• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

alkisalkisalkis alkisalkisalkis Sen spor yap da canım, ben anlatırım sana sorun değil. Yeter ki mezuralarla barıştıralım seni (1 saat spor için tebrikler) kaydirigubbakcemile3 Kolun kaç çıktı?? Atasözleri süper buarada :lepi:

su2lm2.jpg
su icelim bol bolda

alkisalkisalkis alkisalkisalkis Sen spor yap da canım, ben anlatırım sana sorun değil. Yeter ki mezuralarla barıştıralım seni (1 saat spor için tebrikler) kaydirigubbakcemile3 Kolun kaç çıktı?? Atasözleri süper buarada :lepi:

saolasın canım benımmm ınsallah bırakmam hıc bakalım :))evdeyken vıdeolarımı yapardım uzun uzun yazardım yasemncım bılır :)))) sımdı turkıyedeyım de annem bı yere yazılmıs onun yanına takılıyorum gecıcı olarak:)) kolum 24-25 cıktı saolasın canım yaa atasozlerım super deeemı:)) :lepi: kalkam da su ıcem barı prensesım o kadar resım neyım yuklemıs :)

saolasın canım benımmm ınsallah bırakmam hıc bakalım :))evdeyken vıdeolarımı yapardım uzun uzun yazardım yasemncım bılır :)))) sımdı turkıyedeyım de annem bı yere yazılmıs onun yanına takılıyorum gecıcı olarak:)) kolum 24-25 cıktı saolasın canım yaa atasozlerım super deeemı:)) :lepi: kalkam da su ıcem barı prensesım o kadar resım neyım yuklemıs :)

ic bitanemmm sifadir su zayiflamak icin saglik su icin opuyorumnanaktan
kolun iyimiss canim benim 27

ben de ebruyla plates yaptım iki hafta sonra bıraktım,şimdi yeniden başladım. hepsini yapıyorum ama karın günü beceremiyorum. mosmor oluyorum, hem de hareketlerin hepsini yapamıyorum. bir de karşımda hem hareketleri yapıp hem de gülümsüyorlar .yapamıyorum diye sinir oluyorum:-)

Ayy bugün herkese çok gülüyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 Yapılacak gibi değil ki... Sen beni bi görsen yaparken koparsın, onlar bacağı 90 derece açıyorsa ben max 70 falan açıyorum. Yorulunca iyice düşüyor derece. Adam akıllı yapmamama rağmen hepsini yapamıyorum ya da daha da bi katlediyorum hareketleri sırnaşık şey . Yalnız değilsin yani arkadaşım kaydirigubbakcemile5 .

oyle valla canım da ıcmesı pek cok zor yaa maleseff :(kaydirigubbakcemile

Ayy bugün herkese çok gülüyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 Yapılacak gibi değil ki... Sen beni bi görsen yaparken koparsın, onlar bacağı 90 derece açıyorsa ben max 70 falan açıyorum. Yorulunca iyice düşüyor derece. Adam akıllı yapmamama rağmen hepsini yapamıyorum ya da daha da bi katlediyorum hareketleri sırnaşık şey . Yalnız değilsin yani arkadaşım kaydirigubbakcemile5 .

valla gozumde canlandı da ben de guldum yaaa kaydirigubbakcemileşakkıdı saka bı yana canım benım yaparsın sen aslansın kaplansın olumunekankayizsmile sana da bı cızelge neyım yapalım yahuuu olmuyo bolee :içelim:

ben de ebruyla plates yaptım iki hafta sonra bıraktım,şimdi yeniden başladım. hepsini yapıyorum ama karın günü beceremiyorum. mosmor oluyorum, hem de hareketlerin hepsini yapamıyorum. bir de karşımda hem hareketleri yapıp hem de gülümsüyorlar .yapamıyorum diye sinir oluyorum:-)

ayyy al bendende o kadar,bi hareketi yapamayınca kendime çok kızıyorum beceriksizmiyim neyim diye ve haliyle çok soğuyorum:oklava:

Dr. Batmanghelidj “Hasta Değil Susuzsunuz" kitabında vucudumuzun tam 46 nedenle suya ihtiyaç duyduğunu anlatmaktadır.

Bunlar şunlardır.

