Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben bile burdan otoriteni hissettim, korktum eyvahedigeldismile buyrunnnnnnnnn
Trufcum kilo çizelgene dikkat ettim de 50 senin için çok az değil mi??? 16,3 oluyormuş öyle oran. Tabloya göre 50 senin için çok az oluyo:
Bayanlar Risk
19.1'den düşük Zayıflık.
19.1-25.8 arası Normal. Risk yok.
Tabi chemes cim kas oranı da önemli ama o orandan boyunu anladım trufun 1,75 falan sanırım boyu. 1,75 boya 50 kilo cidden çok az bence kafamçokkarıştı Kaslı olsa zaten daha da kilolu olmalı.
ahhh ahhh ne otoritesi bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3
benim mutfağa gitmem lazım canım sonra görüşürüz Şenizolumunekankayizsmile
Trufcum o zaman çizelgeye yazarken bi karışıklık olmuş, tamamen oradaki 16,3 oranını referans almıştım (16,3 olması için 50 de 175 boy gerekiyo da canım) bilmiyorumkismile O zaman sen de bizim takımdasın, kilo ve boylar çok yakın kaydirigubbakcemile5 Verdiğin 10 kilo için ayrıca tebrik ederim:lepi:
klava:yok sana resim:dilcikar:
şaka şaka bitanem bi kurcalayayım bakalım pcdeki resimleri yada başka bi,şeylede denerim yüzümü karalamayı sevmiyorum herkeste görmemeli ama o gün scyllaa özel albüm yapmıştı o nasıl yapılıyor diye sorucam ama korkuyorum şimdi :mymeka:
Heee şimdi tam olarak anladım trufcum5 kilo da ne hafifliktir 1 günde :lepi: Ya bende sağlıklı beslenme diye bi kültür bilem yok ki... Tek yaptığım az beslenmek. (miktara dikkat desem daha doğru olacak) 1 şubattan bu yana 2 kilo verdim ama bikaç gün acaip yemiştim. 2 yıldır o zaman miktara çok da dikkat etmiyorsun
lmaz: ısteyince oluyor. AAAAAAA sen zaten nutella tereyağı kaymak karıştıransın :roflol: Seni gidi seni...
Niye korkuyorsun benden ya, çok mu öcüyüm mafoldumben
:)
Yağ oranım % 21 kas % 41 idi ben niye hala kiloluyum yaaaa![]()
Canım bence ideal fizik sporla kasla güzelleşir, kas da zaten insanı ince gösterir ama ağır çeker. Spora devam et 55 de fıstık gibin olursun bence kaydirigubbakcemile3
Bendeki durum bu demek ki yoksa 155 boya 54 kilo çok kötü durur baktığında bilemedim valla laelaelaelaelae
Yesaya da sormuştum sana da soram, nasıl ölçüldü? Şu ana kadar duyduğum yöntemler bana saçma geldiydi de...
klava:yok sana resim:dilcikar:
şaka şaka bitanem bi kurcalayayım bakalım pcdeki resimleri yada başka bi,şeylede denerim yüzümü karalamayı sevmiyorum herkeste görmemeli ama o gün scyllaa özel albüm yapmıştı o nasıl yapılıyor diye sorucam ama korkuyorum şimdi :mymeka:
Şenizohhhhh, canım beniiimmmmmŞeniz
Kız cimcime ne uraşıyon yasemincimle, kilodaşım o benim (bi de doğum günüdaşım opuyorumnanaktan ) :dilcikar: :mymeka:
Öptüm yesacım.
en azından ailen varmış yanında. yalnız yaşayanlar da var:-(
Niye korkuyorsun benden ya, çok mu öcüyüm mafoldumben
:)
3 mil yürüdüm leslie ile,
sonra da yarım tabak ıspanak ve bir tabak mantı yedim.
yesacım oldu mu böyle:) boldlu boldlu oh miisss kaydirigubbakcemile3
Yağ oranım % 21 kas % 41 idi ben niye hala kiloluyum yaaaa![]()
annem gitmişti diyetisyene , ellerine bişey vermiş, böylecebütün vucuttan elektrik akımı geçiyormuş, geçerken de yağ ve kas oranını ölçüyormuş.
annem gitmişti diyetisyene , ellerine bişey vermiş, böylecebütün vucuttan elektrik akımı geçiyormuş, geçerken de yağ ve kas oranını ölçüyormuş.