• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nbr kıslar nasılsınız ben çok kötüyüm habire kusuyorum zayıflıyorum
yemek yemeyi özledimm
rejim yaptığım günler geliyor aklıma hep

Sen yemek yemeyi biz de seni özledik canım, üzülme canım az kaldı, 3 ayın sonunda miden düzelir iştahın da açılır inşallah. Az yiyim falan deme, tadını çıkar o zaman yemenin:)

yemek yemeyi özledimm

canımm kıyamam çok zor bi dönemm
tabii söylememe gerek yok bilirim ama ben ilkinde yaşamıştım biraz ilk 3 ey kadar o dönemde böyle imkanlarım yoktu ayda bir dr a giderdim bi bulantı kesici
hadi tamam
bayılmadan dr yok sabahları bi cins simit vardı bir onu yiyebilirdim 4 ay aynı o simt yoksa kahvaltı yok :sinifsinif:
çoooooook geçmiş olsun güzelimmma.s.

yemek yemeyi özledimm

canim BENIM hosgeldin aramiza opuyorumnanaktan dikkat et aman canim kocaman opuyoruz ikinizi deopuyorumnanaktan

Ben de WAH yapıcam 3 mil fast soru çözüyorum şimdi bitsin başlıcam :( yine geç yatıcam yahuuu şu çalışma olmasa herşey tam süper olucak ama :D

ALLAH zihin açıklığı versin canımm
çalışman bitince kafan daha rahat olur sporda hemde zihninde dinlenir olumunekankayizsmile

2 kilo vermişim ben :) Nasıl oldu anlamadım. Bu ara o kadar çok yedimki aslında... Birde burger falan... Fasfood...

Mutlu oldum :)

yemek yemeyi özledimm

ah canım dikkatli ol. sakın abartarak yeme burda nasıl düzenli besleniyorsan sonrasında da öyle devam et. ben 53 iken 48 olmuştum ilk 3 ayda sonra 6 ve 7. ayda 60 olmuştum son 3 aydada 72 ile girdim doğuma canım. sakın ye diyenlere aldanma.

2 kilo vermişim ben :) Nasıl oldu anlamadım. Bu ara o kadar çok yedimki aslında... Birde burger falan... Fasfood...

Mutlu oldum :)

fast food yiyerek zayıflama nasıl bişey ya hem de 2 kilo :bbo:

[
kizlar merhaba bugunnki yediklerimm
sabah bi dilim tam bugday peynir bes yesil zzeytin cay
ogle bi dilim tam bugday maydonoz domates ispanak salatasi peynir
aksam bi haslama yumurta peynur recekl labne bi simit yedimm
az oncede bi poset milkanin lilastars var ya fistikli cikolatali ondan yedim akannehir

prensesim masallah hem o yedigin fistikli seye hem de yaptigin sporlara :)))

kocum valla super olmus eline diline saglik

yasemcim nerdesin canim spora mi gittin :))

canlar ben kacar asiri asiri yorgunum opuldunuz gorusuruzz

Back
X