1- Hiçbir canlı susuz yaşayamaz.
2- Göreceli su yetersizliği vücudun bazı fonksiyonlarını önce bastırır, sonra öldürür.
3- Su temel enerji kaynağıdır.
4- Su vücudun her hücresinde elektriksel ve manyetik enerji üretir, bize yaşam gücü verir.
5- Hücre yapısındaki maddeleri birbirine bağlayan bir yapıştırıcıdır.
6- DNA hasarını önler ve onarım mekanizmalarının daha iyi çalışmasına yardımcı olur, böylece üretilen anormal DNA sayısı azalır.
7- Bağışıklık sisteminin (bütün mekanizmalarının) merkezi olan kemik iliğinde, bu sistemi kanser de dahil olmak üzere, çeşitli hastalıklara karşı güçlendirir.
8- Bütün besinlerin, vitamin ve minerallerin temel çözücüsüdür. Vücutta besinleri küçük parçalara ayırır, sindirimlerinde ve son metobolik aşamalarında görev yapar.
9- Besinlere enerji verir ve parçalanan besinler sindirim sırasında bu enerjiyi vücuda aktarır. Susuz yenen yemeğin vücut için hiçbir enerji değeri yoktur.
10- Su, besinlerdeki gerekli ögelerin emilimini artırır.
11- Bütün ögelerin vücuda taşınmasına yardımcı olur.
12- Akciğerlerde oksijen toplayan kırmızı kan hücrelerinin çalışma verimini artırır.
13- Hücreye ulaşan su, o hücreye oksijen verir ve atık gazları vücuttan atılmaları için akciğerlere taşır.
14- Vücudun çeşitli bölgelerinden zehirli atıkları toplar ve atılmaları için karaciğer ya da böbreklere taşır.
15- Eklem boşluklarındaki temel yağlayıcı maddedir, artrit ve sırt ağrılarının oluşumunun önlenmesinde yardımcı olur.
16- Omurgadaki diskleri “şok emici su yastıkları” na dönüştürür.
17- Bağırsakları en iyi çalıştıran yağlayıcı maddedir, kabızlığı önler.
18- Kalp krizi ve felce karşı koruyucudur.
19- Kalp ve beyin damarlarında pıhtılaşmayı önler.
20- Vücudun soğutma (terleme) ve ısıtma (elektrik) sistemleri için vazgeçilmezdir.
21- Düşünme başta olmak üzere, bütün beyin fonksiyonları için bize güç ve elektriksel enerji verir.
22- Serotonin ve diğer nörotransmitterlerin (sinir ileticileri) üretimi için vazgeçilmezdir.
23- Melatonin de dahil olmak üzere, beyinde üretilen bütün hormonların yapımı için gereklidir.
24- Çocuklarda ve yetişkinlerde dikkat yetersizliği sorununa çözüm getirir.
25- Çalışma verimini artırır ve dikkat aralığını büyütür.
26- Su dünyadaki diğer bütün içeceklerden daha kolay bulunabilir ve hiçbir yan etkisi yoktur.
27- Stres, gerginlik ve depresyonun hafiflemesine yardımcı olur.
28- Uykuyu düzenler.
29- Yorgunluğun giderilmesine yardımcı olur ve bize gençliğin enerjisini verir.
30- Cildi yumuşatır ve yaşlılık belirtilerinin azalmasına yardımcı olur.
31- Gözlere canlılık ve parlaklık verir.
32- Glokomdan korunmamıza yardım eder.
33- Kemik iliğinde kan üretim sistemlerini düzenler, lösemi ve lenfoma oluşumunun önlenmesine yardımcı olur.
34- Vücutta enfeksiyon ve kanser hücrelerinin geliştiği bölgelerde bağışıklık sistemini güçlendirmek için çok gereklidir.
35- Kanı sulandırır ve dolaşım sırasında pıhtılaşmasını önler.
36- Kadınlarda, adet öncesi ağrıyı ve ateş başmasını hafifletir.
37- Kalp atışıyla birlikte kanı sulandırıp dalgalandırarak dolaşımdaki katı maddelerin dibe çökmesini engeller.
38- ınsan vücudunda dehidrasyon sırasında kullanılabilecek bir su deposu yoktur. Bu nedenle gün boyunca düzenli olarak su içmemiz gerekir.
39- Dehidrasyon cinsellik hormonunun üretimine engel olur, bu iktidarsızlık ve libido kaybının başlıca nedenlerinden biridir.
40- Su içtiğiniz zaman susuzluk ve açlık duygularını ayırt edebilirsiniz.
41- Kilo vermenin en iyi yolu su içmektir. Düzenli aralıklarla su için ve sıkı bir rejim yapmadan zayıflayın. Acıktığınız zaman aşırı yememeli, ama susadığınızda suyunuzu içmelisiniz.
42- Dehidrasyon doku boşlukları, eklemler, böbrekler, karaciğer, beyin ve deride zehirli çökeltilerin birikmesine yol açar. Su bunları temizler.
43- Su, gebelikte sabah bulantılarını azaltır.
44- Zihin ve vücut fonksiyonlarını bütünleştirir. Karar verme ve hedefleri belirleme yeteneğini artırır.
45- Yaşlılıkta bellek kaybının önlenmesine yardımcı olur. Alzheimer, multipl skleroz, Parkinson ve Lou Gehring hastalıklarının riskini azaltır.
46- Kafein, alkol ve bazı ilaçlara duyulan bağımlılığın giderilmesine yardımcı olur.

