- 30 Ocak 2009
- 1.172
- 439
- 323
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar, ip atlayan arkadaşlar günde ne kadar sıklıkla ve ne kadar süreyle ip atlıyor acaba ben de düşünüyorum da?
Canım ben öncelikle ısınıyorum en az 10 dk özellikle bilekleri ısıtıyorum. Sonra 30 arlı setler şekilde atlıyorum 50 beni çok yordu ... bitirince şööle bi yürüyorum su içiyorum diğerine geçiyorum kendini iyi hissettiğinde çok da ara vermeden atlayabilirsin örneğin ben yaklaşık 1-2 dakikada seti bitirip ara verip başlıyorum. Sen istersen daha da uzatabilirsin...
Canım sana dip not: Çalıştığım yerdeki fitness antrenörüne sordum ip atlamayı yağ yakmak için ideal değil karbonhidrat yakarsın dedi yani benim anladığım yemeyi kaçırdığın zaman tatlı falan yediğinde işe yarıyor yoksa biraz zor gibi...
En güzeli yağ yakmak için uzun süren yürüyüşler dedi (koşu bile değil) yani kardiyo egzersizi ..
Bilgine canım ... Havalar bi düzelse neler yapıcaz da işte![]()
anladım canım çok teşekkür ederim. ben o koşu bandının pasını silicem heralde bir kez daha tescillenmiş bulunmakta bu. :çok üzgünüm:
Ayyyy hiç güleceğim yoktu varsa niye kullanmıyosun tatlımmmm ooo en iyisi o ne kas yapar ne bişiy süper kilo verirsin benim de evim büyük olsa da alsam valla yaaHımmm bi de şey dedi fitness cı herkesin yağ yaktığı bir nabız sayısı var dedi o aralıkta çalışman lazım dedi. Koşu bantlarında bileklik varmış sanırım nabzını ölçen spor yaparken o önemli dedi bilgine cnm
sensewitch cim ne güzel bilgiler vermişsin
:kedi:
ya evet bizimkinde de var nabız ölçen kısım da hangi aralığa göre yapacağımı bilmiyorum. koşu bandı harika bi şey, geçen yıl 8 kilo verdim onunla bu yıl bi tembellik çöktü bana niyeyse bi türlü kaldıramıyoum popoyu
bi de evin çok büyük olmasıne gerek yok ki yürüdüğün kısım yukarı doğru katlanıyor. bir orta sehpanın sığdığı her yere sığar yani işin bitince kaldırırsın öyle çok ağır, hantal taşınması güç bişey de değil.
Herkes merhaba, dun akşam tartıldım, 52,70
sabah tartıldım aç karnına 51,600 çıktım
yaa kizlar benim cok moralim bozuk,
kac gundur tuvalete cikamadim; o da tartiya yansidi..
ama ben daha fazla kilo verdigime inaniyorum...
yarin sabah bir daha tartilsam kabul eder misiniz?
(bugun bildigim butun yontemleri deneyim tuvalet icin )
.-(((
canlar günaydııınnnnnn opuyorumnanaktan
Ben de 54 idim 53.5 gösteriyor tartı ... Bu spor bu diyete az bile ama neyseeee havalar düzelsin de ben sorucam o kilolara yürücem deli gibim hıh :)
Dünkü mönümü yazıyorum kızlar;
Sabah
3 küp beyaz peynir (az yağlı)
3 dilim domates
1 dilim normal ekmek (kepekli yoktu)
yarım bardak çooook açık çay
Ara: 1 bardak yeşil çay
1 küçük boy kırmızı elma
Öğle: yarım balık (fırında pişmiş çipura)
1 tabak havuçlu göbek salata
Ara: 50 ml. yarım yağlı süt ile yapılmış meskafe şekersiz
Ara: 2 yeşil çay
1 incir, 1 kayısı, 1 kuru erik, 1 kuru elma dilimi, 1-2 kuru üzüm
Akşam: 1 küçük boy balık (küçük çipura)
az salata yağsız
yarım kase ezogelin çorbası
Akşam: 50 ml. light süt ile hazırlanmış şekersiz neskafe
1 form çayı
spor yapmadım
2.5 lt. suyumu içtim
tebrikler canim;
bizim vermemiz gereken kilo az oldugundan yavas veriyoruz herhalde;
boyle yarim kilo-yarim kilo gidecek herhalde..
bu arada menun super..
herkese selaaaaam
kilo mu bildireyiim 59.6 200 gr cııık olsun napalım bu karda kışta bide yağ bağlamak vardı gr gr gidiyoruz işte havalar azucuk ısınsın o zaman kilolar nası gidiyo görücez hep beraberakannehir