• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aranıza katılmak istiyorum ama ben bunları yersem ölürüm =( yemek yemegi çok ama çok seviyorum ...sadece biraz göbegim erisin istiyorum yemek yeyirek sadece pilates yaparak göbek bölgesi incelir mi kızlarbilmiyorumkismile

ben zeytinyağı ve ayçiçek yağını karıştırıp kullanıyorum tek başına zeytinyağı ile pişirmek iyi değil diye okumustum ama ne kadar doğru bilemiyorum

Zeytinyağı doymamış yağ asitleri olan linolenik, linoleik asit ve oleik asitçe zengindir bu yüzden oksitlenme yani yapısının bozulması kolaylıkle gerçekleşir. Hassas bir yağdır. En büyük düşmanı ısıdır o yüzden özellikle kızartmalarda zeytin yağı kullanmayınız, yemeklerde kullanmanızda fayda vardır.:dance:

Ay çiçeği yağı gibi, farkını anlayamadım ben:S Rengi falan da aynı. Kokusunu tadını pek çıkaramadım, salatalara ben de zeytinyağı kullanıyorum, belki salatada tadı anlaşılabilir bilemiyorum. Zeytinyağı gibi çok sağlıklıymış.

şimdi baktım netten nasıl bir yağ diye, kolza adı verilen bitkinin genetiğini değiştirmişler ve genetiği değiştirilen bitkiden elde ediliyormuş bu yağ. yani gdo lu,öyle yazıyor.

şimdi baktım netten nasıl bir yağ diye, kolza adı verilen bitkinin genetiğini değiştirmişler ve genetiği değiştirilen bitkiden elde ediliyormuş bu yağ. yani gdo lu,öyle yazıyor.

ya işte her yerde farklı yazıyor biri gdo lu diyor biri mucize diyor, bir çözsem ona göre bir daha alıcam ya da almayacağım kafamçokkarıştı

Zeytinyağı doymamış yağ asitleri olan linolenik, linoleik asit ve oleik asitçe zengindir bu yüzden oksitlenme yani yapısının bozulması kolaylıkle gerçekleşir. Hassas bir yağdır. En büyük düşmanı ısıdır o yüzden özellikle kızartmalarda zeytin yağı kullanmayınız, yemeklerde kullanmanızda fayda vardır.:dance:

ayy cnm simdi farkettim; sen 46 kg olup naicaksinnnnn???
50 neyine yetmiyor:1shok:

bu arada ben de aycicek yagi kullaniyorum yemeklerde.
kanola yagina birara ben de merak salmistim; bayag arastirdim netten; sonra cozemedim, vazgectim almadim.

Bizim burada hava açtı ben bu güzel havayı değerlendirip, yürüyüşe ve alışverişe çıkayım hemen, öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

aranıza katılmak istiyorum ama ben bunları yersem ölürüm =( yemek yemegi çok ama çok seviyorum ...sadece biraz göbegim erisin istiyorum yemek yeyirek sadece pilates yaparak göbek bölgesi incelir mi kızlarbilmiyorumkismile

cnm ben de senin gibi sirf pilatesle kilo veririm sandim birara, 1 kg aldim;
sonra diyete de basladim pilatesin yaninda ve 1,5 kg verdim.

merak etme vucut cok yemeye nasil alisiyorsa az yemeye de alisiyorrrr

cnm ben de senin gibi sirf pilatesle kilo veririm sandim birara, 1 kg aldim;
sonra diyete de basladim pilatesin yaninda ve 1,5 kg verdim.

merak etme vucut cok yemeye nasil alisiyorsa az yemeye de alisiyorrrr

peki ya cnm öyle yaptıgında vucudunda sıkılaşma oldu mu yani incelme ...aslında ben kilomdan çokta rahatısız degilim sadece biraz sıkılaşssın istiyorum ...diyet bana göre hiç değil buguna kadar hiç denemedim çünkü denesem bile başaramayacagımı biliyorum midemi küçültmek çok zor bilmiyorumkismile

bu arada ben de aycicek yagi kullaniyorum yemeklerde.
kanola yagina birara ben de merak salmistim; bayag arastirdim netten; sonra cozemedim, vazgectim almadim.

memleketimim gerçek zeytinyağı varken kanola yağına hiç gerek yok bence. bu arada scyla benim de canımı istetti. burada da hava açtı, çıkıyorum dışarı, bir hava alıp dolaşayım.

