Selam kızlar, unutmadan söyleyeyim dün geç saatte de olsa sporumu yaptım :1closedeyes:
Hergün spor yapıyoruz oklavayı da yaparız: bişi sorcam: oklava yerine kollarımı dambılla yana doğru açıp döne dursam da olur mu?
Sporunu da yapmışsın efferim sana Şeniz
Canımcım çok doğru diyon, bilek olayı benim aklıma gelmemişti olumunekankayizsmilesağol şekercim okudum yinede dikkatli seçmeliymişim ayakkbıyı ama ayak bileğini sarması lazım en azından tban nası olucak birde o var tabiiiiakannehir
net gitti aniden yav sinir oldum![]()
Hergün spor yapıyoruz oklavayı da yaparız: bişi sorcam: oklava yerine kollarımı dambılla yana doğru açıp döne dursam da olur mu?
Ben zaten canım ne istiyorsa yiyorum cimcimem, bana takılırsan sen zararlı çıkarsın benden söylemesi aklinialirimsmilecanım ayıp edıon sana da takılıyım ıstersen :roflol: ya da ozel mesajla bı seyler mı gondersem -tatlicadiarzu- ya trufun adresını bılen var mı :roflol: boyle bı sepet yaptırcam da canım arkadısıma :roflol:
Sporunu da yapmışsın efferim sana Şeniz
Yasemincim sen çaktırmadan önde gidiyon kaydirigubbakcemile5 yesaaaaaaa dikkat et bu kıza şutarafagittigünaydın fıstıklaaaar Şeniz Şeniz
akşam yatarken sirkeli su
sabah kalkınca sirkeli su
yarım saat sonra 1 bardak soğuk bir bardak ılık su
yarım saat sonra
yarım dilim ekmek
bir parça peynir
bunu kahvaltı saymıyorum sempatiksalakcinniçünkü ebruyla tv 8 de plates yapıcam:lepi:
Bunu bilmiyordum canım, bi taşla iki kuş :lepi:Sarkmaların yanında kollar için damble çalışmak vücudu dik tutuyor kızlar 1-2 gün çalışsan bile farkı farkediyorsunuz kamburunuz düzeliyo valla
Peppermintcim ağzını kolaya temas ettirip yarım bardakta durabilmek de bi başarı olumunekankayizsmiledun
yarim bardak kola ***** (olmadi ama)
Denizcim, 59 u beklemeye gerek yok, hoşgeldin a.s.kızlar bravo valla nasıl zayıfsınız tebrik ediyorum tek tek kilolarınızdan ve azminizden dolayı ...umarım bende59 olunca gelirim yanınıza..ama sizi okuyunca çoook merak ettiğim bişey oldu sormadan duramıycam :)
:roflol: :roflol:Geri kalan hayatımıza minyatür manken olarak devam edeceğimiz için 46-47 lerde olmak istiyozzzzzzzzzz haydin hoppa kaydirigubbakcemile2