• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Gripincim ben de lahanaya bayılırım kaydirigubbakcemile5 Suyu yerine yemeğini yapsak az yağlı, yine işe yarar di mi?

kaydirigubbakcemile5 kesinlikle canım. Suyuna gerek yok zaten kendi dururken. Yalnız yemeğini derken kıvamlı çorbamsı bişey olmalı.yağı çok az koy ve mutlaka maydanoz ve soğan eklemeyi unutma canımcım.ooooh yarasın,yağları eritsinhihoyyyt

lahana cok gaz yapiooo bendee bu ara gaz yapici gidalar yasak :(( lahana dolmasida guzel oluoo valla cokkk severimde

lahana cok gaz yapiooo bendee bu ara gaz yapici gidalar yasak :(( lahana dolmasida guzel oluoo valla cokkk severimde

prensesim sen şimdi böyle yemek yemeyi çok seviyorsun yaa
((bende çok severim ayrıca lahana sarmasını))
bizde sana hayııııırrr :olmaz:cıııs o dicez yok sen yaramazlık yapıyonn yoksaaa:umursamaz:

prensesim sen şimdi böyle yemek yemeyi çok seviyorsun yaa
((bende çok severim ayrıca lahana sarmasını))
bizde sana hayııııırrr :olmaz:cıııs o dicez yok sen yaramazlık yapıyonn yoksaaa:umursamaz:

tamam canimmin ici cisss diyinnn ama zatenn ciss hele su sira az once sut ictimm dokundu gulum karnim sisti gaz olduuu gorme bebegimm

tamam canimmin ici cisss diyinnn ama zatenn ciss hele su sira az once sut ictimm dokundu gulum karnim sisti gaz olduuu gorme bebegimm

hayy allah yaa yudum yudum süt iyi gelir oysa ama 2 yada 3 yudum tekrarlayınca bi daha canım sen kesin üşüttün bak bitanem bu ara hep ılık su iç midene iyi gelir midende ağrıyormu canım

hayy allah yaa yudum yudum süt iyi gelir oysa ama 2 yada 3 yudum tekrarlayınca bi daha canım sen kesin üşüttün bak bitanem bu ara hep ılık su iç midene iyi gelir midende ağrıyormu canım

yok canimm su an midem agrimiooo sadece gaz varrr onun siskinligi bebegimm

b-406068-iyi_geceler_yaz&

kizlar ben izninizi isteyimm uykummm geldii cokkk
alllah rahatlik versinn tatli ruyalar fistiklarrr

günaydın canım arkadaşlarım, kahvaltımı hazırladım şimdi, 1 yumurta haşladım,2 dlm kepekli ekmekle kaşarlı tost,maydonoz, 5 zeytin yiyeceğim.

bahar gelse bir an önce,yürüyüşe başlayacağım, akşam da sabah da hava karanlık oluyor yürüyemiyorum, sabahları az da olsa biraz yürürüm en azından, erken kalkıyorum baya, hatta artık saatle değil,ezan sesiyle uyanıyorum.alışkanlık oldu.

günaydın canım arkadaşlarım, kahvaltımı hazırladım şimdi, 1 yumurta haşladım,2 dlm kepekli ekmekle kaşarlı tost,maydonoz, 5 zeytin yiyeceğim.

günaydın canım
afiyet olsunyerimseniben
bende şimdi yaptım kahvaltımı kaydirigubbakcemile5

bahar gelse bir an önce,yürüyüşe başlayacağım, akşam da sabah da hava karanlık oluyor yürüyemiyorum, sabahları az da olsa biraz yürürüm en azından, erken kalkıyorum baya, hatta artık saatle değil,ezan sesiyle uyanıyorum.alışkanlık oldu.

bende aynı yürüyüş benm herşeyim diyebilirim
bende bu ara erken kalkabiliyorum çok şükür bu ay geçsin bende sabah yürüyüşünü istiyoerum kaydirigubbakcemile4

herkese günaaaaydıııın a.s.
bugün kahvaltıdan yarım önce sirkeli suyumu içtim
7.30 kahvaltı
2 dilim ekmek 1 parça peynir ve balhihoyyyt
saat 9.00 da sporumuda yaparım inşallahhihoyyyt:nazar:
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2:nazar:

Back
X