• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım bana pek mantıklı gelmiyor o ya, mesela benim bir bileklerim var çocuk gibi, 67 kilo olduğum zamanlarda da aynıydı, ama ben de bir leğen kemiği var yarım metre mafoldumben

Ben de 34 beden olamam mesela, gerçi istemem de, demek istediğim bilekler pek iyi bir gösterge olmuyor, ben bileğimi kavradığım yarım parmak üste kalmasına rağmen bazı kemiklerim çok geniş niye öyle acaba:(

ben bunu biryerde okumustum,

ama herkes icin tutmayabilir... senin istisnai bir vucut yapin olabilir sekerim.

ben de 34 beden istemem ama36 lari giyince soyle uzerimden dokulsun isterim; zar zor kapanmasin.

ben su an 36 giyiyorum bazen de 38 ust bedenim hep 36 da alt 36-38
hangisi kesin bilmiyorum, kiyafetlerin kalibina gore degisiyor herhalde.

ama 38 daha rahat 36 lar biraz dar oluyor :-(

ben bunu biryerde okumustum,

ama herkes icin tutmayabilir... senin istisnai bir vucut yapin olabilir sekerim.

ben de 34 beden istemem ama36 lari giyince soyle uzerimden dokulsun isterim; zar zor kapanmasin.

ben su an 36 giyiyorum bazen de 38 ust bedenim hep 36 da alt 36-38
hangisi kesin bilmiyorum, kiyafetlerin kalibina gore degisiyor herhalde.

ama 38 daha rahat 36 lar biraz dar oluyor :-(

Bana 36 lar olmuyor bu çatıdan:( 38lerde üstleri dar bacakları bol oluyor, kemiğimi acıtıyorlar:( Kotlar yani, kumaşlar rahat yüksek bel olduğundan:)

ben annemlere gidyorum kızlar
aartık bolbol çorba ve salata yerim artık:)
az yesem kızar pazartesi görüşmek üzere

1.64 boya 53 iyi gibi canim aslinda,
sen bilirsin tabi,

bir de vucut yapisi da onemli

bir elinin bas ve isaret parmagiyla diger elinin bilegini tut;
eger parmaklarin ustuste geliyorsa ince yapilisin;
tam kapaniyorsa orta yapili
parmaklarin aralik kaliyorsa iri yapilisin;

iri yapili bir insanin kepik yapisi kalin demektir, o kisi icin belli bir kilonun altina inmek (ya da belli bir bedenin) imkansizdir , ugrasmamasi gerek.

buna da dikkat edin arkadaslarrr

Aaaaaa öyle mi anlaşılıyormuşşşşşş??? Sağol peppercim Benim kapanmıyo :((( akannehir hımmm orta parmaksa kapanıyoooo ama hiç ince olmadım ne yediysem kilo oldu hıh :(

Son düzenleme:
Tabi koşma, kaç gündür koşmaktan bahsediyorsun ya canın çekmiş belli kaydirigubbakcemile

şöööle nefes nefese kalasım var yoksa spor yaptım gibi gelmiyo :(((

Size de oluyo mu öyle

Sanki iç organlarım yerinden oynamadan yağ yakıyomuşum gibi gelmiyo -tatlicadiarzu- tamam tamam kafayı yiyorum kapadım gagamı :sinifsinif:

Aslında herkes bu kadar yeter diyor ama 50 kg benim inadım oldu biraz..

Bu arada benim bölgesel olarak hiç bir sorunum yok.Biraz göbeğim var o kadar.O da sezeryen doğumun kalıntısı maalesef..

Yazdığın şeyi uyguladım.Benim parmaklarım üst üste geliyor hafiften.(Baş ve orta parmağım özellikle)

Yapı olarak ince yapılıyım zaten (bacaklarım falan çok incedir),faka yüzüm oldukça dolgun...Bu da sanırım iyi bişey.Zayıflayınca yüzüm hiç çökmedi..zemuszemus

Aynen tabak gibi suratım 40 kilo da olsam ay gibi ışıldıyo valla 10 km den farkedilir :jeyyar:

Biraz önce burada çalışan bi kıza baktım da gayet kilolu ama suratındaki kemikleri sayılıyo :1ninca:

Ne zmn kilo alsam yüzüm danalar gibi şişer

evet canim ben yanlis yazmisim; orta parmak ve bas parmak olacakti..

ustuste geliyorsa senin kemik yapin ince o zaman bir kisim yag fazlaligin olabilir;
(kemiklerin kalin degil ve agir basmiyor o halde)

o zaman ok canim,
50 ye inebilirsin,,

benden izin ciktiii :jeyyar:
a.s

vereliniortakopuyorumnanaktan

Aynen tabak gibi suratım 40 kilo da olsam ay gibi ışıldıyo valla 10 km den farkedilir :jeyyar:

Biraz önce burada çalışan bi kıza baktım da gayet kilolu ama suratındaki kemikleri sayılıyo :1ninca:

Ne zmn kilo alsam yüzüm danalar gibi şişer

Aynen hayatım..Ama kilo verip de yüzü çökenlerden olmadığımız için şükretmeliyiz bence.O da pek hoş olmuyor..:CüvCüv:

nikals lutfen canim,

bu topikte hic sisko yok bikereee..

