• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Trufcum kilo çizelgene dikkat ettim de 50 senin için çok az değil mi??? 16,3 oluyormuş öyle oran. Tabloya göre 50 senin için çok az oluyo:

Bayanlar Risk
19.1'den düşük Zayıflık.
19.1-25.8 arası Normal. Risk yok.

50 kilo az değil eski kilom öyleydi ve çok memnundum gebelikten önce. 72 kilo doğuma gittiğim kilodur

Tabi chemes cim kas oranı da önemli ama o orandan boyunu anladım trufun 1,75 falan sanırım boyu. 1,75 boya 50 kilo cidden çok az bence kafamçokkarıştı Kaslı olsa zaten daha da kilolu olmalı.

175 olmayı çok isterdim ama maalesef sadece 160 ım

ahhh ahhh ne otoritesi bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3
benim mutfağa gitmem lazım canım sonra görüşürüz Şenizolumunekankayizsmile

anne ve eş olmak gerçekten zor yaaa. bekarken ne rahatmışım diyorum bazen ama iyiki evlenmişim ve iyiki anne olmuşum

Trufcum o zaman çizelgeye yazarken bi karışıklık olmuş, tamamen oradaki 16,3 oranını referans almıştım (16,3 olması için 50 de 175 boy gerekiyo da canım) bilmiyorumkismile O zaman sen de bizim takımdasın, kilo ve boylar çok yakın kaydirigubbakcemile5 Verdiğin 10 kilo için ayrıca tebrik ederim :nazar: :lepi:

Trufcum o zaman çizelgeye yazarken bi karışıklık olmuş, tamamen oradaki 16,3 oranını referans almıştım (16,3 olması için 50 de 175 boy gerekiyo da canım) bilmiyorumkismile O zaman sen de bizim takımdasın, kilo ve boylar çok yakın kaydirigubbakcemile5 Verdiğin 10 kilo için ayrıca tebrik ederim :nazar: :lepi:

teşekkürler canım ama doğumdan sonra yalnızca 5 kilo gitmişti şok olmuştum :emir_bebek: 3700 çocuk... ee plasenta... amniyos sıvısı geri kalan kilo bende kalmıştı . :CüvCüv: sezeryan oldum ne yazıkki. öyle böyle bi kaç ayda 63 e indim ama gerisi gelmiyo diyet kültürümde yok hayatımda sadece 2 yıldır zayıflamaya çalışıyorum ne yazıkki
çizelgeyi zaten zorla yapmıştım olduysa bi karışıklık orda olmuştur

Heee şimdi tam olarak anladım trufcum :utangac: 5 kilo da ne hafifliktir 1 günde :lepi: Ya bende sağlıklı beslenme diye bi kültür bilem yok ki... Tek yaptığım az beslenmek. (miktara dikkat desem daha doğru olacak) 1 şubattan bu yana 2 kilo verdim ama bikaç gün acaip yemiştim. 2 yıldır o zaman miktara çok da dikkat etmiyorsun :olmaz: ısteyince oluyor. AAAAAAA sen zaten nutella tereyağı kaymak karıştıransın :roflol: Seni gidi seni...

Son düzenleme:
:oklava:yok sana resim:dilcikar:

şaka şaka bitanem bi kurcalayayım bakalım pcdeki resimleri yada başka bi,şeylede denerim yüzümü karalamayı sevmiyorum herkeste görmemeli ama o gün scyllaa özel albüm yapmıştı o nasıl yapılıyor diye sorucam ama korkuyorum şimdi :mymeka:

Niye korkuyorsun benden ya, çok mu öcüyüm mafoldumben

Albüm ekle diyorsun önce sonra ayar çıkıyor ordan yapıyorsun
-Herkese Açık
-Özel - Sadece irtibatlarınıza ve yöneticilere görünür

Alttakini seçiyorsun, eski albümünün nasıl değiştirileceğini bilmiyorum ama yeni albüm ekleyip yapabilirsin hayatım:)

Son düzenleme:
3 mil yürüdüm leslie ile,
sonra da yarım tabak ıspanak ve bir tabak mantı yedim.

yesacım oldu mu böyle:) boldlu boldlu oh miisss kaydirigubbakcemile3

Heee şimdi tam olarak anladım trufcum :utangac: 5 kilo da ne hafifliktir 1 günde :lepi: Ya bende sağlıklı beslenme diye bi kültür bilem yok ki... Tek yaptığım az beslenmek. (miktara dikkat desem daha doğru olacak) 1 şubattan bu yana 2 kilo verdim ama bikaç gün acaip yemiştim. 2 yıldır o zaman miktara çok da dikkat etmiyorsun :olmaz: ısteyince oluyor. AAAAAAA sen zaten nutella tereyağı kaymak karıştıransın :roflol: Seni gidi seni...

