50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

koçum benimle yine gurur duyabilirsin..
bizimkiler patates kızartması istedi ben kendime haşladım..
kızartırkende birtane bile ağzıma koymadım..

kızlar bugunluk de bize ayrılan sürenin sonuna geldik: mesai bittiiiiikaydirigubbakcemile3

mesaime katmış oldugunuz renk için sizlere teşekkür ederim. şen ve esen kalın:roflol:

ayy gerçekten mi o kadar çok mu yaaa?oleyyyopuyorumnanaktan

walla canım ben 3,5 kilo verdim bana hiç zayıflamışsın diyen olmadı daha:umursamaz:
maşallah belli ediyorsun demekki sen.
ayyy spatz biz senle aynıyız bak kilo verme olarak ya banada kimse demiyor zayıfladın diye.biz 4 kilo su mu verdik niye belli olmuyor.
hatta geçen bi arkadaşa sordum kendiside kilolu bu arada nasıl kilom diye.burnunu kıvırdı bilmem ben bi fark göremiyom dedi. ümüğünü sıkıvercektim:))
Kızlar bildiğiniz en iyi güneş kremi hangisi..

bazen öğlen çıkmak zorunda kalıyorum kararmak istemiyorum..

sevmiyorum.. beyaz yüz daha çok hoşuma gidiyo..
beyaz tenliyim buğdayda denebilir aslında kararmaya çok müsaitim tatilin ilk günü akşama bronzlaşmış oluyorum :roflol:
canım ben de de sebamed var yüzü yağlandırmıyor ama ama sankibronzluk yapıyor. ben beyaz ten hastasıyımdır. cildimin rengide bi tuhaf beyaz mı kahverengimi sarımı?
kızlar nerde resimlerini ben göremiyorum
sen kimsin arkadaşım yenimi katıldın aramıza

ayyy spatz biz senle aynıyız bak kilo verme olarak ya banada kimse demiyor zayıfladın diye.biz 4 kilo su mu verdik niye belli olmuyor.
hatta geçen bi arkadaşa sordum kendiside kilolu bu arada nasıl kilom diye.burnunu kıvırdı bilmem ben bi fark göremiyom dedi. ümüğünü sıkıvercektim:))

canım ben de de sebamed var yüzü yağlandırmıyor ama ama sankibronzluk yapıyor. ben beyaz ten hastasıyımdır. cildimin rengide bi tuhaf beyaz mı kahverengimi sarımı?

sen kimsin arkadaşım yenimi katıldın aramıza

evet canım 4-5 gündür yazıyorum bu topiğe
Ama yıllardır kk da üyeyim zaten :)

Back
X