• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim nisanın 22
aynen benden acayip bıkacaksınız
:D

est canim yahu o nasil laf kaydirigubbakcemile2 bu arada sen miydin kullanici adi 8787 ile biten arkadas miydi yarin icin bi diyet listesi olusturmustu aman deyim hic saglikli degil o liste hemen kilo verirsin ama hemen de alirsin hatta cogu zaman fazlasiyla alirsin o yuzden yavas yvas saglikli kaydirigubbakcemile4 umarim dogru kisiyle konusuyorum su an kaydirigubbakcemile3

Sen spora baya alıştın yasemincim, valla bir koca, 2 çocuk, bir lokum, bir limon ve balıkların yanında spora da zaman ayırabilmek süper bişey. kaydirigubbakcemile5
alıştın demesek te tangara tungara gidiyor işte
şu benim kız varya acayip uğraşıyor benleee valla şimdi yanımda geleyim heppinizle uğraşayım diyor yakında oda buraya üye olursa hiç şaşmayıneyvahedigeldismile

ayyy canim agzindan bal damliyor valla gel seni bi opeyim Şeniz valla inanilmaz gaza geliyor insan bura sayesinde kaydirigubbakcemile4 bi de ben hergun kontrol ediyorum selulitlerimi bi gun boyle gozume pek azalmislar gibi geliyor sonra yine masallahlari varmis gibime geliyor anlamadim gitti :uhm:

Neden öyle oluyor biliyor musun? Selülitler yok olmadan önce parçalandıklarından daha çok görünürler. Şöyle oluyor, yağlar bir sporda parçalanıp diğerinde yok oluyor falan, o yüzden arada öyle görmen normal. kaydirigubbakcemile5

@sensewitchim :)) valla bravo 750 ip iki ayagin ayni anda havada atliyorsun demi boyle bi sag sol gibi degil :)) ay anlatamdim ama :)) ben 100 atlardim da yorulurdum valla :)

@sevgicim gecmis olsun canim benim

Cankuşum 30 arlık setler halinde 25 set atladım ardarda değil tabi ard arda yüklenirsen kas olur. Unutmayalım az ve çok tekrarlı sporlar yağ yakar inceltir....kaydirigubbakcemile2

ben geldimde canım sen çıkmışın
o ne yyaaaa 750 adet ip atlama ısınma soğuma derken kendimi çok yetersiz hissettimkafamçokkarıştı

Yok be tatlım 30 arlı setler halinde atladım 20-30 dk ediyo zaten ama bu böyle gider mi bilmem kilo vermediğini görmeden spor yapmak motivasyon kırıcı ama dayanıcaz yıkılmıcaz kızlar di mi (bünye daha fazla dayanmasa diyorum amma kastı ne sağlammış yaaa midem sırtıma yapıştı hala 200 gr. verdim :(((:gitme:

Neden öyle oluyor biliyor musun? Selülitler yok olmadan önce parçalandıklarından daha çok görünürler. Şöyle oluyor, yağlar bir sporda parçalanıp diğerinde yok oluyor falan, o yüzden arada öyle görmen normal. kaydirigubbakcemile5

aaaaa iyi bi sey yani buuu kaydirigubbakcemile3 valla ozellikle bugun nasi cogalmislar gibime gelmisti demekti parcaladim darma duman ettim onlari kaydirigubbakcemile3

alıştın demesek te tangara tungara gidiyor işte
şu benim kız varya acayip uğraşıyor benleee valla şimdi yanımda geleyim heppinizle uğraşayım diyor yakında oda buraya üye olursa hiç şaşmayıneyvahedigeldismile

Gaza getiriyorsa iyi, gelsin gelsin bizi de gaza getirsin kaydirigubbakcemile3

Şaka bir yana gerçekten keyifli oluyor burası, burada kimse olmadığında insanın spor yapası bile gelmiyor nedense o yüzden gitmeyelim bir yere hiçbirimiz olumunekankayizsmile
evet yaa ben hiç bu kadar coşmamıştım yani tamam yazın zayıfadım ama kışın ben hep uyurum ...........gibi
Yesacım zayıflarda süre daha az oluyor, boy istemedi farkındaysan hesap, bizden daha zayıf olduğun için daha yavaş kilo vereceğini düşünmüş olabilir. Ama boyuna endekslersek süre azalır. Bir de merak etme bu sporla sen de ne selülit ne göbek kalır;)

bencede:lepi:

ayy yarildim gulmekten kaydirigubbakcemile3 yaa iste insan kafaya koyunca zayiflamayi utu kablosu, elektrik kablosu, camasir ipi hic farketmez kaydirigubbakcemile3 yeter ki gonuller bir olsun -tatlicadiarzu-

alemsiniz yahuuuuu, ütü kablosuyla atlarken yanmayasınız şaka şaka laelaelaelaelae

