Sabah kahvaltılık gevrekle bisküvi
Ara yeşil çay
Öğlen yoğurt.
Ara muz yedim.
Az mı olmuş, ondan mı ağrıyordur, bilinçli yapmadım ama iştahsızım.
E hayatım hiç birşey yememişsin ki :1shok:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah kahvaltılık gevrekle bisküvi
Ara yeşil çay
Öğlen yoğurt.
Ara muz yedim.
Az mı olmuş, ondan mı ağrıyordur, bilinçli yapmadım ama iştahsızım.
Cicilerim 3'ünüzde burdayken resmimi koydum şu belimin kalınlığına bakınGerçi resim biraz eski saç rengimden anlarsınız, ama şuan ki halim böyle
![]()
yesacım hoşgeliyosun ülkemize opuyorumnanaktan
fazla sesiniz cikmiyor kizlar yaaa bu aralar ????
yok kizlar ben uzman degilim;
ama ben de soyle bir inac var nedense,
ne yapilirsa yapilsin surekli yapildiginda etkili olacagina inaniyorum;
egzersiz icinde, selulit tedavileri icinde, cilt bakimi icinde boyle bence.
o yuzden ben walk at home2 mil brisk walk'a takildim; bir de yorgun olmadigim zamanlar 3 fast mile 'e bayag bir suredir onlari uyguluyorum, haftada 2-3 gun WAH 2-3 gun pilates yapiyorum kendimce (biri yag yakmak digeri sekillenmek +tedavi amacli)
oyle yaza kadar devam edersem etkili olur gibime geliyor..
zaten lesle'de sitesinde sevdiginiz bir WAH videosunu uygulayabilirsiniz diyor.
siz de en sevdiginizi surekli bir sekilde yapin bence.
5 dk.da 500 adimi indirmeden denemistim; sitesinde vardi bir zamanlar, simdi onun yerine 1 mil i koymus. guzel bisey, enerji veriyor insana..
ezberlesek isyerinde bile yapabiliriz belki (gizli bir kosede-- toplanti odasinda falan)))
canim soruna kadar kaliyorum duzenli yapmak cok onemli bu arada soracagim soracagim unutuyorum sen selulit tedavisi masaj demissin de aklima geldi dun dusta ust bacaklarima bakmak bole incecik nokta gibi kirmizi nokta vardi :)) ay anlatamadim ama incecik kanar gibi ama resmen toplu igne basi gibi keseden mi acaba anlamadim bi kac yerde vardi![]()
Koyarım yine canım, mesaj atarsın geldiğinde.
Keseden olabilir canım, kesen sertse ya da bastırdıysan oluyor, içerden kanıyor. Bana da oluyor o, kolumu çok sert kaşıyınca falan da olur.
selam kızlar.....
1 kırmızı biber 2 yeşil biber dolması yedim. yanındada 3-4 kaşık makarna salatası....
bakabilirsin canım:)
Canım burada mı belin kalın ??
evet canım, o yüzden yandan resmimi koydum. resim küçük olduğundan çok belli olmuyor herhalde.