de alakasiz olacak ama kucuk bir duduklu tencere istiyorum .-)) (benimkisi cok buyuk ve bu aralar sebze haslamak icin cok kullaniyorum, herseferinde koca tencereyi yikamak zoruma gitmeye basladi)

bir ara benim de alisverise cikmam lazimm

Ben la roche kullanıyorum da şu garnieri ben de merak ettim, denemek istiyorum.
Ben hiç düdüklü tencere kullanmıyorum.

canim mecitefendi burda bulacagimi sanmiyorum ama kaydirigubbakcemile3 artik diyecegim ver bana ordan bi selulit sabunu kaydirigubbakcemile5 kabak lifinin tozlusu da mi varmis valla umarim anlasabiliriz kabak lifi, yosun sabunu ya da selulit sabunu derdimi anlatabilirim umarim :hulya: ben bu arada hergun kese yapmaya calisiyorum ama normal bildigimiz keselerden ve de dustan sonra normal vucut kremi suruyorum ve de gercekten gozle gorulur sekilde azaldi selulitlerim umarim tamamen gecerler sempatiksalakcinni ama herkes sporu biraktigin anda geri gelir diyor :bbo:

Tozlu dediğim dışarıya koymuşlar ordan toz olmuş içime sinmedi yani;) Aslına bakardan normal sert keselerden farkı yok gibi geldi bana. Sporu sıfıra indirirsen geri gelir, ama haftada 2 gün 2 gün yaparsan geri gelmez.

Pepperciğim alıntı yapma özürlü olduğum için öööle ortaya yazıyorum artık:delphin: canım çamaşır iği ya da kullanılmayan kablo yok mu onla idare et derim acayip ter attırıyor ardından hemen banyo yapmak zorunda kalıyorsun akannehir

Benim boyum 1.65
Çarşambaya kadar inşallah biraz daha vermiş olurum. Şu 60 ın altını bir görsem gerisi gelecek gibime geliyor. Aylardır 60 küsür görmekten moralim çok bozuk mafoldumben

kizlar az once yarim saat walk at home ile 2 mil yurudum,
uzerine 1 bardak y.yagli sut ictim;
ama ictikten sonra sutun uzerini okuyunca sok oldum :-o

bir bardak y.yagli sut 92 kalori..

ben zaten bu kadar yakmisimdir ancak yarim saat sporla,

offf yaaa :-((((

hicbisey yiyip icmeyelim, olelim mi yaaa :-((

Canımcım evet süt ve yoğurtta da kalori var hem de yağlı olanlarda oldukça fakat bunların değerlerine baktığında az bir miktarı karbonhidrattan gelmektedir. Çoğunluk proteindir. Unutmayın ki proteinli yiyeceklerde de kalori vardır arkadaşlar sadece yağ ve karbonhidratta değil. Ama içtiğin süt senin kaslarının beslenip güçlenmesini sağlayarak günlük tükettiğin minimum kalori miktarını arttıracaktır. Süt sağlıklı birşey ve 2 adet lays yemekten daha iyidir (2 adet yaprak lays de 100 kalori )

Vallahi ben de diyetteyim ama kesinlikle süt,yoğurt,peynir vb.süt ve süt ürünlerinden vazgeçmem.Özelikle de süt.:umursamaz:Tam tahıllı ekmeğimi de yiyorum biraz kurutup.Onun dışında tüm diyet kurallarına uyuyor,sporumu da yapıyorum.Bakalım çarşamba ne kadar vermişim.Yavaş yavaş veririm en sağlıklısı zaten o...

Son düzenleme:
merhaba ben de diyetteyim yaklaşık bir hafta olacak.daha önceki yediklerimin neredeyse yarısını yiyorum ama ben de pek bir değişiklik yok yaaa:(tatlıyı hayatımdan çıkardım diyebilirim. siz hemen başlayınca bir hafta içinde değişiklik oldu mu? yoksa önce vücut kendini alıştırıyor daha sonra mı vermeye başlıyorsun.biraz motiveye ihtiyacım var.bu arada kilom 59,boyum 1.57 .49 kilo olmak istiyorum..

merhaba ben de diyetteyim yaklaşık bir hafta olacak.daha önceki yediklerimin neredeyse yarısını yiyorum ama ben de pek bir değişiklik yok yaaa:(tatlıyı hayatımdan çıkardım diyebilirim. siz hemen başlayınca bir hafta içinde değişiklik oldu mu? yoksa önce vücut kendini alıştırıyor daha sonra mı vermeye başlıyorsun.biraz motiveye ihtiyacım var.bu arada kilom 59,boyum 1.57 .49 kilo olmak istiyorum..

Canım şöyle rahatlatabilirim seni boyum 1.55 kilom 54.

20 gündür diyetteyim ve hemen hemen hiç kilom gitmedi diyebilirim.

Birden verdiğin kilolar sudur canım o yüzden kalıcı değildir. O yüzden yavaş yavaş verirsen daha iyi senin için.

Bu arada beslenmene de özen göster ki kaslarından kilo vermeyesin verdiğin tüm kilolar yağ olsun.

Yağ yakmak için çok oksijene yakılan yağları vücuttan atmak için de bol suya ihtiyaç vardır. O yüzden diyetini spor ile desteklemende fayda var.

Zaten suyu söylemiyorum bile en az 2 lt (8 bardak) ama zaten forumu sürekli takip edersen su hatırlatmalarımızı sıklıkla görürsün şekerciğim.

Bu durumda kilo vermemen içten bile değil... Ha bir de grup olarak 6 dan sonra hiç birşey yemiyoruz.
opuyorumnanaktan

31.gif
[/IMG]kizlar herkese mutlu hafta sonlari

sabah iki dilim tambugday
light labne zeytin domates cay
ogle simit ayran
aksamda pirasa yicem insalla

Back
X