- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
oooooh hh sen iyi alıştın mamalara :mymeka:
valla haklısın canım yaa bilmiyorumkismile dur bı de ben vuruyum kafama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oooooh hh sen iyi alıştın mamalara :mymeka:
kıyamam ben sana şaka tatlım şaka:kedi: o kadar çalışıyorsun şimdi tatil tadını sonuna kadar çıkar:içelim:valla haklısın canım yaa bilmiyorumkismile dur bı de ben vuruyum kafamaklava:
kıyamam ben sana şaka tatlım şaka:kedi: o kadar çalışıyorsun şimdi tatil tadını sonuna kadar çıkar:içelim:
biz hepimiz bir arada oldukmu gelen kiloda kalan kiloda vız gelir trıs gider alimallahhihoyyyt
aaaaa burcu gelmişşş
hoşgeldiiin burcucum a.s.
evet burcu gelmissss,)
ama bisey yazmiyor :-(((
hayal kirikligi smilesi![]()
Kızlar merhaba sızden bı rıcam var oncellkle onu belirteyım
kılo bıldırmını çarşamba gunu bana özel msj ıle gondermenızı istiyorum.burada paylasın tabı ama bana ozel msj gecersenız sevenırım.
ıkıncı olarak gecen hafta koçluk yapan arkadasıma emeği için cok tşk ederim.
ıs yerımdekı bılgısayarda program olusturuldugu ıcın gıremedım
aaaaa burcu gelmişşş
hoşgeldiiin burcucum a.s.
Kızlar merhaba sızden bı rıcam var oncellkle onu belirteyım
kılo bıldırmını çarşamba gunu bana özel msj ıle gondermenızı istiyorum.burada paylasın tabı ama bana ozel msj gecersenız sevenırım.
ıkıncı olarak gecen hafta koçluk yapan arkadasıma emeği için cok tşk ederim.
ıs yerımdekı bılgısayarda program olusturuldugu ıcın gıremedım
canlarım geldım tabı eskıden evde oldugum ıcın taramalara vaktım cok oluyodu bu kılo bıldırmlerını duzenlı bı yerde tutmam ıcın ozel msj bıldırımı ıstıyorum.onun dısında bu hafta gonullu koçluk yapmak ısteyen varmı
amanın amanın kız sen benimle ne uğraşıyon tamam cezaaa geliyo 750 ip atlaaaaaakaydirigubbakcemilehadiiiiiiiikaydirigubbakcemile3canım benım cok cok kolay gelsın ben gonderdım demın kaydirigubbakcemile3 kılomu sana ozel mesajla :roflol: avelon olsun canım sen bılırsın de bu haftanın kocu vereliniortak ya da yasemcıgım bı daha olsun pek ceza neyım vermedı calısmadı :tomato: :asigim: