• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim gecedemi yapcan yoksa yarin icinmi hazirliosun?

Yok canım yarın için indiriyorum ben 3 mil ve 4 milliklerini indrimiştim, onları denedim. şimdi indirdiğimde 5 millik yağ yakıcı programmış, 2 günde falan bir yapmaya çalışacağım inşallah.

Yok canım yarın için indiriyorum ben 3 mil ve 4 milliklerini indrimiştim, onları denedim. şimdi indirdiğimde 5 millik yağ yakıcı programmış, 2 günde falan bir yapmaya çalışacağım inşallah.

tamam canimm
ama dikkat et bi yerini incitme sakinn cicegimmm

561-2.jpg
bu sanirimm

Kuzularım ben kaçıyım, ders çalıp yatarım yarın erken kalkmaya çalışıcam öpüyorum hepinizi Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

marmite.jpg
canim bu galiba pekmez gibimi cikolata gibimi bisey?
maple shyrupp diye gecioo canim marketten bi bakarsinn
hadi kolay gelsin kuuzum iyi calismalar cicim kaydirigubbakcemile2

ayyy evet canim bu ama nerde pekmeze cikolataya kurban olayim cok fena alsanaalsanasmile bakayim canim benim senin dedigine de olumunekankayizsmile

Evde yürüdüm canım pepperın önerdiği walk at home videolarından indirdim, eğlenceli oluyor sana da tavsiye ederim tatlım, canım lostun yeni sezon bölümünü izleyecektik bugün onu izlerken atıştırım dedim ki atıştırdım da:) Onun için az yedim yani, Onları yazmıyım ama fazla bişi değil:)

canim burda cuma aksami 9da yayinlacak lost yaa 1 saat hatirlatma gibi bi bolum sonra 2 saat yeni bolum geriden mi geliyoruz neopuyorumnanaktan bu arada tebrikler canim benim kaydirigubbakcemile4

yaptiklarimi yazayim unutmadan:))

1-redbook ultimate abs

2-redbook tummy

3-redbook super slim

4-100 adet ip atlama

5-10 kopru hareketi

6-50sag 50sol ic bacak hareketi

7-koltuk videosu

8-kese, selulit masaj sabunu

redbook kardese taktim bu aralarda hadi hayirlisi bakalim:))

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X