• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kizlar;
dun sabah,
yarim kepek ekmegi sandwich
ara yok
ogle corba salata
yarim porsiyon tatli
aksam
kumpir (tereyag koydurmadim)

gun boyu 2 fincan yesil cay ictim,
aksam d yesil cay+limonlu enerji icecegi (yarisini ictim)
esim tatli yioyrdu 2 catal aldim.

spor yapamadim. (ama alisveris merkezinde 2-2,5 saat dolastik )
regl halimle ancak bu kadar diyet yapabiliyorum:-(

prensesim bu arada gecmis olsun canim.
uzme kendini.

benim de kardesim yeni dogdugu zamanlar cok korkardim; her gece kalkar basina giderdim; nefes aliyor mu diye kontrol ederdim; anliyorum seni.

Allah annelerimize, babalarimiza; butun sevdiklerimize uzuuunnn omurler versin; acilarini gostermesin...

(annemi, kardesimi ozledim simdi; duygulandim cok.... )senağlama

merhabalar

dün akşam: yarım porsiyon pilav ve ızgara tavuk yedim
2 tane etsiz çiğköfte
1 dilim ekmek yedim biraz kaçırdım yani:çok üzgünüm:

sabah: domates zeytin peynir yedim 1 dilim kepek ekmeğiyle
yine kalkar kalkmaz ılık suyumu içtim

bu arada işe yürüyerek gidip geliyorum 1 km sabah 1 km akşam
spor yapamıyorum
bol bol su içiyorum
mate çayı içiyorum günde 1 fincan
bir şişe maden suyunu gazı kaçtıktan sonra içiyorum

günaydın kızlar

bugün sabah hiç iştahım yoktu baktım ki kızımı doyurdum ve ben bişey yemedim
10 gibi 3 küçük peynirli poğaça yedim ve bol meyve
evde olunca insan sürekli atıştırmak istiyor buna bi çare yokmu acaba
biraz öncede 1 dilim kepek ekmeği üzerine kaymak bal sürüp yedim.
Allahtan kepek ekmeği idi.

biraz öncede 1 dilim kepek ekmeği üzerine kaymak bal sürüp yedim.
Allahtan kepek ekmeği idi.

Ohooo sen kepeği falan boşver olan olmuş kaymak yemişsin eyvahedigeldismile valla hiç iştahın yokmuş trufçuğum kaydirigubbakcemile maşallah yarasın şişmanlatmasın inşallah

Ay kıyamam aynı şey bana oluyordu beni de anneannem büyüttü onunla beraber uyuduğumuzda hırıltılı uyuyordu ve birdeb hırıltı kesiliyordu ona birşey mi oldu diye nefesini dinlerken uyuyakalıyordum...:Saruboceq:

bu kadar olur yani bitanem benide anneannem buyuttu canim
o yuzden onun yeri cok farklidir bende seni cok iyi anliorumm bu korkuyla buyudum diyebilirim horlamasi kesilince hemen yan odaya gider kontrol ederdim bende biseymi oldu diye sanirim hala yer etmis hep o korku var yuregimde gerci allahin emri hepimiz olucegiz ama ben nedense cok dusunuo uzuluorum annannem icin anlayamiorum kendimide zaman zaman allah tum sevdiklerimize uzun omurler nasip etsin kuzum

Hoşgeldin hayatımmm Şeniz Şeniz

Ay canım kıyamam anlayabiliyorum ne hissettiğini ben durup dururken bile gece dinlerim bazen sevdiklerimi. Ama yaşlılar olunca durum daha bir farklı oluyor hayatım, allah sağlıklı uzun ömürler versin anneannene canım :teselli:

canimsinnn benimmm aminnn hayatim.allah tum sevdiklerimize uzun omurler saglik versin gulum.Şeniz

canım benım yaa cok gecmıs olsun Allah korusun valla :nazar:

valla super hatırlatma olmus benım yıne su problemım bas gosterıyorbilmiyorumkismile

canimm benim saolasinn gulumm
aman su icmeyi sakin ihmal etme biliosun bol su icmekte kalori yakmak kilo vermekte etkili aman canim unutma

Dün yediklerimi yazıyım:

Sabah kahvaltılık gevrek yedim
Öğlen tost yedim 11 gibi
Öğlen 2 gibi köfte yedim
Dışarıdaydım fazla yemek yeme şansım olmadı.
5 gibi 5-6 patetes kızartması yedim
Akşam 23 gibi karnım guruldadı tabi, 2 çubuk kraker, 2 bisküvi, bir avuç da çekirdek yedim.

Böyle saçma bir menüm oldu, tüm gün dışarıda olduğum için:(

canim benim helal olsun valla 5.6 taneyle yetinebiliosun ben papates kizartmasinda asla 5 tanecikle yetimem sekerparemm
bu arada benexolu inceledimde
Endikasyonları:

Gebelik, emzirme, aşırı fiziki aktivite; yetersiz veya yanlış beslenme, açlık; gastrointestinal hastalık veya ameliyatlar; hipertiroidi, diyabet, üremi, karaciğer fonksiyon bozuklukları, kronik alkolizm, sürekli kusmalar, kalp yetmezliği, yaşlılık; INH, pirazinamid, hidralazin, sikloserin, penisilamin, aminoglikozidli antibiyotikler, antikonvülzan ve kontraseptiflerin uzun süreli kullanımı sonucu oluşan vitamin B1, B6 ve B12 yetersizliğinde kullanılır. Zihni ve bedeni çabuk yorulma, unutkanlık, sinirlilik, iştahsızlıistahsizlik
, kuvvetsizlik, kol ve bacaklarda parestezi ve ağrı, titreme, çarpıntı, epigastrik huzursuzluk, kabızlık gibi genel preklinik şikayetleri olan hastalarda; beriberi, Wernicke-Korsakoff sendromu ve Delirium tremens'te; alkolik ve diyabetik nöropatiler, nevrit, polinevrit, nevralji, zona, miyalji, artralji, kramp, tremor ve tekrarlayan kusmalarda enedikedir.
istahsizlik icinde kullaniomus istah acilmasi oldumu sekerim/?

prensesim bu arada gecmis olsun canim.
uzme kendini.

benim de kardesim yeni dogdugu zamanlar cok korkardim; her gece kalkar basina giderdim; nefes aliyor mu diye kontrol ederdim; anliyorum seni.

Allah annelerimize, babalarimiza; butun sevdiklerimize uzuuunnn omurler versin; acilarini gostermesin...

(annemi, kardesimi ozledim simdi; duygulandim cok.... )senağlama

canimmm benimm cok tsk ederimmm tatlimmm
aminn canimm benimmm allahhh tum sevdiklerimizin acilarini bize yasatmasinn insallahh hayatimmm opuyorumnanaktan

goodmorning3.gif

kizlar hepinize cok guzel bi gun dilerim

Back
X