50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya ben bu siteyi çok sevdim cuma sabahları kilomuzu aç ve çıplak şekilde bildiriyoruz dendi hemen internetten baskül şiparişi vermek için kolları sıvadım işe yaracak bu site valla yaricak eminim:)):Saruboceq:

duzenli takip edersen bizi gercekten ise yariyor. biz hepimiz verdik kilo..
birsey diyecegim
bir de lutfen cizelge yap kendine..
asagiya copy paste yaptim nasil yapacagini
ÖncelikleKilo cizelgesi -Kilo cizelgesi nasil yapilir?
1)aşağıda verdiğim bilgilerin "tickerfactory.com" sitesinde yer alan çizelge için olduğunu belirtmeliyim.

2) Açılan sayfanın altına doğru kategorileri göreceksiniz. Buradan weight loss bölümünü tıklayın.
3) Karşınıza toplam 13 sayfalık kilo çizelge çubuğu seçenekleri çıkacak. Sayfa numaralarını tıklayarakKilo cizelgesi -Kilo cizelgesi nasil yapilir? ilgili sayfaya gidebilir ve size sunulmuş olan seçeneklerden birini seçebilirsiniz.
4) Çizelge çubuğunuzu seçtikten sonra (şekillerin yanındaki yuvarlaklara mouse ile tick koyacaksınız) Next tuşuna basarak ilerleyin.
5) Şimdi karşınıza yine bir çok sayfalı seçenekler çıkıyor. Bu kez çubuk kaydırıcısını seçeceksiniz. Yani kilonuzun çizelge üzerindeki hareketini gösterecek olan ikonu. Toplam 7 sayfada çeşitli seçenekler sizi bekliyor. Buradaki seçiminizi de yaptıktan sonra yeniden Next tuşuna basın.
6) Figüratif seçimleriniz bitti ve şimdi sıra form doldurmada...
7) Formun passsword / pin bölümünde şifrenizi oluşturun.
8) Şifre seçiminden sonraKilo cizelgesi -Kilo cizelgesi nasil yapilir? formu doldururken aşağıdaki yönergeleri izleyin:

track bölümü için : weight seçilecek
weight units: kilogram seçilecek
your target : hedef kilonu yaz
your starting : başlangıç kilonu yaz
your current : geçerli kilonu (bugünkü kilonu) yaz
weight date : tarihi ay/gün/yıl formatında yazılacak
height unit : Metric S.I. seçilecek (bu şekilde yaptığında beden/kitle endeksin de çizelgede yer alır)
your height : Boy yazılacak. Mesela 1.65 sen ilk kutucuğa 1Kilo cizelgesi -Kilo cizelgesi nasil yapilir? ikinci kutucuğa 65yazmalısın. Kutucukların yanında mKilo cizelgesi -Kilo cizelgesi nasil yapilir? ve cm göründüğünden emin ol.

9) Formu doldurman bittikten sonra Next tuşuna bas.
10) Seçiminle oluşan çizelgen karşında!!! Şimdi sıra geldi çizelgeniKilo cizelgesi -Kilo cizelgesi nasil yapilir? kadinlakulubu.com da imzana yapıştırmaya..
11) Çizelgenin altında çeşitli biçimlerde adres tipleri yer alır. Bunlardan urlile başlayanıKilo cizelgesi -Kilo cizelgesi nasil yapilir? yani ilk kutucukta yer alanı ctrl+copy yaparak kopyala ve kontrol panelinde yer alan imza ayarlarındaki alana ctrl+paste yaparak yapıştır.

anladım canım bende lisedeyken sayısal seçmiştim. ama aklım sözeli seçip radyo tv da okumak da istiyordu.
babam öle tv lardaki haber sunucularına falan bakıpda imrenme boşuna demişti. lisedeyken gençsin idealist oluyorsun.bilmiyorum belki Türkiye şartlarından dolayı hiçbişey öle dizilerde filmlerde gösterildiği gibi olmuyor. ama bölümün çok güzel.

eğlenceli aslında ama zor iş, ben hiç iş sıkıntısı çekmedim açıkçası ama önceden bayıldığım vardiyalı çalışma evlendikten sonra zor geld haliyle, o zaman evlenmeyi düşünmüyordum tabi, gençlik işte:)
İyi yapmışsın yani seçmeyip:)

git boyat...yakisir...
ben de severim denizi. antalyanin denizi ogleden sonra gayet dalgali oluyor dogru. ama iki sene once bodrumdaydik (bir koyunda) gercekten hem cok temizdi hem sicak hem dumduz. bodruma buyuk bir onyargiyla gitmemize ragmen cok memnun kaldik biz...
esim de hic onceden ayarlamayi sevmez tatilleri. gitmeden bir iki hafta once hadi ayarlayalim der ama ben erken rezervasyon imkanlarindan yarralanmak istiyorum cok fiyat farki varsa diye...simdi bakiyorum anlamadim birsey yalnizca 520 indiirm var. bir de ramazanda bayagi bir iniyorlar diye hatirliyorum fiyatlari onceden ayarlamasanda giden az oldugu icin.

.

hangi koyu, torba mı, biz yahşideydik denizi çok temizdi sakindi de, ama buz gibiydi akannehir

Nisandan sonra pek erken rezervasyonu avantajı olmuyor zaten büyük indirimler nisan sonu bitiyor, ramazan da evet uygun olur, bizimkisi ramazana gelcek büyük ihtimalle zaten.