:1ninca: sorma o kaymak faciasını ya adını duymak istemiyorum öyle tiksindim :1ninca:
ya bi ara güzelce 55,9 a kadar düşmüştüm delikafadulden ama maalesef oburluğumdan geri çıktım. zayıfken dünyaları yesem kilo almayan ben şimdi kilo verdim diyip yemeye başlayınca cokacimcoook simitlerim çıkyor yandan yandan yasakkelime

:)

senden niye korksun yaa fıstık gibisin fıstık bayanssulusmile şaka yaptı o şaka koy şöyle resimlerinide gözümüz gönlümüz açılsın canım benim

Nedense şaşırmadım canım eski kilona çıkmana kaydirigubbakcemile3 (Hala gülüyorum ya o menüne :roflol: ) Hep birlikte zayıfladıktan sonra buraya yazmaya devam edelim kiloları, başka türlü kontrol zor. Var hepimizde bi yaramazlık kaydirigubbakcemile

Canım bence ideal fizik sporla kasla güzelleşir, kas da zaten insanı ince gösterir ama ağır çeker. Spora devam et 55 de fıstık gibin olursun bence kaydirigubbakcemile3

Bendeki durum bu demek ki yoksa 155 boya 54 kilo çok kötü durur baktığında bilemedim valla laelaelaelaelae

Bendeki durum bu demek ki yoksa 155 boya 54 kilo çok kötü durur baktığında bilemedim valla laelaelaelaelae

Muhtemelen öyledir sensewitchcim. İnsan kendiyle aynı kilo ve boyda olan insanlarla kendini karşılaştırdığında daha çok anlıyor farkı. Ben spor yaptığım dönemlerde benden zayıf ve uzun arkadaşımın fiziği bana göre çok daha kilolu gözüküyordu mesala.

Yesaya da sormuştum sana da soram, nasıl ölçüldü? Şu ana kadar duyduğum yöntemler bana saçma geldiydi de...

annem gitmişti diyetisyene , ellerine bişey vermiş, böylecebütün vucuttan elektrik akımı geçiyormuş, geçerken de yağ ve kas oranını ölçüyormuş.

:oklava:yok sana resim:dilcikar:

şaka şaka bitanem bi kurcalayayım bakalım pcdeki resimleri yada başka bi,şeylede denerim yüzümü karalamayı sevmiyorum herkeste görmemeli ama o gün scyllaa özel albüm yapmıştı o nasıl yapılıyor diye sorucam ama korkuyorum şimdi :mymeka:

canım yaaaaaaaaaa sempatiksalakcinni vardır vardır hadı hadı nazlanma sempatiksalakcinni scylladan nıye korkuyon kuzum yawww lülülülülülü Şeniz

Şenizohhhhh, canım beniiimmmmmŞeniz

ohh valla ohhh kaydirigubbakcemile4

Kız cimcime ne uraşıyon yasemincimle, kilodaşım o benim (bi de doğum günüdaşım opuyorumnanaktan ) :dilcikar: :mymeka:

Öptüm yesacım.

yaw valla sevdıgımden ugrasıommm aklinialirimsmile

en azından ailen varmış yanında. yalnız yaşayanlar da var:-(

oyle valla ben napıyım gurbet elde bı basıma :gitme: saka yaw mutluyum ben Allahıma sukur delikafadulden

:)

ne yaptıysan artık nasıl korkutmussun kızı :roflol:

3 mil yürüdüm leslie ile,
sonra da yarım tabak ıspanak ve bir tabak mantı yedim.

yesacım oldu mu böyle:) boldlu boldlu oh miisss kaydirigubbakcemile3

valla mıs olmus canımmm yaaa yuru beee super olmuss ben de yazacam sımdı az kaldı bekleyın gelıyorummkaydirigubbakcemileolumunekankayizsmile

Yağ oranım % 21 kas % 41 idi ben niye hala kiloluyum yaaaa :(

hay masallahhhhhhhh 21 ney yawww ben 30lu gordummm şakkıdı kusuratını salla gıtsın -tatlicadiarzu-

annem gitmişti diyetisyene , ellerine bişey vermiş, böylecebütün vucuttan elektrik akımı geçiyormuş, geçerken de yağ ve kas oranını ölçüyormuş.

ayy benım de elıme verdıler bı sey aynısı mı acaba bilmiyorumkismile

ebruyla pilatesimi de yaptım. bugün pilates yapan var mı, cuma günleri bant günü diyor. pilates bandı kullanan var mı?? almayı düşünüyorum da, bantla kol çalıştıracakmış daha çok.

Ben de şimdi araştırdım onu yazacaktım sen yazmışsın kaydirigubbakcemile5 bak bu mantıklı geldi. olumunekankayizsmile

Back
X