• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyiyim bebeğim çocuklar dışarıda yemek istedi onları götürdüm ama ben yemedim
mağazaları da gezdik biraz bayaa yorulmuşumm:bbo: rgli ağrısı ve et kırmada varvücutta sporu belki yaparım bugün bi dinleneyimde 2 saat normal hızda yürüdümma.s

sen nasılsım canım ???

canim benimde pazar vardi oraya ciktim hem yuruyuste oldu benim icin yalniz tasimak zor gelio omuzlarim boynum agrioo hayatim
ne guel cocuklarla gezmissinnn iyi etmissin tatlimm
lokumcum siz yokken napmis yavrum?

b-387397-hareketli_gifler.gif

saolasinnn hayatimmm bide benimm bi durumum var yedi aydir antidepresan iciorum son iki aya yakin sure istahim anormal acildi onune durabilene ask olsun doktorumda diye bazi kisilerde istah acar kilo aldirir diye metobolizmada yavaslioo gunde 120 dakika bisiklet ceviriorum banamisin demioo oysa yi;lllardir bisiklette formumu korurum kilo veririm anlican mahvetti beni bu hap neyseki azalmaya basldi bugunden itibaren 75 mg+37.5mg iciorum onbesgun sonra sadece 75mg icicem bakalim

:( ayy balım üzüldümmm bendede senequal diye bir ilaç var mahfetti beni
daha kendime uygun diyet bulamadım:S

guten_morgen_3.gif

limonumuzla bebikimizzz:))

Ay yerim ben bunları, bugün önce bebiki tuttum bol bol öptüm, sonra limonu:) Limonu tutmak zor oldu ama baya bir cerledi:)

Bu arada selam herkese, yeni geldim ben de, annemlere gittik bugün çiğ börek yemeye cokacimcoook

Gündüz menüm fena, akşama telafi etmeyi planlıyorum. kaydirigubbakcemile2

Sabah 3-4 susamlı krakerle kibrit kutusu kadar peynir yedim bir de çokoprens yedim.

Öğlen 3 tane çiğbörek, 4 kaşık patates salatası 2 mercimekli köfte yedim, bir de anneme tahinli ekmek yapmıştım ama onun tadına baktım sadece.

Akşam da çorba ile türlü yapmayı düşünüyorum.

canim benimde pazar vardi oraya ciktim hem yuruyuste oldu benim icin yalniz tasimak zor gelio omuzlarim boynum agrioo hayatim
ne guel cocuklarla gezmissinnn iyi etmissin tatlimm
lokumcum siz yokken napmis yavrum?

canım benim de boynu ağrır pazar işinde pazar arabasınıda hiç sevmem bizim burada her yer birbirine yakın aslında haftada 2 pazarıda ziyaret edebilirim o zaman ağırlı biraz daha azalıyor

lokumda bizi uyuyarak beklemiş şimdi mamasını yedi wc sini yaptı dolanır yine ortalıkta
bende şimdi ıhlamur içtim bu ara boğazlarım sanki ince ince sızıyorrr

:( ayy balım üzüldümmm bendede senequal diye bir ilaç var mahfetti beni
daha kendime uygun diyet bulamadım:S

seroquel mi? Ben de kullanmıştım ondan eğer oysa, bana da mı o kilo yapmıştı acaba, uyku yapmıştı ama kiloyu hatırlayamadım çok oldu:(

Hoşgeldin bu arada aramıza:) Özel bir diyet uygulamanı tavsiye etmem, diyetler geçici çözüm sağlar, yediklerinin kalorilerine göre düşük kalorili menülerle az ve sık yiyerek, sporla zayıflayabilirsin.

Ay yerim ben bunları, bugün önce bebiki tuttum bol bol öptüm, sonra limonu:) Limonu tutmak zor oldu ama baya bir cerledi:)

Bu arada selam herkese, yeni geldim ben de, annemlere gittik bugün çiğ börek yemeye cokacimcoook

Sabah 3-4 susamlı krakerle kibrit kutusu kadar peynir yedim bir de çokoprens yedim.