Neyse ben kaçıyım saçlarımı boyatıp geliyim gelince resim koyarım çok öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

aa ne guzel cumaya kaadr birlikteyiz yineee...ben de benim koclugum ugursuz geldi foruma diye duusnmeye baslamitim.. hastaliklar, kilo alanlar, isten cikanlar vsy vsy...
olurmu,seninle ne alakası var...asıl senin disiplinli bir koç olman sayesinde daha dikkatli olmaya başladım yemeklerde.. sana hesap verme korkusundan sırnaşık şey

aaa klikkkk! opuyorumnanaktan hoşgeldin canım. 3 gün daha beraberiz yani. en iyi iş işteyken bulunurmuş zaten, inşallah gönlüne göre bişey çıkar. bugun görüşmeye gidecektin o nooldu?bilmiyorumkismile
hoşbulduk spatzcımm..ya bugünkü yere gittim ama pekde iç açıcı bir yer değildi..
bakalım hayırlısı..dediğin gibi,ben cv atmaya devam ediyorumm bakalımm

eğlenceli aslında ama zor iş, ben hiç iş sıkıntısı çekmedim açıkçası ama önceden bayıldığım vardiyalı çalışma evlendikten sonra zor geld haliyle, o zaman evlenmeyi düşünmüyordum tabi, gençlik işte:)
İyi yapmışsın yani seçmeyip:)
hangi koyu, torba mı, biz yahşideydik denizi çok temizdi sakindi de, ama buz gibiydi akannehir

Nisandan sonra pek erken rezervasyonu avantajı olmuyor zaten büyük indirimler nisan sonu bitiyor, ramazan da evet uygun olur, bizimkisi ramazana gelcek büyük ihtimalle zaten.

Neyse ben kaçıyım saçlarımı boyatıp geliyim gelince resim koyarım çok öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

biz gumuslukteydik sanirim.
gercekten pek de bir indirim yok su an agustos eylul icin...ama ramazandan once yaparlar promosyon kesinlikle..

hah hatirladim,

lachesis canim koyu renk bence sana daha da cok yakisir hatta... hic tereddut etme.
ben de adanaya gittigimde kizlarin saci hep dogal renkteydi, boya yoktu, cok da guzellerdi, ozendim ..
:-))

boyam hazir, palette-bronz kahve.. tatil donusu boyicam.

nilufert canmcigm ben club odasini daha cok sevdim; hem otel odalarindan daha genis, hemde kendi evine girer gibi girip cikiyosun, fazla kimseyle karsilasmiyosun, daha rahat yani. hem de denize inerken yesil lerin, ciceklerin arasindan yuruyosun az, o da guzel oluyor. yuruyosun dedigim bikac yuz metre sadece.

bir de yeni gelen arkadaslara hosgeldinizzzzz diyecektimmm

hah hatirladim,

lachesis canim koyu renk bence sana daha da cok yakisir hatta... hic tereddut etme.
ben de adanaya gittigimde kizlarin saci hep dogal renkteydi, boya yoktu, cok da guzellerdi, ozendim ..
:-))

boyam hazir, palette-bronz kahve.. tatil donusu boyicam.

nilufert canmcigm ben club odasini daha cok sevdim; hem otel odalarindan daha genis, hemde kendi evine girer gibi girip cikiyosun, fazla kimseyle karsilasmiyosun, daha rahat yani. hem de denize inerken yesil lerin, ciceklerin arasindan yuruyosun az, o da guzel oluyor. yuruyosun dedigim bikac yuz metre sadece.

bir de yeni gelen arkadaslara hosgeldinizzzzz diyecektimmm

Bende aynı boya aynı renk kullanıyorum güzel duruyorrsositososito

işyerine ra öğün getirmeyi unutmuşum hep unutuyom zaten . dün ne güzel kuru kayısı ceviz getirmiştim

ay aynen ben de unutmuşum nilufert. biraz sonra katlar arası light yiyecek arayışına çıkıcam. olmazsa bol bol yeşil çay içerim artık napalımzemuszemus

yaaa ben sizle birlikte sağlıklı beslenmekten, zayıflamaktan çok zevk alıyorum. yani kilo vermek her zaman sevindirici birşey ama böyle grup olunca sinerji yaratıyoruz daha da keyifli oluyor sanırım:içelim::enbuyukkk::hooray:

club odası doğru çiçek böcek de benim gibi üşengeç
biri için zor.
ya kızlar ben ciddi anlamda çok hımbıl bi kızım yaaa.burcumun da özeliğymiş.

sabahları yataktan zor kalkıyorum.halbuki sabahtan kalk evinin işini gör kocana kahvaltısını neyim hazırla yok.
eve git yemek hazırla ona bile şimdiden üşeniyorum.
oldum olası böle hımbıldım ben yaaa.
gene iyi 90 kilo falan değilim

ya kızlar yaa facede hesabı olanlar sizde benim gibi eskilerden gıcık olduğunuz tiplerin çok ii yerlere gelip, çarşaf çarşaf fotolarına bakıp şurdayım burdayım canım kocam canım bilmem neyim diyen resimlerine bakınca iice gıcıklığınız artıyormu.

ben mi çok fesatım acaba?

şimdi ortaokuldayken sinir olduğum bi kız vardı onun resimlerini gördüm dellendim gene

Back
X