• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

burcu sen 51 kilomuydun?
ayy evet cok zayif olursun canim daha neyine diyet yapiyorsunnn

canım bı ara hastalandım 49 kadar dustum galıba kemıklerım fırlamıstı cok kotu oldum tartılmadım ama ole tahmın edıyorum sonra dıkkat ettım bakıma aldım kendımı sımdı 50 ve 50.5 arasında gıdıp gelıyorum ıste aslında bende takıntı oldu galıba kormaya basladım.bu da bı rahatsızlık galıba kılo almak korkusu

Herkese merhabaopuyorumnanaktan umarım neşeli bi gün geçirmişsinizdir bugün,diyet yapmak sinirleri zayıflatıyo yacokacimcoook

Kızlar ben de dün yediklerimi yazıyim

önce sabah kahvaltıdan önce küçük boy kırmızı elma üzerine 2 bardak su bi yarım saat 1 saat sonra 2 bardak yeşil çay sonra 1 saat sonra çeyrek gevrek ve yanında 3-4 küp peynir & yeşil çay ve 1 incir (alakasız oldu sabah yemem lazımdı ama işte :utangac:)

Öğlen ne yedim çeyrek gevrek 1 light üçgen peynir ve 20-30 gr cıs

Valla arada kahve içtim galiba sütsüz sade şekersiz

Akşam da ezogelin çorba yarım dl ekmek 2-3 kaşık yoğurt

Eve gittim 8 gibi mor lahana yedim 10-11 gibi çok acıktım 2-3 lokma ekmek attım ağzıma
bi de kahve içtim sanırım akşam o kadar

Dün spor yapamadım su da az içmişim anca 1 lt eder :(

Çeyrek gevrek miii:1shok: ben bi oturuşta 1 tanesini yiyorum.Hiç dayanamam gevreğe (simite) Negüzel sen frenlemişsin kendinialkisalkisalkis

Çok fazla kalori yoktur tereyağsız kumpir de korkma.

Bu arada akşam için sana çok kolay tarif veriyim mi? Eve giderken pınarın misket köftelerinden al marketten, garnitür de alabilirsin ya da vaktin varsa patatesle havuç da doğrayabilirsin yerine.

Neyse şimdi salçayı sıvı yağ da kavur, aynı anda kırmızı pul biber de at, o da kavrulsun
sonra havuç ve patatesleri kavur ya da aldığın garnitürü, sonra köfteleri at çözülmeden, karıştır 3 dakika falan, sıcak suyunu koy üstüne, tuzunu koy. Sonra 15 dakika hızlı ateşte, 15 dakika kısık ateşte pişir, yanında çorba, makarna ya da pilav yapabilirsin.
Çok kolay bir yemek:)

aaa,
cok sagol canim yaaa..
bunu deneyebilirim.

hatta dudukluye koysam 10 dk.da piser herhalde.

:1hug:

canım bı ara hastalandım 49 kadar dustum galıba kemıklerım fırlamıstı cok kotu oldum tartılmadım ama ole tahmın edıyorum sonra dıkkat ettım bakıma aldım kendımı sımdı 50 ve 50.5 arasında gıdıp gelıyorum ıste aslında bende takıntı oldu galıba kormaya basladım.bu da bı rahatsızlık galıba kılo almak korkusu

ayy cnm sen cok zayifmissin;
170 boy 50 kg,
valla bilsem sana diyet yaptirmazdim;

Allah korusun zayiflama hastaligina yakalanirsin.

yapma boyle, diyet yapma ama saglikli beslen kilonu koru..
diyet yapma sakin..

Ben de ölçüldüm sonunda:

Göğüs:82
Bel:64
Kalça 94

Belin ne kadar ince,ne güzelboshayallersmile Spor falan yapıyomusun canım belin için ayrıca? Benim kilolar sadece bele ve göbeğe gidiyor.ben çok korkuyorum ölçülmüyorum. Acayip genişlemişimdir.Giysilerimden anlıyorum. Ha bu arada diyete 57 kg ile başladım daha önce belirtmemiştim

Son düzenleme:
Belin ne kadar ince,ne güzelboshayallersmile Spor falan yapıyomusun canım belin için ayrıca? Benim kilolar sadece bele ve göbeğe gidiyor.ben çok korkuyorum ölçülmüyorum. Acayip genişlemişimdir.Giysilerimden anlıyorum. Ha bu arada diyete 56,5 kg ile başladım daha önce belirtmemiştim

Aslında bel olarak çok ince değilim yandan bakınca ama göbeğim olmadığından ölçülünce öyle çıkıyor ve tabi çok uğraştım ben genelde bel çalıştım, önceden ölçmediğimden bilemiyorum ama 8 cm gitmiştir herhalde. Karın için videolardan egzersizler yapıyorum, önceden de plates yapıyordum, birde yanlar için yeni egzersizler yapmaya başladım şimdi.

benim yine beslenme düzenim kaçtı, yoğun tempodan.akşama kadar bişey yiyemedim, kahvaltıda bir tek tost ve ayran, öğlen de çok yoğundum, bir ayran içebildim:-( metabolizmam yavaşlayacak yine, kilo alıcam öğün atlamaktan. neyse artık yarın aha düzenli yemeye çalışırım. yarının yemeğini bugünden yapayım bari. meyvelerimive sütümü de koyayım çantama.

Yasemin bebeeeeem çok sevindim yeni koçumuz olmana tebrikler canım.

çok sağol canımcım

öğlen nohut yemegı bı tabak 4 kasık pılav yedım bıdee keskul yedım:(
valla tatlım çok değil ama bütün cıslar bir arada o yüzden yaniiii CADIARZU en azından keşkülü araya kaydısaydın canımm:olmaz:

canim bu b vitamin turevlerini istahsizlik icinde kullaniliomus ya ondan istahta acarmi diye dedim ama sonucta acsa seninde acardi dimi kuzumm
yasemin gelsin bakalim oda ne dicek fistigimm

yok canım hiçiştahta artış yok hatta düzeltti bile iştahımı benim vitamin eksikliği olduğu zaman acayip yemek yerim açlıktan değil sıkıntıdan tokluğumu bile bile yerim ama çok uzun süredir öyle acayip yemek yemedim beende apikobal aldım enson yani 4 gün önce falan

Ben de ölçüldüm sonunda:

Göğüs:82
Bel:64
Kalça 94

canım ben sana demedimmi inceciksin diye sporun etkileri işteebayanssulusmile

kızlar bugün sabahtan misafirlerim vardı akşama kadar onlarla beraber oturmak zorundaydım o yüzden bölüme giremedim:bbo:
aksilik yarında öylee :1ninca:

çok sağol canımcım

valla tatlım çok değil ama bütün cıslar bir arada o yüzden yaniiii CADIARZU en azından keşkülü araya kaydısaydın canımm:olmaz:

yok canım hiçiştahta artış yok hatta düzeltti bile iştahımı benim vitamin eksikliği olduğu zaman acayip yemek yerim açlıktan değil sıkıntıdan tokluğumu bile bile yerim ama çok uzun süredir öyle acayip yemek yemedim beende apikobal aldım enson yani 4 gün önce falan
:

canim benimm iyi o zamannn cunku prespektusunde istahsizlik icinde benexol kullanilio yazmista bende dedim istah acmasin diye ama senin acmamis iyi o zaman bende olmazsa iceyim gulummm

bardaklar.jpg

kizlar su icmeyi unutmayalimmmm

canim benimm iyi o zamannn cunku prespektusunde istahsizlik icinde benexol kullanilio yazmista bende dedim istah acmasin diye ama senin acmamis iyi o zaman bende olmazsa iceyim gulummm

evet tatlım benim iştahımın sebebi pskolojikti zaten tamaaamen sıkıntıdan yaniii eminim 1 saat önce yemek yiyiyorsun bi anda için kıyılıyor sempatiksalakcinnitabiii senin nasıl olur bilemem tatlım biliyorsun her bünye farklıboshayallersmile
aman bi ters etki yapmasında :1ninca:

evet tatlım benim iştahımın sebebi pskolojikti zaten tamaaamen sıkıntıdan yaniii eminim 1 saat önce yemek yiyiyorsun bi anda için kıyılıyor sempatiksalakcinnitabiii senin nasıl olur bilemem tatlım biliyorsun her bünye farklıboshayallersmile
aman bi ters etki yapmasında :1ninca:

canim doktora sorarimm benn cunku antidepresan iciorum ya bi etkilesim falan olurmu diye bitanemm

benimde kalcam 95
belim 70
gogus 90

kol 27 sanirim en genis benimm mafoldumben
bak şimdi bebeğim sana kolların için tavsiyem var bisiklet çevirirken dahi yaparsın 1 litrelik 1 su şişesini ile kollarını çalıştırabilirsin benimde çok sarktı ama ben daha önce çok kilolu idim ondan
birde duvarda şınav yapabilirsin
hemde kolların güçlenir bebeğim

aklıma gelmişken bende ölçüleyim baariii dur ama mezurayı bulayım ilk öncebayanssulusmile

canim doktora sorarimm benn cunku antidepresan iciorum ya bi etkilesim falan olurmu diye bitanemm

bi etkisi olacağını zannetmem canım eğer bi vitamin eksikliği yosa vücudun aqlerjik reyaksiyon olarak baş gösterir
benim en son 1 hafta öncesine kadar dudaklarımda ince ince uyuşukluk oluyordu bugün tv de bi bitki bilimciden öğrendim oda b vitaminin ekskliğinden oluyormuş
hadi buyur burdan yak:mymeka:

Son düzenleme:
Back
X