50-60 kilo arasi insan sisko olmaz.

en fazla balik etli olur.

o balik etlerini de atiyoruz zaten beraberce..

sonra 45-55 kilo arasi topikini kuralim mi kizlar ne dersiniz. -- ama diyet yapmak icin degil; soyle kilolarimizi vermisiz; sohbet icin.
"aman ben de cok zayiflamisim pantolonum dusuyor"
" ay iste yeni bir bikini aldim uzerimde harika durdu"
"bugun is arkadaslarim ban cok incesin dediler"

.
.
.
.
gibisinden

sırnaşık şey

ben geldiiimmmzemuszemus nasılsınız arkadaşlar,haftanın son günü eminim hepimiz yorgun ama rahat ve sabırsızızdır hafta sonu için dimi? Ben yorgun savaşçı gibi hisssediyorum kendimi,nöbetçiydim bütün gün.Olsun bedenim yorgun olabilir ama ruhum acayip enerjik sositososito.Bugün minik bi kaçamak yapıp 1 tane ekler pasta yedim.Ama akşam telafi edicem sadece salata ve yarım tabak pırasa yemeği ile idare edicem.

Merhabalar...

Ben 60-69 'un müdavimlerinden biri olarak artık 50-59'a terfi olmam gerektiğini düşünüyorum.Çünkü müthiş bir motivasyon problemi içindeyim..mafoldumben

Bayağı bir kilo verdikten sonra her an kiloları geri alacakmışım gibi hissediyorum fakat bu düşünce beni iyice yemeğe yöneltiyor.Biliyorum sorun psikolojik..benneyaptımki

Kendi kilo aralığımdaki grupla paylaşımlar sanırım bana iyi gelecek..Beni de aranıza alırsanız çok mutlu olacağım..:enbuyukkk:

hoşgeldin canım,ne güzel kilo vermişsinalkisalkisalkis bence" kilo almak" cümlesine hayatından ve aklından çıkar,inan bana insan eyvah kilo alıyorum galiba,yine gitti rejim boşa falan diye düşününce dahada boşverip yiyesi geliyor. ben öyleydim.amaan aldım zaten3 kilo şunuda yiyivereyim diediye 60a dayanıyodum mazallah. Sende burda daha kontrollü olursun belki.kaydirigubbakcemile5

nikals lutfen canim,

sonra 45-55 kilo arasi topikini kuralim mi kizlar ne dersiniz. -- ama diyet yapmak icin degil; soyle kilolarimizi vermisiz; sohbet icin.

.
.
.
.
gibisinden

sırnaşık şey

Delisin sen biliyon di mi :dilcikar:

nikals lutfen canim,

.
.
.
.
gibisinden

sırnaşık şey

Olur canım..Şımarıklık topiğimiz olur o dasırnaşık şey..Eeee hakkımız di mi???zemuszemus

hoşgeldin canım,ne güzel kilo vermişsinalkisalkisalkis bence" kilo almak" cümlesine hayatından ve aklından çıkar,inan bana insan eyvah kilo alıyorum galiba,yine gitti rejim boşa falan diye düşününce dahada boşverip yiyesi geliyor. ben öyleydim.amaan aldım zaten3 kilo şunuda yiyivereyim diediye 60a dayanıyodum mazallah. Sende burda daha kontrollü olursun belki.kaydirigubbakcemile5

Hoşbuldum canım..Ayrıca teşekkür ederim güzel sözlerin için..opuyorumnanaktan

Yazdıkların çok doğru fakat doğruları bildiğim halde elimde değil,yemeyi-içmeyi aklımdan atamıyorum,sanırım bir panik durumu yaşıyorum şu dönem...:1no2:

Ben de buranın beni daha iyi hissettireceğine inanıyorum..İyişallah.Bakalım..opuyorumnanaktan

Valla kızlar bugün yine yürüycem ama için hiç rahat değil çünkü yol kenarından yürüyorum ve ne kadar egzos, kömür kokusu hepsini içime çekiyorum gibi geliyo...

Ama napıyim başka çare yok çok yorgun oluyorum.

yürüyüş alanına iniyim diyorum o da sahilde orası da biraz uzak (akşam; giderim belki ama tek parça dönemem o açıdan yani)

:bbo:

Evet diyet topiğine yazmaya utanıyorum ama ben gidiyorum mutfağa,börek yapmaya...:kedi:

İstek büyük yerden,eşimden.. Şeniz
Ama ben kabak dolmamı yaptım öğlenden,onu yiyicem akşama.Asla börek yemiycem,size sözzz...guclubacismile

arkadaşlar ben yine kilo vermeye başladım, geçen hafta çok verememiştim ama bu hafta vericem galiba. cuma zayıflama yarışması günü bugün, tartıldım kilo vermişim çarşambadan bu yana.

Back
X