Bir bardak suyun faydaları işte böyle.

Sen dedin hemen suyumu içtim kaydirigubbakcemile5 , suyu yanımda tutuyorum ama forum başında ne yemek aklıma geliyo ne su. Daha alışamadım forumda yazmaya, şu an baya yoğun bi de :utangac: Prensescim mezurayla ölçmediğim için yazmamıştım ama bugün ip yöntemiyle biçok kez ölçtüm kolumu (genelde aynı çıktı): 27,5 çıktı. Çok üzgünüm çoook Geçtim seni yani olumunekankayizsmile

Yesacım senin kolların kesin formdadır, bu sefer cidden inanmam. Seni de takip listesine eklerim canım sorun değil yerimseniben Sporu bırak da göreyim :oklava:

Sen dedin hemen suyumu içtim kaydirigubbakcemile5 , suyu yanımda tutuyorum ama forum başında ne yemek aklıma geliyo ne su. Daha alışamadım forumda yazmaya, şu an baya yoğun bi de :utangac: Prensescim mezurayla ölçmediğim için yazmamıştım ama bugün ip yöntemiyle biçok kez ölçtüm kolumu (genelde aynı çıktı): 27,5 çıktı. Çok üzgünüm çoook Geçtim seni yani olumunekankayizsmile

Yesacım senin kolların kesin formdadır, bu sefer cidden inanmam. Seni de takip listesine eklerim canım sorun değil yerimseniben Sporu bırak da göreyim :oklava:

afiyet seker olsunn gulummm
bugunn 120 dakika bisiklet cevirdim ama terlemiorum cok hizli cevirmedimm tatlimmm
belkide bana oyle gelioo bu kol mevzuu canimm taktimsa kendi kendime:)) kaydirigubbakcemile3

valla gozumde canlandı da ben de guldum yaaa kaydirigubbakcemileşakkıdı saka bı yana canım benım yaparsın sen aslansın kaplansın olumunekankayizsmile sana da bı cızelge neyım yapalım yahuuu olmuyo bolee :içelim:

Canım eskiden olsa herbi sporu yapardım. Koşu ve voleybol takımındaydım küçükken (okulun takımı). Lisede beden dersi bitti, benim de sporla alakam bitti.

Canım buraya ilk geldiğimde demiştim 59 olmadan profil resmi de koymam çizelge de diye... Aslen buraya 59 olmadan yazmıcaktım bilem. Ama napam, dayanamadım geldim. Az kaldı canım. Kendimi biliyorum en geç 4 -5 gün sonra koyarım çizelgeyi hihoyyyt

canım valla degıller ama yıne de cok kotu degıl benım en sorunlu yerım ıc bacak selulıt ve gobek en ıyı yerımde kalca ve basenlerım neysekı orda sorunum yok kaydirigubbakcemile hayatımın bellı donemlerınde yaptım spor ama bıraktım ıste son zamanlarda da duzenlı yapmaya calısıyorum ne kadar oldu acaba aralıkta basladık sanırım degıl mı yahuuukaydirigubbakcemile5

@aveloncuma :) tamamdır o zaman canım benım dort (4) gozle beklıyoruz cızelgenı emı :))

Son düzenleyen: Moderatör:
afiyet seker olsunn gulummm
bugunn 120 dakika bisiklet cevirdim ama terlemiorum cok hizli cevirmedimm tatlimmm
belkide bana oyle gelioo bu kol mevzuu canimm taktimsa kendi kendime:)) kaydirigubbakcemile3

Canım her aynı tarz spor da olmaz ki.. Biraz farklı şeyler dene a.s Kollar için ağırlık şart, su şişesini doldur en azından. Ben hiç sevmem kollarımı spora devam yani. Zaten kolları sevsek bile o bölge yönelik çalışılmalı çünkü yaşlı teyzelere bakınca anlıyorum ne kadar sarkmaya müsait bi bölge olduğunu.

canım valla degıller ama yıne de cok kotu degıl benım en sorunlu yerım ıc bacak selulıt ve gobek en ıyı yerımde kalca ve basenlerım neysekı orda sorunum yok kaydirigubbakcemile hayatımın bellı donemlerınde yaptım spor ama bıraktım ıste son zamanlarda da duzenlı yapmaya calısıyorum ne kadar oldu acaba aralıkta basladık sanırım degıl mı yahuuukaydirigubbakcemile5

