• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

diyette doğru bilinen yanlışlar

Gece yemek yemek şişmanlatır.

Doğrusu: Bunun bir kanıtı olmadığını söyleyen Rosenbloom, gece ya da gündüz alınan toplam kalorinin önemli olduğunu, ve gece ya da gündüz yenen yemeklerin kalorisinin hesaplanması gerektiğini belirtti.

alıntıdır

diyette doğru bildiğimiz yanlışlar
Kafein sağlıklı değil.

Doğrusu: Rosenbloom, kafeinin ünlü zindelik veren etkisinin yanında Parkinson hastalığı ve gut gibi bazı hastalıklar üzerinde olumlu etkileri olduğunu gösteren deliller bulunduğunu belirterek, "Ancak düzenli olarak kafein tüketen insanlarda, kafein su kaybına yol açmaz" dedi.

alıntıdır

Çok sağol cicim ellerin dert görmesin acayip mutlu oldum akşam 3 adet yulaflı form bisküvimi yedim metabolizma afallamıştır noooluyo diye eee bundan sonra böyle cicimmm sempatiksalakcinni

Çok sağol cicim ellerin dert görmesin acayip mutlu oldum akşam 3 adet yulaflı form bisküvimi yedim metabolizma afallamıştır noooluyo diye eee bundan sonra böyle cicimmm sempatiksalakcinni
sırnaşık şey :roflol:
sen sağol canımcım ben bu alıntılara fenaaa alıştım valla
afiyet olsun tatlım ohhhh canına değsin metabolizman şoka girsin şöyleesositososito

a.s.yesa canım hoşgeldin tatlım :1hug:

ayy canım benım ne guzel bır karsılama bı boylee Şeniz

Peppermintcıgım kutlarım canım benım sınavların ıcın :lepi:

valla bı merak lısteye geldım ama goremedım yahuu cok merak ettım bırıncı olabılırmıyım acaba şakkıdı

iyi geceler kızlar

nasıl bu haftaki sonuçlar açıklanmamış henüz

yesacım annenin yemeklerini hüpletiyomusun napıyosun

iyi geceler kızlar

nasıl bu haftaki sonuçlar açıklanmamış henüz

yesacım annenin yemeklerini hüpletiyomusun napıyosun

ben de sabırsızlıkla beklıyorum canım da acıklanmadı valla hala kaydirigubbakcemile4

canım dıkkat ettıysen ıkı gundur yedıklerımı paylasmıyorum ya da paylasamıyorum yaaakaydirigubbakcemile asırı fena ınsallah bu gıdıse bır dur dıyecegım :sinifsinif:

ben de sabırsızlıkla beklıyorum canım da acıklanmadı valla hala kaydirigubbakcemile4

canım dıkkat ettıysen ıkı gundur yedıklerımı paylasmıyorum ya da paylasamıyorum yaaakaydirigubbakcemile asırı fena ınsallah bu gıdıse bır dur dıyecegım :sinifsinif:

farkındaysan ben de paylaşmıyorum kaydirigubbakcemile5
bence zararlı şeyler yediğimizde yazmasak daha iyi çünkü başkasının da canı çekiyor o da yiyor. zararlılardan yiyince bence direk kalorisini yazalım. mesela 1 dilim baklava yedim yerine 2500 kalorilik cıs yedim artı şunları şunları diye yazmayı öneriyorum.

farkındaysan ben de paylaşmıyorum kaydirigubbakcemile5
bence zararlı şeyler yediğimizde yazmasak daha iyi çünkü başkasının da canı çekiyor o da yiyor. zararlılardan yiyince bence direk kalorisini yazalım. mesela 1 dilim baklava yedim yerine 2500 kalorilik cıs yedim artı şunları şunları diye yazmayı öneriyorum.

valla ıyı fıkırmıs canım ama benım bugunkulerın kalorı hesabı bıle pek fenadır valla kaydirigubbakcemile ama bundan sonra normal zamanlarda arada kacamak yaptıklarımızda falan kalorısını yazma fıkrı olabılır bence de :lepi:

a.s.günaydıııııın fıstıkarrkaydirigubbakcemile5

dün yediklerim sabah 2dilim ekmek büyük bir parça peynir 1 tatlı kaşığı bal 5 zeytin
öğle yok sonra bi ara gibi bişey yedim yeşil çay

akşam :7.30
2 dilim ekmek 1 tabak pırasa yemmeği
yeşil çay
gece 1 gibi yatım
2 de kalktım açlıktan uyuyamadım çünkü:oklava:
2 dilim ekmk
peynir 1 tatlı kaşığı üzüm reçeliicokacimcoook

Günaydın herkeseeeee

Ben de dün sabah 1 dilim ekmek 3-4 küp peynir ve 1 bardak açık çay içtim

arada yeşil çay
tektat ara yaptım dayanamadım az sütlü şekersiz neskafe içtim (bunu da bırakırsam artık bana özgü bişiy kalmıcam beslenmemde yabancı olucam yediklerime :kedi:) 2 küp de tulum peyniri
öğlen de azcık kuru fasulye ve 2-3 kaşık yoğurt
arada 1 küçük elma ve 1 kuru incir yedim
tekrar ara yaptım yine neskafe içtim 3 küp peynir yedim ve beklemeden yemeğe gittim 1 dilim ekmekle çorba içtim şehriye çorbası bol sulu (ııykk)

akşam kasmadım kendimi 9 gibi 3 adet yulaflu etiform bisküvi
12 gibi de 1 elma 1 portakal dilimledim çoğunu nişanlıma yedirmek suretiyle onu da yedim

1 gibi acayip midem kazındı ve light form ekmeğinin çeyreğini kemirdim resmen yemedim

1-1,5 lt su anca içmişimdir vitamin de kullanmadım spor da yapmadım kilo vermesem de umrumda değil sıkıldım...

Tuvalete hala çıkamadım incirden sonra bugün sabah hint yağını denedim 1 çay kaşığı...

Bi de akşam yediğim içim karnım gaz yapmıştı (bu diyetten önce sürekli olan bir sorundu bende)

Bugün kahvaltıdan önce elmamı yedim pepperciğim gece mide aç kaldığından ilk yediğini tutuyo dedin ya yarım saat 1 saat sonra kahvaltımı yapıcam ve farklı bir kahvaltı yapıcam bugün heheeeee kaç gündür beklediğim an geldiiiii nihahahahah:)

Son düzenleme:
valla ıyı fıkırmıs canım ama benım bugunkulerın kalorı hesabı bıle pek fenadır valla kaydirigubbakcemile ama bundan sonra normal zamanlarda arada kacamak yaptıklarımızda falan kalorısını yazma fıkrı olabılır bence de :lepi:

aynen yaa,
super fikir;
benim de aklima gelmisti; canimiz cekiyor zararlilari yazmasak diye; ama cis yedim yazmak gelmemisti aklima.

tebriklerrrrr.

kizlar ben tum gun super gittim;
aksam da iyiydi;
3 ad. kofte,
sadece zararli biraz makarna+kola+cayin yaninda bikac biskuvi yedim.
(bunlari pek caniniz cekmez diye dusundum)
ama regli hali, olur bu kadar, idare edin.

ama baska zaman regli iken agir agir pastalar cikolatalar yerdim; bu kadar tuttum kendimi..

Günaydın herkeseeeee

Ben de dün sabah 1 dilim ekmek 3-4 küp peynir ve 1 bardak açık çay içtim

arada yeşil çay
tektat ara yaptım dayanamadım az sütlü şekersiz neskafe içtim (bunu da bırakırsam artık bana özgü bişiy kalmıcam beslenmemde yabancı olucam yediklerime :kedi:) 2 küp de tulum peyniri
öğlen de azcık kuru fasulye ve 2-3 kaşık yoğurt
arada 1 küçük elma ve 1 kuru incir yedim
tekrar ara yaptım yine neskafe içtim 3 küp peynir yedim ve beklemeden yemeğe gittim 1 dilim ekmekle çorba içtim şehriye çorbası bol sulu (ııykk)

akşam kasmadım kendimi 9 gibi 3 adet yulaflu etiform bisküvi
12 gibi de 1 elma 1 portakal dilimledim çoğunu nişanlıma yedirmek suretiyle onu da yedim

1 gibi acayip midem kazındı ve light form ekmeğinin çeyreğini kemirdim resmen yemedim

1-1,5 lt su anca içmişimdir vitamin de kullanmadım spor da yapmadım kilo vermesem de umrumda değil sıkıldım...

Tuvalete hala çıkamadım incirden sonra bugün sabah hint yağını denedim 1 çay kaşığı...

Bi de akşam yediğim içim karnım gaz yapmıştı (bu diyetten önce sürekli olan bir sorundu bende)

Bugün kahvaltıdan önce elmamı yedim pepperciğim gece mide aç kaldığından ilk yediğini tutuyo dedin ya yarım saat 1 saat sonra kahvaltımı yapıcam ve farklı bir kahvaltı yapıcam bugün heheeeee kaç gündür beklediğim an geldiiiii nihahahahah:)

canim cok iyi yapmissin;
hadi bakalim;
bu hafta metobolizmalari sasirtalim.

aynen yaa,
super fikir;
benim de aklima gelmisti; canimiz cekiyor zararlilari yazmasak diye; ama cis yedim yazmak gelmemisti aklima.

tebriklerrrrr.

evet canım valla yaa oyle yapalım bu arada ben sabah cıs yedım kaydirigubbakcemile3 sonra spora gıttım pek guzeldı yıne kaydirigubbakcemile2

yeni listeler nerdeee ?

canım burcu unuttum sanırım bu haftakı lısteler yok valla sengözlerimebaksanab

selam hanımlar
herkese günaydınlar
hayırlı sabahlar
mucuk

gunaydın canım benım sana da hayırlı sabahlar guzel bır gun olur ınsallah soyle az yemelı :mymeka:

Son düzenleyen: Moderatör:
canlarım merhaba lıste birazdan yayınlancak ben sehır degıstırdım ve sıze haber verme olanagım yoktu bu hafta lıstemız gecıkmelı olacak hepınızı opuyorum

Back
X