canim gecedemi yapcan yoksa yarin icinmi hazirliosun?
Yok canım yarın için indiriyorum ben 3 mil ve 4 milliklerini indrimiştim, onları denedim. şimdi indirdiğimde 5 millik yağ yakıcı programmış, 2 günde falan bir yapmaya çalışacağım inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim gecedemi yapcan yoksa yarin icinmi hazirliosun?
Yok canım yarın için indiriyorum ben 3 mil ve 4 milliklerini indrimiştim, onları denedim. şimdi indirdiğimde 5 millik yağ yakıcı programmış, 2 günde falan bir yapmaya çalışacağım inşallah.
bu sanirimm![]()
tamam canimm
ama dikkat et bi yerini incitme sakinn cicegimmm
plates gibi kritik hareketler yok canım, sallan zıpla tarzı şeyler, olduğunda yerde yürüyorsun koşuyorsun falan:)
benimkisinde de 58 çıktı ama ben kendimi pek rahat hissetmiyorum ne olcak![]()
anladim canim o halde rahat hareketler
bende bisiklete alistim yillardir yaptigim icin sanirim baska sporlarcok zor gelio useniorum
![]()
kizlar size bitki cayi yaptimmm afiyet seker olsun
benimde 52 gibi çıktı canım ama ben daha bu siteye bakmadan 56 nın iyi olucağı düşünmüştüm tabiki kendini nasıl iyi hissediyorsan odur bencekaydirigubbakcemile5
![]()
kizlar size bitki cayi yaptimmm afiyet seker olsun
Kuzularım ben kaçıyım, ders çalıp yatarım yarın erken kalkmaya çalışıcam öpüyorum hepinizi Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
canim bu galiba pekmez gibimi cikolata gibimi bisey?![]()
maple shyrupp diye gecioo canim marketten bi bakarsinn
hadi kolay gelsin kuuzum iyi calismalar cicim kaydirigubbakcemile2
Evde yürüdüm canım pepperın önerdiği walk at home videolarından indirdim, eğlenceli oluyor sana da tavsiye ederim tatlım, canım lostun yeni sezon bölümünü izleyecektik bugün onu izlerken atıştırım dedim ki atıştırdım da:) Onun için az yedim yani, Onları yazmıyım ama fazla bişi değil:)