amman kendine dikkat et canım allah korusun seri hareketler böyle kazalara fazla sebebiyet veriyorr
teşekkür ederim canım bir anlık dikkatsizlikten oldu malesef.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amman kendine dikkat et canım allah korusun seri hareketler böyle kazalara fazla sebebiyet veriyorr
bu arada kızlar ben de ip almıştım.her gün 250 tane falan atlarım diye düşünüyordum ama bugün tabureden düştüm, bacağımı fena acıttım. o yüzden bisiklette çeviremeyeceğim bir süre, ip de atlamaycağım mafoldumben
ama sağlık olsun önemli bir şeyim yok.
ben hiç kullanmadım ama tahmini en az 15 günde etki gösteriryerimsenibencanlar ben geldimm :))
1-3 redbook videosu
2-100 ip atlama
3-10 kopru hareketi
4-50sag 50sol ic bacak hareketi
5-koltuk videosu
sonra da selulit sabunum bugun tam 1 hafta oldu bir haftada etki neyim gostermez degil mi:)
ben hiç kullanmadım ama tahmini en az 15 günde etki gösteriryerimseniben
hayirli pazarlar canlar nasilsiniz bakalim :)))
Hayırlı pazarlar canım, iyiyiz sen nasılsın? Gerçi ben de acaip bir şişlik var çözemiyorum, göğüslerim bir beden büyüdü, reglime de daha 10 gün falan var, niye böyle oldum çözemedim, bu gidişle haftaya tartıda 60 kilo olurum.:S
iyiyim canim ben de bugun son gunum :)) yarin sabah cok erkenden kalkmam yollara dusmem gerekecek bugun bi de pazar cok yogun oluyor biliyosun bizim yemek spor yapsam mi yapmasam mi karar veremedim
canim belki erken olursun bu ay onun siskinligi olmasin ayyy ya da hamile olmayasin:))) hayirlisi bakalim benim de dunum yemek acisindan bayaa kotuydu ama spor yaptigim icin yakmisimdir insallah bu carsamba umarim iyi bi seyler cikar yaa regl iken spor yapinca daha hizli yakiyormusuz ama tartiya 2 gun sonra yansiyormus hadi bakalim:))
hadi bakalim,
sana simdiden iyi yolculluklar; dikkatli gel canim.
bu arada ne kadardir ingilterdesin;
sadece diyet degil ingilizce icinde yardim et bize; a.s ben upper duzeyde ing. biliyorum simdide business eng. calisiyorum cnm.
yeni basladim..
yerimseniben
hadi bakalim,
sana simdiden iyi yolculluklar; dikkatli gel canim.
bu arada ne kadardir ingilterdesin;
sadece diyet degil ingilizce icinde yardim et bize; a.s ben upper duzeyde ing. biliyorum simdide business eng. calisiyorum cnm.
yeni basladim..
yerimseniben
cok saolasin canim benim
eylulden beri burdayim canim ama ing ogrt mezunuyum elimden geldigince yardimci olmaya calisirim canim benim kaydirigubbakcemile5 ben bugun spor isini ne yapayim sence hic bulasmayim degil mi :1ninca:
Ben de kpds ye hazırlanıyorum yardım et bize yesaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben
Ben de kpds ye hazırlanıyorum yardım et bize yesaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben
canim benim sagolasin;
nasil bolumunden memnun musun? kardesimde bu yil univ. sinavina girecek ve yabanci dilden girecek, o mutercim-tercumanlik istiyor.
neyse cnm konuyu dagitmayayim burda;
bence bugun guzelce dinlen; zaten bavul falan yaparsin; hazirliklarin olur; onlarda bir nev'i spor; yerimseniben
cok saolasin canim benim
eylulden beri burdayim canim ama ing ogrt mezunuyum elimden geldigince yardimci olmaya calisirim canim benim kaydirigubbakcemile5 ben bugun spor isini ne yapayim sence hic bulasmayim degil mi :1ninca: