• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tatlım seninde kilo aldığınıda düşünmüyorum kesin kaslarla alkalı bir durum guclubacismile

ben de dusunmuyorum bitanem benim :bbo:-tatlicadiarzu-

sen nasilsin sulecim ne guzel valla gezin tabii ben ayin 8inde turkiyeye gelecektim o is yatti gibi annemin yemeklerinden yiyecektim :gitme::gitme:

İkindi de metabolizma hızlandırıcı çayımdan yaptım ondan içtim.
Sonra 4 fast mile yürüdüm. Ardından bir bardak yağsız süt içtim.
Akşam da 2 kaşık bezelye ve 4 kaşık pilav yedim, bir de yoğurtla turşu yedim.

canim 4fast mile nerde yurudunn kuzumm?epey az yemisinn tatlimm bezelye 4 kasik yiyebilirdin bebiskomm

bitanemm benimm nasil anlatsamki bu normal bi istah acilma durumu deil canim yanin ogun falan deistiremiosun oyle gulum en iradeli insan bile kendine hakim olamaz bugun doktotuma ulastim neyse 150 mg olan ilacim 75+37,5 mg dusurdu onbesgun bu sekilde alcam bakalim sonra yine aricam valla bu ilaci kullanmakta birakmakta ayri dert sultanimm

ahhh tatlım ne diyeyim o zaman az kalmış bitecek çok sevindim bak şimdiii bit,yomuşşşŞeniz

ahhh tatlım ne diyeyim o zaman az kalmış bitecek çok sevindim bak şimdiii bit,yomuşşşŞeniz

077753-4609_235629260p.gif

iyi çok şükür yesacım.... tatil iyi geliyor insana. gerçi havalar çok kötü sürekli kar var ve soğuk kapı dışarı çıkamıyoruz....1 hafta Allahtan ailemizin yanına gitmişiz şimdi evdeyiz sürekli....

1 hafta hergün gezmeye gittim pasta börek.... sporumu aksatmadım ama genede evindeki gibi dikkat edemiyorsun aile yanında.....

artık bu hafta evdeyim dikkat etmeye çalışacağım....

iyi çok şükür yesacım.... tatil iyi geliyor insana. gerçi havalar çok kötü sürekli kar var ve soğuk kapı dışarı çıkamıyoruz....1 hafta Allahtan ailemizin yanına gitmişiz şimdi evdeyiz sürekli....

1 hafta hergün gezmeye gittim pasta börek.... sporumu aksatmadım ama genede evindeki gibi dikkat edemiyorsun aile yanında.....

artık bu hafta evdeyim dikkat etmeye çalışacağım....

gelmez mi canim yaa super valla :lepi: ben de gidebilseydim turkiyeye kesin oyle olurdu pasta borek manti pilav spor falan da yapamazdim napalim vardir herseyde bir hayir :a015:

gelmez mi canim yaa super valla :lepi: ben de gidebilseydim turkiyeye kesin oyle olurdu pasta borek manti pilav spor falan da yapamazdim napalim vardir herseyde bir hayir :a015:

maple_syrup.jpg

canim orada akcagac surubu varmi?kahvaltilarda pancakele cok guzel oluyo bi ara burda migrosa gelmisti alip denemistim enfes olmustu gulum

aaa hic duymadim gormedim canim bi bakiniyim valla burda burda marmite diye bi sey var off kahvaltida yiyorlar hayatimda yaptigim en buyuk hatalardan biriydi onun tadina bakmak ayy nasi bi sey o oyle yaaaaa :)) neyse canlar iyi tembellik yaptim ben spora harekete kaciyorum donusum muhtesem olacak:))

hhhhhhhqqqqq duymayayım bu sözleriii bidaha yaaa ben napayım o zaman 1.60 boy 59 bile değilim moral bozmak yok bitanemmmm :olmaz:kıyafetlerinde fark kesin fark vardır
ben dün senin bitkileri aldım yarın kaynatırm bugün çok bitkindim yapamadım sanırım havalardaki değişiklik hepimizi etkiledi kafamçokkarıştı

Ay canım benim çok sağol, ben de bugün yaptım çaydan içtim 3 bardak 1 tane daha içicem:)

aaa hic duymadim gormedim canim bi bakiniyim valla burda burda marmite diye bi sey var off kahvaltida yiyorlar hayatimda yaptigim en buyuk hatalardan biriydi onun tadina bakmak ayy nasi bi sey o oyle yaaaaa :)) neyse canlar iyi tembellik yaptim ben spora harekete kaciyorum donusum muhtesem olacak:))

marmite.jpg
canim bu galiba pekmez gibimi cikolata gibimi bisey?
maple shyrupp diye gecioo canim marketten bi bakarsinn
hadi kolay gelsin kuuzum iyi calismalar cicim kaydirigubbakcemile2

Ayyyy çok teşekkür ederim layıkıyla görevimi yapmaya çalışacağım arkadaşlar inşallah bu hafta daha da iyi oluruz hem moral hem de kilo açısından...

Arkadaşlar yukarıda bi yerlerde de yazdım imkanı olan arkadaşlar yağ oranlarını (kas miktarınızı da aynı anda hesaplıyorlar onu da not edebilirsiniz) hesaplatsınlar derim ben ki haftaya kilonun dışında ne kadar ya verdiğimizi de görelim hıh ne dersiniz???

olumunekankayizsmile

Tebrikler canım, umarım hepimiz için güzel bir hafta olur.

tatlım verdiğin sitede hesabımı yaptım hanı benim istediğim kilo 56 yaa olmam gerkende yani kendimi iyi hissedeceğim kiloda oymuş çok sevindimmmm yaaaakaydirigubbakcemile5

benimkisinde de 58 çıktı ama ben kendimi pek rahat hissetmiyorum ne olcak:(

canim 4fast mile nerde yurudunn kuzumm?epey az yemisinn tatlimm bezelye 4 kasik yiyebilirdin bebiskomm

Evde yürüdüm canım pepperın önerdiği walk at home videolarından indirdim, eğlenceli oluyor sana da tavsiye ederim tatlım, canım lostun yeni sezon bölümünü izleyecektik bugün onu izlerken atıştırım dedim ki atıştırdım da:) Onun için az yedim yani, Onları yazmıyım ama fazla bişi değil:)

Evde yürüdüm canım pepperın önerdiği walk at home videolarından indirdim, eğlenceli oluyor sana da tavsiye ederim tatlım, canım lostun yeni sezon bölümünü izleyecektik bugün onu izlerken atıştırım dedim ki atıştırdım da:) Onun için az yedim yani, Onları yazmıyım ama fazla bişi değil:)

bi bakimm bende guzelcim yapabilirsem baslayim bende hayatim guya pilatesede baslicaktim ama nerde bugun 120 dakika bisiklet cevirebildim anca hayatim
bende merakla bekliomm lostu bakalim neler olcakk

Back
X