• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla haklısın canım yaa bilmiyorumkismile dur bı de ben vuruyum kafama :oklava:
kıyamam ben sana şaka tatlım şaka:kedi: o kadar çalışıyorsun şimdi tatil tadını sonuna kadar çıkar:içelim:
biz hepimiz bir arada oldukmu gelen kiloda kalan kiloda vız gelir trıs gider alimallahhihoyyyt

kıyamam ben sana şaka tatlım şaka:kedi: o kadar çalışıyorsun şimdi tatil tadını sonuna kadar çıkar:içelim:
biz hepimiz bir arada oldukmu gelen kiloda kalan kiloda vız gelir trıs gider alimallahhihoyyyt

ayy canım benım mmmmm ne guzel yazmıssın oyle Şeniz ınsallah ınsallah hepsı gıder bı daha da gelmemek uzere :Saruboceq:

Kızlar merhaba sızden bı rıcam var oncellkle onu belirteyım
kılo bıldırmını çarşamba gunu bana özel msj ıle gondermenızı istiyorum.burada paylasın tabı ama bana ozel msj gecersenız sevenırım.
ıkıncı olarak gecen hafta koçluk yapan arkadasıma emeği için cok tşk ederim.
ıs yerımdekı bılgısayarda program olusturuldugu ıcın gıremedım

canlarım geldım tabı eskıden evde oldugum ıcın taramalara vaktım cok oluyodu bu kılo bıldırmlerını duzenlı bı yerde tutmam ıcın ozel msj bıldırımı ıstıyorum.onun dısında bu hafta gonullu koçluk yapmak ısteyen varmı

kılo bıldırmını çarşamba gunu bana özel msj ıle gondermenızı istiyorum.burada paylasın tabı ama bana ozel msj gecersenız sevenırım.

ben teşekkür ederim burcucum:lepi:

başladımm başladım diyete başladımm mutluyumm zemuszemus

bugün sabah 1 çay bardağı şekerli çay içtim.. üstüne portakal suyu :)

arada 1 elma yedimm

şimdi öğlen de haşlanmş brokoli üzerine sarmısaklı yoğurt yicemmmmm :)))

yemekten sonra da adaçayı :)

akşama da et (3-5kaşık)

canlarım geldım tabı eskıden evde oldugum ıcın taramalara vaktım cok oluyodu bu kılo bıldırmlerını duzenlı bı yerde tutmam ıcın ozel msj bıldırımı ıstıyorum.onun dısında bu hafta gonullu koçluk yapmak ısteyen varmı

canım benım cok cok kolay gelsın ben gonderdım demın kaydirigubbakcemile3 kılomu sana ozel mesajla :roflol: avelon olsun canım sen bılırsın de bu haftanın kocu vereliniortak ya da yasemcıgım bı daha olsun pek ceza neyım vermedı calısmadı :tomato: :asigim:

selam herkeseeeee

sabah 7 gibi kalktım 8 de cevizli pekmezli nesfit yedim. ve ev temizliğine başaldım....2 saat temizlik yaptım....saat 10 da ara olarak 1 elma birazda brokolili karnıbahar salatası yedim...ve yarım litre su içtim...

şimdide ara olarak biraz çubuk kraker ve elma yiyeceğim...

bence chemes i seçelim gerçi o yok ama burda fikir beyan edemez... maşallahı var onun 57,9 e değiştirmiş çizelgesini.çok güzel ve sağlıklı beselenerek kilo veriyor. tebrik ediyorum onu....

canım benım cok cok kolay gelsın ben gonderdım demın kaydirigubbakcemile3 kılomu sana ozel mesajla :roflol: avelon olsun canım sen bılırsın de bu haftanın kocu vereliniortak ya da yasemcıgım bı daha olsun pek ceza neyım vermedı calısmadı :tomato: :asigim:
amanın amanın kız sen benimle ne uğraşıyon tamam cezaaa geliyo 750 ip atlaaaaaakaydirigubbakcemilehadiiiiiiiikaydirigubbakcemile3

chemes olmadı mı zaten sankı oyle hatırlıyorum ben ama :)) olmadıysa o da olur o zamana:)) ne farkedecek:) maksat bası bos kalmayalım cıvıtmayalım)

avelonnnnnn
cınım nerdesın koss kımse kapmadan hahahah

yasemcıgım yaa cok ugrasasım var senınle cok sevıom senınle ugrasmayııı cınım benım valla ıpım ıngıltere de kaldı burda ıp neyım yok canım valla yoksa bılıon can kurban sana :)))

Back
X