canım bir de ibrahim saraçoğlu diyor ki, bitki çaylarını ve kürlerini sürekli kullanmayın, bir süre kullandıktan sonra vücut alışır, gerekli olduğunda işe yaramaz hale gelir diyor. sürekli belli bir bitki çayı ve kür tüketmemek lazımmış yani.

hadı canım yaa bılmıyordum valla zaten turkıyede evde yapabılıyorum su 10 gunde ıceyım de hergun gıdınce ugrasamam da bulamam da tekrar zemuszemus

benim de bildigim detoks yaparken, sadece meyve ve sebze sulari icilir; bolca da su;
kati bisey yenmez, pismis bisey de yenmez;
sadece cig meyve sebze sulari,
tabi sadece 2-3 yapilir bu ; maksat vucudu arindirmak;
vucut zararli seylerden temizlendikten sonra normal diyete gecilir.

tabi be bunu hicbirzaman basaramam.

aynen canım ben de boyle bılıyorum ama ben de hıc yapmadım sadece pırınc lapası yapmıstım vaktı zamanında kaydirigubbakcemile5
onda da sadece prınc lapası meyve sebze yıyebılırsun bol su bı de ama gerısı hep yasak kahvaltı sut sut urunlerı falan yok hıc zaten ya ayda ıkı gun ust uste ya da haftada 1 er defadan 4 defa fazlası aman amankaydirigubbakcemile5

Beni mahvetti hareketler fena çalıştırıyor kasları üfflaelaelaelaelae

vayyy supermıs canımm yaa mahvetsın valla bilmiyorumkismile

canlar ogle aksam yedıklerımı yazmaya tekrar baslayım dedım ama bugunde komsumuz ben geldım dıye oturmaya cagırdı yıne bı suru bı seyler o yuzden yazmayım ben ama aksamı cok hafıf bı seyle gecıstırırsem kurtarırım ınsallah gunu :))

sensewitch e soralım ,o daha iyi bilir.

Eskiden içinde % 45-50 zararlı yağ oranı vardı şimdi gdo yani yumuşatılmış hali ile "ıslah" çalışmaları ile oran % 0 düzeyine düşürülerek satılmaktadır. Türkiye'de bitkisel yağ açığını kapatmak amacıyla tarımsal çalışmaları sürmekte (amaç açık kapatmak arkadaşlar...) Allahın Kanadalılarının yağını ne yapıcaz zeytin yağı kullanalım derim ben birçok değişim yapılmış sonuçlarının ne olduğu kanıtlanmamış...

Onun dışında sağlık açısından doymamışlık serbest yağ asidi gibi kalite ve sağlık değerleri tutuyor...

Selam kızlar, kahvaltıdan sonra 30 dk spor yapabildim bugün müzikli kandırmacam sayesinde, 30 dk boyunca yine aklıma gelen tüm hareketleri kendimi zorlamadan uyguladım tüm kaslarımı çalıştırmak için. Resmen pestilim çıktı sempatiksalakcinni , müzik olmasa hayatta sonuna kadar dayanamazdım, dün müziksiz 15 dk dayanabilmiştim. 1 saat spor yapanları tebrik ediyorum a.s.

Kızlar yazdıklarınızın hepsini okuyamasam da genel olarak bakındım. Bazı arkadaşlar beslenmeleri konusunda cidden çok katılar. Bence ömür boyu uygulayabileceğiniz bir beslenme programı edinmelisiniz arkadaşlar. Sonuçta iş kilo vermekle bitmiyor. Katı yasaklar ancak yasaklı yiyeceklere bi süre sonra özlem duymamızı sağlıyor. (en azından benim için öyle)

Buarada dün çook geç saatte süt içmek yerine, çok acıktığım için 1 dilim kadar ekmekle peynir tükettim. Annem yanımda bitter çikolata yiyince dayanamayıp ondan da yedim. bilmiyorumkismile

Kızlar yazdıklarınızın hepsini okuyamasam da genel olarak bakındım. Bazı arkadaşlar beslenmeleri konusunda cidden çok katılar. Bence ömür boyu uygulayabileceğiniz bir beslenme programı edinmelisiniz arkadaşlar. Sonuçta iş kilo vermekle bitmiyor. Katı yasaklar ancak yasaklı yiyeceklere bi süre sonra özlem duymamızı sağlıyor. (en azından benim için öyle)

Buarada dün çook geç saatte süt içmek yerine, çok acıktığım için 1 dilim kadar ekmekle peynir tükettim. Annem yanımda bitter çikolata yiyince dayanamayıp ondan da yedim. bilmiyorumkismile

Geçmiş olsun...:bbo:

Back
X