Cankuşum 30 arlık setler halinde 25 set atladım ardarda değil tabi ard arda yüklenirsen kas olur. Unutmayalım az ve çok tekrarlı sporlar yağ yakar inceltir....kaydirigubbakcemile2

anladim canim benim iyiymis o zaman ben 100 taneyi bi anda atlar daha da bi sey yapmazdim sempatiksalakcinni ama su an onu da yapmiyorum kaydirigubbakcemile3

sizinle olmaktan mutluyum yippppuuuuu
evet doğru kişiyle konuşuyosun ben oyle bi dyet yapapmam herhalde açlıktan ölürümmm:D
ama doğru diyeti nas bulucam:S

canim diyet yapma boyle fix bi listen olmasin ama cikolata cips abur cubur tatli baklava doner patates kizartmas kaydirigubbakcemile3 ayyy nerden geldi ki bunlar aklima kaydirigubbakcemile3 hepsini kes bol su ic 3 ana ogun 3 ara ogun ye ( ara ogunden kastimiz meyve, yesil cay, sut ya da yogurt) herseyden ye ama az ye al sana diyet listesi kaydirigubbakcemile4

Yok be tatlım 30 arlı setler halinde atladım 20-30 dk ediyo zaten ama bu böyle gider mi bilmem kilo vermediğini görmeden spor yapmak motivasyon kırıcı ama dayanıcaz yıkılmıcaz kızlar di mi (bünye daha fazla dayanmasa diyorum amma kastı ne sağlammış yaaa midem sırtıma yapıştı hala 200 gr. verdim :(((:gitme:

Canım kas yapmışsındır o yüzden zayıflasan da tartıya yansımamıştır, zamanla akslar oturdukça tartıya da yansır merak etme opuyorumnanaktan

Şaka bir yana gerçekten keyifli oluyor burası, burada kimse olmadığında insanın spor yapası bile gelmiyor nedense o yüzden gitmeyelim bir yere hiçbirimiz olumunekankayizsmile

Yesacım zayıflarda süre daha az oluyor, boy istemedi farkındaysan hesap, bizden daha zayıf olduğun için daha yavaş kilo vereceğini düşünmüş olabilir. Ama boyuna endekslersek süre azalır. Bir de merak etme bu sporla sen de ne selülit ne göbek kalır;)

evet yaa ben hiç bu kadar coşmamıştım yani tamam yazın zayıfadım ama kışın ben hep uyurum ...........gibi

ya kizlar kas yapmak kotu mu ya hani gobegimiz yerine biraz kasli olsa yani oyle tamam asirisi cirkin ama soyle biraz kas yapsak fena mi olur ust bacak ic bacak falan ??

aaaaa iyi bi sey yani buuu kaydirigubbakcemile3 valla ozellikle bugun nasi cogalmislar gibime gelmisti demekti parcaladim darma duman ettim onlari kaydirigubbakcemile3

Yaktın başını zavallı selülitlerin kafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

eeeeeeeeeeee süper mişiiiiiiiiiiiiiiiiii:DDDDD
tamam süper kondisyon bisiklet aldım bide inş oda işe yarar:D:lepi:

yaramaz mi canim yarar tabii bu arada ben kondisyonn bisikletini de biraktim sempatiksalakcinni baslayasim da yok valla yaa videolarimi daha cok seviyorum ne olacak demi bi seyler yaptiktan sonra kaydirigubbakcemile4

Yaktın başını zavallı selülitlerin kafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay birak savunma onlari bana alsanaalsanasmile defolup gidip bi daha da gelmesinler insallah suphaneke amin :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3

Back
X