Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar selammmm anneannemden dondummm
ama sizleri cokkk ozledimmm bennn
bu aradaa 60.5 ciktimmm![]()
bu aradaa 60.5 ciktimmm![]()
bu aradaa 60.5 ciktimmm
Prensesim nerede yahu, anneannesine mi gitti acaba yine :uhm:
ananen güzel bakmış demek ki sanacanım üzülme ,sağlıklı beslen sadece.gerisini boşver. vucut kendini zaten ona göre ayarlıyor. başka bişey yapmana gerek kalmıyor.
Hoşgeldin prensescim opuyorumnanaktan Ben de özledim, dün gelmeyince merak ettim, tüm gün seni bekledim içten içe (malum çarş herkes kilo bildirimi yapıyo) sonra profilinde gördüm nereye gittiğini.
Canım ya 1,5 kilo ne ki, max 2 haftada kurtulursun :1hug: Sağlığın nasıl???
canim benim bu gasrtiten dolayi cok acikiorum midem kazinioo atistiriorumm grisini falan cig meyvada yasak komposto iciorum dun haliyle bisiklette ceviremedim bugun telafi ediorum insalla
ayy kuzum üzülme ya, bugün kızlarla da konuştuk, sürekli aynı sporu yaptığında etki etmiyormuş, bence sen bir süre bisikleti bırakıp walk at home falan yap, 1 hafta bisiklet bir hafta walk at home bir hafta plates vs egzersiz yap ben öyle yapıyorum şuan, bünyeyi şaşırtmak lazım alışmasın:)
walk at home indir sen canım, en kısa zamanda:)
anladimm kuzumm bugun haava guzeldi eger yarinda boyle olursa cikiyimm yuruyumm diyorummm en azindan guzel havalarda yuruyumm kotu haavada bisiklet yapayim bakalim nolcak fistigimm
sen kilo verdinmi hayatimm?dun tartildinmii cicim?
tamam canimmm indireyim yapabilirim belkii bende kuzummopuyorumnanaktan
hosbuldukk bitanemmm canimmm benimmm bende cok ozledimmmm
moral bozuldu haliyle ama saglik onemli tabi gulum
fena deilimm daha tam duzelemedim belki ilac daha yeni etkisini gostercek uc gun oldu mide ilaci lansoru alali
sen nasilsinn?tartildinmi kuzum?
zaten baslangıc kılom 52 1 aydan fazla oldu baslayalı 1 kılo mu vermısım hay Allahım yaaaa
peppermıntıcıgm benım olcturdugum alette de yag oranı en fazla 33 olması gerekıyordu benım 33.5 cıktı normalın ustu dedı olcen baaaaayan da((
yok canım 100 gram bile veremedimAma çok üzülmedim, pek beklemiyordum zaten vermeyi.
yesa: "ben de mı patates kızartması, kunefe, pılav ustu doner, patlıcan kebap falan mı yapsam acaba :)))"
Yesacım seni cimcimelikten cadılığa mı terfi etsem ne yapsam kaydirigubbakcemile
Bir iki santimin lafı mı olur, kısacık diyorsun, ingilterede öyle olabilir ama türkiyede çoğunluğuz :dilcikar: :lepi: O değil, sanki resmini görmedik alsanaalsanasmile , sopa mı olmak istiyon yoksa laelaelaelaelae
Yasemincim ben yarım saat kadar yokum.
hayhay vereyim yesacım,yarım lahana 1 bağ kereviz,yarım bağdan biraz daha fazla maydanoz,2 soğanı irice doğrayıp düdüklüde kanatıyorum. Sonra blendırdan geçiriyorum.yerken limon sıkıyorum içine ve karabiber.
Maydanozun ödem ve şişlik çözücü özelliği var,lahananında yağ yakıcı özelliği.
Ha bu arada ben seviyorum çok ama tadını genelde herkez beğenmeyebilir ama çok yararlı olduğunu unutmayın
yaaaa son dönemlerde 5 kilo aldım sınavlar yüzünden.. Boy 165 kilo 55 , 50 olmam lazım(( ??
İyiyim canım. Sonunda 59 oldum da çizelge resim falan koydum opuyorumnanaktan Çok sevindim daha iyi olmana. Zaten bi taraftan amaç kilo vermek olunca yemeklerine dikkat ediyorsun, bu da midene iyi gelir. Azar azar ve sık sık beslenince süper olur miden de kilon da canım. En yakın zamanda çiğ meyvelere kavuşman dileğiyle... olumunekankayizsmile