Öğlen 3 tane çiğbörek, 4 kaşık patates salatası 2 mercimekli köfte yedim, bir de anneme tahinli ekmek yapmıştım ama onun tadına baktım sadece.

oy oy oy süper bi menübenimde bu gece pek dikkat etmeye niyetim yok haberiniz ola

scyllaa cım hoşgeldin canım ama ben kaçıyorum 1.5 saat kadar yokum :gitme:

oy oy oy süper bi menübenimde bu gece pek dikkat etmeye niyetim yok haberiniz ola

scyllaa cım hoşgeldin canım ama ben kaçıyorum 1.5 saat kadar yokum :gitme:

Tamam canım, görüşürüz sonra, prensesim de gitmiş, kimse kalmamış ben de gidiyim spor yapmaya çalışayım:)

benimki işre yaramaz psikatristimin bana durum bozukluğu için verdiği ilaç
antidepresan deyil :1no2:

canim benimm kiyamam sana gercekten psikyatrist cok onemli benimki bodrumda yazin gitmistim yazlikta sonra istanbula donunce baskasina gideyim dedim adam mahvetti beni panik atak gibi olmustum sonra telefonda onbesgunde bir kendi doktorumu ariorum oyle idare edioruz yaza kadar insallah biticek umarim tekrarlamaz
sen kendini nasil hissediosun simdi gulum?

ohhhhh canimmm yarasinn benim icinde opseydinn tatlimmm
bende cok operdimm mavisimiii demek limon certledii cok zipir kereta:))
tatliskomm cok abarti biseyin yok gulummm

canım benim de boynu ağrır pazar işinde pazar arabasınıda hiç sevmem bizim burada her yer birbirine yakın aslında haftada 2 pazarıda ziyaret edebilirim o zaman ağırlı biraz daha azalıyor

lokumda bizi uyuyarak beklemiş şimdi mamasını yedi wc sini yaptı dolanır yine ortalıkta
bende şimdi ıhlamur içtim bu ara boğazlarım sanki ince ince sızıyorrr

sorma canim omrum tasimakla gecioo valla dayaniksizmiyim neyim anladimm gulum
demek lokumcum uyumuss yamyamimm benim:)
ammanninnn bogazinmi sizlioo hemen onlem alalimm ihlamurun icine bal katta olurmu
veya sutlu bal ic hayatimm
aslinda ada cayida iyi gelioo bogaz agrilarina varsa evde gulum bi fincan iciver

teşekeür ler cnm bnm bu arada kesinlikle senequal kilo aldırıyor bu bir kesin
şimdide fena deyilim pisikiyatriye gitmemin nedeni babamın yakın zamandaki ölümü oldu
:S

teşekeür ler cnm bnm bu arada kesinlikle senequal kilo aldırıyor bu bir kesin
şimdide fena deyilim pisikiyatriye gitmemin nedeni babamın yakın zamandaki ölümü oldu
:S

canim benim cogu kilo yapioo cok ilginc bana 5 ay kullandim hic istah acmadi altinci aydan sonra muthis acti bazilari oyle olabiliomus moralim cok bozuluyo ama irade diye bisey kalmadi yemek bakimindan
babacigina allah rahmet eylesin gulummm mekani cennet olsun seninki travma sonucunda olusan bisey ona gore gecice bi hafif bi ilac verebilirdi bence tatlum

canim benim cogu kilo yapioo cok ilginc bana 5 ay kullandim hic istah acmadi altinci aydan sonra muthis acti bazilari oyle olabiliomus moralim cok bozuluyo ama irade diye bisey kalmadi yemek bakimindan
babacigina allah rahmet eylesin gulummm mekani cennet olsun seninki travma sonucunda olusan bisey ona gore gecice bi hafif bi ilac verebilirdi bence tatlum

sağol cnm yha keşke hafif bşy verseydi
:1rolleyes:

yani canim benimm arada sikayetlerin oluyomu?bide bazi ilaclar var kendini kotu hissettiginde sadece iciosun her gun deil o tarz biseyde sana yarardii opuyorumnanaktan

uyku sırasında çığlık atırıyor ayriyetten mide bulatsı yapıuo
anlık bişey yarardı aslında doğrusun ama doktorumddan hiç mmemnun deyili,m mafoldumben

Back
X