Doğru tahmin etmişim canım o zaman, sana o hareketi özellikle anlatmıştım çünkü. ıstisnasız herkesin problemi. Bayadır spor yapıyorsun, ben daha bu hafta başladım :utangac:

Anlaşıldı dört (4) :))))

Son düzenleme:

yarım yamalak filan ama işe de yarıyor, göbeğimdeki yağ tabakasının altında hafiften bir kas oluştu ,hissediyorum. 7cm incelmiş belim. işe yaramıyor zannetmiştim, meğer yarıyormuş.zorlanıyoruz ya belki daha çok kalori harcıyoruz:-) züğürt tesellisi oldu bu biraz:-)

kuzum yaaaaaa valla saka yapıyorumm yaa sevdıgımden ınsan sevdıgı postu yerden yere vururmus ahanda bı atasozu daha kendımı astım valla delikafaduldenkaydirigubbakcemile3 bu arada boyun kesın uzardı canım senın devam etsen valla dıom bak:))))

yaa bu arada kolumun resmını cektım mezura ıle bırlıkte kaydirigubbakcemile3 ama ıste sayılar gorunmuyo ıgrenc cekmıs makına aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

aklinialirimsmilezaten mervee diyo anne galiba senin boyun mu uzuyo diyooosempatiksalakcinni

çünkü 2 senedir boyu aynı 158.5
buçuğa önem veriyo oda lazımsempatiksalakcinni
ama ben seni yerden yeremi vurdumm

Doğru tahmin etmişim canım o zaman, sana o hareketi özellikle anlatmıştım çünkü. İstisnasız herkesin problemi. Bayadır spor yapıyorsun, ben daha bu hafta başladım :utangac:

Anlaşıldı dört (4) :))))

evet canım benım yaa dogru tahmın valla yapayım ınsallah hadı bakalım kaydirigubbakcemile5

aklinialirimsmilezaten mervee diyo anne galiba senin boyun mu uzuyo diyooosempatiksalakcinni

çünkü 2 senedir boyu aynı 158.5
buçuğa önem veriyo oda lazımsempatiksalakcinni
ama ben seni yerden yeremi vurdumm

kızınn dıyosa dogrudur bence Şeniz valla vur kuzum benı yerden yere ınsan sevdıgını vururmus kaydirigubbakcemile uzar uzar daha bız napalım 1.57 boyla kaydirigubbakcemile4 ama kız dedıgın kısa olur demı solee ufak tefek ele gelırr kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

yarım yamalak filan ama işe de yarıyor, göbeğimdeki yağ tabakasının altında hafiften bir kas oluştu ,hissediyorum. 7cm incelmiş belim. işe yaramıyor zannetmiştim, meğer yarıyormuş.zorlanıyoruz ya belki daha çok kalori harcıyoruz:-) züğürt tesellisi oldu bu biraz:-)

Kesinlikle katılıyorum chemescim, zaten yapamayınca moralim bozulmuyo tersine kendime gülmeye başlıyorum sırnaşık şey Benim eskiden kalma sağlam kas kütlerim var ama üstünü kat kat yağ bağlamış eyvahedigeldismile Fazlalıklar yaşam kalitesini çok düşünüyor cidden. ( 7 cm için tebrikler :nazar: alkisalkisalkis , darısı başımıza)

Prensenscim su ile ilgili yazı çok uzun diye sonraya erteledim okumayı :utangac: Gelgelelim egzersize, sen kendin yapcan mı ondan haber ver bakayım :mymeka:

selam herkeseeeee

bir bardak yeşil öay 3 adet eti form kepekli bisküvi yedim ama mide bulantım hala devam ediyor.....şimdi nane limon kaynattım onu içiyorum.....

yarın için ümitli olan varmı hevesle sonuç bekleyen????

prensesim paylaşımın için teşekkkürler su çok önemli bide yavaş yavaş içmeyi öğrenebilsek
bir bilgide ben vereyim su ile ilgili insan susamadan ortalama 20 dk falan önce vücut susuz kalmış demekmir bunu eşimin dalış hocası söylemiş:içelim:

ılginç bi bilgiymiş yasemincim. Ben de bi belgeselde izlemiştim: Vücut günlük su ihtiyacını aslında bi şekilde alıyormuş. Biz sadece içtiklerimize bakıyoruz ama yediğimiz katı şeyler çok büyük oranda su içeriyormuş. Oranları hatırlamıyorum ama cidden abartılıydı, duyunca çok şaşırmıştım. Tabi biz bol bol içelim suları.

Back
X